Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
marsy_baby spune:
Castelana - frumoasa povestea ta de iubire
Michelle - felicitari pt fetita!
Vai fetelor pe la 3 jumate m-am trezit tipand de durere
, m-au apucat niste carcei la picioru stang,de am crezut k mor
,sotu saracu s-a speriat knd m-a auzit dintr-o data urland,nu mai stia ce sa-mi faca,iar eu nu-i puteam spune ce ma doare
din ce cauza si carceii astia??
DARIA 23+
Lindal spune:
Buna fetelor, am revenit si eu in peisaj. De joi pana luni am avut musafiri, iar apoi mi-a luat ceva timp sa recuperez tot ce ati scris. Acum sunt la zi.
Vad ca s-au inmultit numarul fetitelor! Felicitari tuturor care au aflat culoarea caruciorului! Abia astept sa aflu si eu, probabil peste 2 sapt.cand mai merg la dr. Trebuia sa fac TT si sa merg sapt.asta cu rezultatul, insa m-am hotarat sa nu-l mai fac, pt ca il consider inutil si mai costa si o gramada de bani (nu ca prin Bucuresti, dar totusi...). Ultima data dr.mi-a dat tratament pt 1 luna, asa ca merg la el dupa ce termin tratamentul. Insa vroiam sa va intreb, ca si Vladi spunea ca nici un tratament nu inchide sau lungeste colul, oare de ce mi l-a dat? Initial mi-a spus ca doar pana in sapt.16 se ia Duphaston (pt mentinerea sarcinii), ca dupa aceea nu mai are nici un rost, iar acum mi-a prelungit Duphaston+Utrogestan pana in sapt.19. Eu nu mai inteleg nimic. Iar No Spa-ul mi se pare frectie la picior de lemn. Si cu el si fara el, tot aia e. Nu simt ca are vreun efect. Mie tot mi se intareste burtica, si dimineata ma trezesc cu ea intarita, si seara e la fel, si daca stau intinsa, si in picioare sau pe scaun, deci chiar nu mai stiu... In fine, stau si eu linistita si mai vad eu cand merg la dr.ce imi va mai spune. Am citit despre mai multe fete ca au aceeasi problema cu colul sau cu intaritul burtii. Voi ce mai stiti?
De joi pana luni a fost tatal meu la mine si mi-a facut multe mancaruri bune, ca eu nu prea aveam pofta de mancare si abia ciuguleam cate ceva. Zilele astea insa a mai mancat si copilul asta ceva, ca in baza lui maica-sa...
Asa ca ma astept si eu sa-mi zica dr.ca e copilul subnutrit.![]()
Am mai pus niste poze cu burtica si cu pantalonii pe care i-am modificat in sfarsit. Inca nu le-am pus marsupiul, ca stau bine si asa, adica nu cad de pe mine, insa ca sa nu-mi fie frig poate le pun.
Sa-mi spuneti ce parere aveti.![]()
Voi incerca sa-mi confectionez si aparatoarea pt alaptat. Multumesc fetelor care au pus imaginile.
Dayanara ceaiul de ceapa este foarte bun, un antibiotic natural, eu fierb ceapa cu totul in putina apa, doar o curat de radacini si o spal. Daca nu ar merge in sarcina ar insemna nici in mancare sa nu mai punem ceapa.![]()
Honeybaby, vazand cat sunt de prietenoase animalutele tale, cum stau ele cuminti in cosulet impreuna, sigur ii vor face loc si lui bebe.![]()
Castelana, e super povestea ta de dragoste!!!
Ella, cred ca si tu ai o relatie extraordinara cu sotul. (Ma bucur ca a scapat cu bine si e acasa acum.)
Si sotul meu este deosebit si ne intelegem perfect. Ii multumesc lui DD in fiecare zi ca mi l-a dat alaturi!
Ioanaa28, sotul meu mi-a zis ca nu vine cu mine la ecografii, o sa-l vada pe bebe cand o sa-l poata lua in brate, insa am inteles dorinta lui. Nu e din indiferenta, ci poate din multa sensibilitate. Stiu ca inca se teme sa nu se intample ceva rau, si atunci prefera sa nu-si faca sperante prea mari. Nici cand mi-a iesit testul de sarcina pozitiv nu a sarit in sus de bucurie, ci a preferat sa merg intai la eco si sa-mi confirme dr, apoi a asteptat sa treaca primele 12 sapt. de "risc", acum iar vede ca am probleme, si stiu cat de mult si-a dorit acest copil (alaturi de mine, evident). Cred ca ar suferi foarte mult daca s-ar intampla ceva, asa ca prefera sa-si tina sentimentele in frau. Eu sunt alt gen: daca am o bucurie acum (cat de mica) sar in sus si ma bucur, daca ceva ma supara acum, ma enervez si reactionez. La mine totul se intampla acum, in prezent, dupa care imi trece. El insa (ca si alti barbati de altfel) isi tine sentimentele ascunse, nu se manifesta pe fata, desi stiu ca in interiorul lui se bucura sau sufera. In fine, cred ca ati inteles ce am vrut sa spun. Ideea era ca suntem diferiti, reactionam diferit, insa trebuie sa ne cunoastem bine si sa ne acceptam unul pe celalalt asa cum suntem. Nu stiu daca ceea ce am povestit aici seamana cu cazul sotului tau, incearca sa descoperi. PS: de fapt vroiam sa-ti mai recomand si eu o carte: Ute Erhardt - "Fetele Bune Ajung In Rai, Fetele Rele Ajung Unde Vor". Mie mi s-a parut super interesanta cand am citit-o. As vrea sa o recitesc.
Andira sunt super fetele tale, vreau si eu asa fete! Mersi pt articolul cu taxa la Iasi.
Gata, ca m-am intins prea mult, dar am avut de recuperat.![]()
Va pup pe toate.
PS: Maine avem 17 sapt!!!!!!
16+
Pictura pe sticla
Poze
andira spune:
stefimic - eu voi folosi toate lucrurile pe care le am deja, pentru bb 3. Am noroc ca se potriveste si perioada, plus ca am o gramada de lucruri. Patuturile (cel de lemn si cel de clatorie), scoica, marsupiu etc.
Doar ca probabil mai incolo unele lucruri nu i le voi mai da de la Irina / Nati, respectiv cele care vor fi la a 3-a purtare. La pantalonasi mai ales se vede, asa ca o sa-i mai si cumpar pe parcurs.
Singurele lucruri de care am nevoie sunt cateva salopetele e 0-3 luni, pe care le-am dat la un moment dat, dar mai multe de 4-5 nu-mi trebuie, oricum cresc foarte repede.
atb - ba da, chiar zicea ca i le scriu, e pacat sa nu ne distram si peste 10-15 ani citindu-le cu tati ![]()
Acum am si eu o intrebare: are cineva program redus, de 6h? Cum ati facut?
L-am intrebat pe medicul meu si mi-a zis ca trebuie sa ma duc la spital, sa-mi faca nu stiu ce hartii. Sincer, mi-e groaza sa ma duc in spital, mai ales in perioada asta cu gripa.
Pe de alta parte, as vrea sa profit de posibilitatea asta, ca si-asa plec dimineata la 8 de acasa, si ajung la 7 seara inapoi. Practic, mi-e dus toata ziua.
Lindal spune:
Oana si Marsy, la carcei incercati sa masati/sa apasati cu degetul mare de la celalalt picior tendonul lui Ahile de la piciorul dureros. Trece mult mai repede decat cu masatul gambei, aproape instant! Pe bune, e verificata metoda!
16+
Pictura pe sticla
Poze
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Alina, eu am zis ca nu am apucat sa recuperez tot.Scuze. Oana 23+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Da..mi-am dat seama mai tarziu ca mai ai de recuperat 2 capitole.
Imi cer eu scuze!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marsy_baby Castelana - frumoasa povestea ta de iubire ![]() Michelle - felicitari pt fetita! ![]() Vai fetelor pe la 3 jumate m-am trezit tipand de durere , m-au apucat niste carcei la picioru stang,de am crezut k mor ,sotu saracu s-a speriat knd m-a auzit dintr-o data urland,nu mai stia ce sa-mi faca,iar eu nu-i puteam spune ce ma doare din ce cauza si carceii astia??![]() DARIA 23+ |
Marsy exact asa am patit si eu numa ca la ambele picioare, deci, Linda , nu puteam aplica metoda, pentru ca ziceam ca sunt imobilizata, Doamne fereste.

