Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza
Raspunsuri - Pagina 4
krelia spune:
of...merge DC_ul asta ca.....[bang
Ramonik, stephy...care ati apucat sa modificati la fulgusori....poate reusiti sa va logati, pentru a modifica si cifra 6..sa scrieti 7)..la "Suntem un grupe de..."...sa o treceti si in lista cu Mamici, dupa Mihai al Alinei, nascut azi....si poate va mai lasa sa stergeti si cezariana Laurei de astazi
voua!
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Andrecluj spune:
FELICITARI LAURA, BINE AI VENIT AMALIA Tinonino , Monis a spus ieri ca ruperea apei e "ca un pisu mic". 35+ Chiara Ada
dienutze spune:
Felicitari mamicutelor noi!
Ali si Laura!
Sa va traiasca puiutii! Sa fie sanatosi si norocosi!
36+ cu Ingrid Alexandra AMR 2 saptamani sa fim sanatosi!
DianaR spune:
Felicitari Laura! Bine ai venit pe lume bebelina Amalia Gabriela!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
mariaandreai spune:
Felicitari Laura! La multi ani Amalia!
Maria 34+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
rgagapie spune:
Va rog sa ma scuzati ca nu am mai intrat de ceva timp, dar sunt ocupata pana peste cap.
Sunt un pachet de nervi si abea astept sa se termine saptamana.
Inainte sa incep sa ma plang vreau sa urez si eu bun venit noilor sa fie sanatosi si papaciosi, recuperate rapida si mult laptic.
Cu toate pregatirile pentru , pe care le fac mai mult de una singura, am mai aflat ca meu e plecat din localitate toata saptamana . Cred ca o sa cretinesc cat de curand.
Dar asta e o sa treaca toate, am uitat sa va mai spun ca maine tre sa merg dupo soacra mea cu [masina] si normal ca eu sunt si nu am de condus decat vreo 200 km .
In plus azi am schimbat si noi saptamana, facem 37 .
Nu cred ca o sa mai apuc sa intru pana pe vineri, dar tot o sa mai arunc cate un ochi sa vad ce se mai intampla si ce si-a cunoscut mamica.
la toate.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
raluci_b spune:
felicitari proaspetelor mamici
cine e la rand ?
simna si cu maya sunt bine, fetita face transfuzii dar este bine, a zis ca a avut o enterocolita dar acum este OK iar cu anemia nu se rezolva asta este o sa o duca toata viata ca multi alti oameni
36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
rgagapie spune:
Am reusit sa schimb si eu semnatura.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b felicitari proaspetelor mamici cine e la rand ? simna si cu maya sunt bine, fetita face transfuzii dar este bine, a zis ca a avut o enterocolita dar acum este OK iar cu anemia nu se rezolva asta este o sa o duca toata viata ca multi alti oameni 36+ Remus Andrei www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 4 SAPTAMANI |
MA BUCUR PENTRU ELE
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
Flavours spune:
Felicitari Monis, Laurairina si Ali! Sa aveti bebici sanatosi si voiosi!
zilele astea nu am mai scris ca eram praf de plictiseala...
eu acum am venit de la doctor... cu vesti... asadar nasc joi, pe 5 (adica poimaine ) mi s-a facut pielea de gaina cand mi-a zis ca nu ma lasa pana pe 9 cand aveam programarea.
deci joi, euroclinic, cezariana, bebe Tudor (desi toata sarcina am zis alt nume, ne-am sucit recent... imi plac ambele... dar cred ca nu ma mai sucesc iar)
diseara vreau sa ma destrabalez cu junk food - asadar, pizza si papanasi sa fie! ... ca destul am balosit pe comp citind despre clatitele voastre!
38 sapt