Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
Naty spune:
Fetelor, sa-mi tineti si mie pumnii azi, am duc la gastroenterolog ca ma chinuie stomacul din ce in ce mai rau.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Fetelor, sa-mi tineti si mie pumnii azi, am duc la gastroenterolog ca ma chinuie stomacul din ce in ce mai rau. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
Bineinteles, Naty , o sa fie bine, ai sa vezi!
ingrid70 spune:
Este vreo fata din Romania care a trimis la concursul de la Pampers plicul cu ursuleti si a primit jucaria? Am completat si noi ursuletii si depunem plicul astazi, dar vroiam sa stiu cam cat avem de asteptat.
alina2700 spune:
Buna ziua dragelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LNITELE!
ASPARAGUS LA MULTI ANI MUUULTA SANATATE SI SA AI O VIATA MINUNATA,PLINA DE REALIZARI SI FERICIRE!
Ledi sa nu fii trista ca nu ai gasit drita...poate asa vrea Doamne Doamne ...si poate dupa testele genetice nu va mai fi cazul sa mearga la testul sudorii!
Diopri muuulta sanatate,refacere rapida si sa fii in continuare la fel de optimista si plina de viata ca asta te va ajuta sa treci peste orice!
Naty tinem pumnii si ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine!
Irina cum se face ca o tineti numai in raceala???Neparat dupa ce va insanatositi si sper sa fie cat mai repede trebuie sa luati ceva pt imunitate!Iaca ma gasii eu disteapta sa dau sfaturi la mediciDa' na' stiti voi cum e croitorul fara haine...cizmarul cu pantofii rupti...MULTA SANATATE
Ingrid eu zic ca nu e cazul sa te panichezi...chiar deloc.Nici puiul meu nu se ridica singur in fund,nu merge de-a busilea si multe alte chestii...dar este si el un vorbaret de nu se poate si stie f multe alte chestii.Atat timp cat sunt sanatosi eu zic ca e f bine!La controlul de 9 luni i-am spus supervisoarei ca nu face aia si aia si aia si l-a consultat cu mare atentie,mi-a spus ca este un copil perfect sanatos si ca fiecare are ritmul sau de dezvoltare,poate chiar sa nu mearga deloc de-a busilea...si sa mearga direct in picioare!
Dark pupam dulce nasucul si ochisorii frumosi de Lachan!E un dulce si tu il arati rar!
Bebelusi chiar ai talent!Poate reusesti sa-l fructifici cumva!
Anca la cat de multe proprietati are lapticul natural...cred ca as fi de acord si cu cel donat!Si mai ales ca resectivele mamici sunt testate si cred ca trebuie sa indeplineasca anumite conditii...cred ca ar trebui sa ma apuc si io de donat
Miere CARE E DILEMA???NU NE TINE IN SUSPANS!
AAAA BUN VENIT CELOT DOUA FETE NOI RODY SI MARIACRI!
sper ca nu am uitat nik!
Va pupacesc!
Anuc spune:
Naty, nu stiu zau ce sa cred....o mai las si daca vad ca tot o sa se planga, o duc la medic. Ei se distreaza si pe noi ne baga-n boala...
Bafta azi la dr!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
roxanaz spune:
Ledi merge cu David sa il vada si dr. Culcer. cand are vreo veste ma suna. pana atunci.. tinem pumnii!
Raluca, ssa fie totul ok la gastro!
rody, mariacri, bine ati venit!
bebelusi spune:
Fetelor va multumesc pentru laude referitoare la bijuterii, Alina sa stii ca le vand, am vandut vreo 50-60 de perechi pana acum.
Ledi imi pare asa de rau ...uff
Naty sa te duci la control ca e mai bine asa.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Merci fetele de sustinere.
rox ce bine ca se duce la dr. Culcer!
Eu am mai spus am incredere deplina in dansa.
Chiar azi trebuia sa vina si la noi sa o vada pe Nadia dar am amanat cu nu putea barbatu-miu sa mearga sa o ia.
Eu plec la dr. nu o sa mai pot sa intru azi sper ca maine sa gasesc vesti bune de la ledi si bee.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
alina2700 spune:
Bebelusi pai am inteles io ca-i vinzi dar eu ma gandeam la ceva maimaret....cum ar fiun magazin "Bijuteria Patricia"
Ingrid am uitat sa te intreb nu cumva "e vina noastra" a mamei...ca l-am corcolit prea mult si ca nu l-am lasat si singur?Eu una sunt convinsa ca e vina mea ca David nu face anumite lucruri pentru ca in afara de timpul pe care si-l petrece in premergator( care iara strica) restul e in fundulet sau in picioare linga mine obligatoriu...nu reusesc sa-l pun la el in patut mai mult de 5 minute pe zi...pentru ca urla....efectiv...am incercat eu sa-l las sa plinga si nu m-a rabdat inima mai mult de 15 minute si oricum cred ca era deja tarziu ca sa-l mai educ...DECI ....o fi oare mama de vina?