Ioana stai calma.

Si eu as vrea sa imi reduc programul, dar as avea mai mult stres daca stau mai putin, ca treaba tot aia e, asa ca mai rezis cu stoicism pana la Craciun

Oana
23+
Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Salutare burtici!
Oana, Marsy- urata treaba cu carcei astia. Sper sa gasiti o solutie care sa va ajute.
Lindal- ei l-ar primi pe bebe in cos din incostienta, dar totusi parca ii prefer cu blana pe ei
.
Rebiana- interesant ce ai postat
. O sa iau si ceai de macese sa fie in casa. Stiam ca si cel de codite de cirese e bun pt eleiminarea lichidelor.
Atb- fericitari pt piticul biped
. Acum sa te ti!!! Sa vezi ce mamica supla si in forma o sa fi pana la nastere
Michelle- fericitari pt fetita cu codite. Sa fie sanatoasa si sa stea acolo pana la 40 de sapt. te asteptam acasa
Fetelor lamuriti-ma si pe mine cu hainutele pt bebe. Andira zicea ca mai cumpara 4-5 salopete pt 0-3 luni. La cat timp il schimabati pe bebe de haine ? In fiecare zi, nu ? Si daca vommita de 3-4 ori pe zi se duc cele 4-5 salopete. De cate ori pe sapt puneti la spalat pt bebe?
Denisa,
18 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Andira nu ne sunt platite orele suplimentare.
Eu am program de la 8.30 la 17.00
Ieri de exp am ajuns la birou la 7.30 si am plecat la 17.30 si totusi m-a pus sa trec in condica ca am lipsit.
Mai mult de asta m-am enervat ca eu vin mereu la 8 la lucru ca asa incepe sotul meu care lucreaza la 2 firme mai sus si ma lasa pe mine intai si rar plec la 17.00.
Oana
23+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
greenfrog spune:
Buna dimineata,
sunt pe fuga, e aglomeratie mare la munca si am ajuns acasa numai seara tarziu cand nu vroiam decat sa dorm. sunt in urma cu cititul dar recuperez in weekend.sper ca sunteti bine am primit un mail de la CMU, poate va intereseaza:
Centrul Medical Unirea si Active Center organizeaza gratuit, lunar, intalniri informative cu viitoarele mamici arondate CMU si nu numai.Urmatoarea intilnire va avea loc pe data de 4 noiembrie incepand cu orele 18.00 in sediul CMU Baneasa (Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B), tema acestei intalniri fiind modalitatile de nastere. trebuie confirmata prezenta daca doriti sa participati
marsy eu mi-am rezolvat carceii cu magneziu forte dupa ce am intrebat medicul in prealabil. am luat vreo cinci zile la rand si s-a rezolvat.
23+