Am vazut ca sunt multe persoane care sunt sau tind sa devina vegetariene. Am cautat, dar nu am gasit un subiect - sau poate o fi undeva pe la pagina 1000
Ne putem aduna sa ne impartim sfaturi, meniuri, retete... ?
Noi, parintii, suntem ovo-lacto-vegetarieni si am vrea sa ne crestem si copii asa, dar inca nu indraznim sa le scoatem de tot carnea. Si asa carnea nu e alimentul lor preferat.
Va bagati?
Cumpara cartea Copilul vegetarian, de Elena Pridie.
A fost si un subiect la Parintii intreaba, il voi cauta dupa ora 16 si iti voi pune link aici.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
Am catea. E buna sa te ghidezi dupa ea, dar nu e prea mult pentru un stil de viata. Dupa ce le dau o masa "ca la carte" la copii, dupa o ora li se face iar foame. Plus ca sunt multe care nu le gusta.
Acuma bantui pe net si am gasit multe informatii/ bloguri vegetariene si raw, dar aici e mai interactiva lumea.
Poate te va ajuta topicul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=133158&whichpage=1
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.