Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Si noua ne-a zis doctorita la fel cu laptele, pana la 1 an bebe trebuie sa creasca din lapte..mancarea solida e importanta, dar nu la fel ca laptele.

Andy bea cam 600ml pe zi, cateodata mai putin, rar bea mai mult si ei i s-a parut putin, a zis ca 600ml (20oz) e minim, sa incercam sa-i dam mai mult sau sa compensam cu alte produse lactate, gen iaurt, branza. Anuc, eu te inteleg ce simti, Andy mananca f prost, stam vreo ora la masa si ne chinuim....lapte nu a baut niciodata mai mult de 150ml o data, si cand bea 150 o data e sarbatoare, in general cam 100ml si aia cu pauze... Si eu cand aud de 250-300ml mi se pare din alta lume..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca ai incercat sa ii schimbi formula? Ce formula ii dai?

Cum dezvat copchilu sa muste? Musca foarte rau, dar doar pe noi, alti copii sau alte persoane nu. Cred ca el crede ca asta e o forma de a-si manifesta dragostea:)), ca ne musca asa, cu drag:))
Face doua-trei ture prin casa, apoi vine si se aseaza cu capul pe genunchii mei la mangaiat si la sfarsit ma musca. Ieri se tine dupa mine, agatat de pantalonii de trening si la un moment dat mi i-a dat jos si m-a muscat de fund

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Alina, n-om fi casatorite cu acelasi barbat, dar n-or fi frati? si al meu zice la fel: ca el mananca sa traiasca, nu traieste ca sa manance....eu una nu-i inteleg. Eu si cand sunt bolnava mananc cu pofta ce mananc. In fine, tu macar ai avut noroc cu Sabinuta. eu mai trag nadejde ca s-o suci Filip in privinta asta.

Apropos de barbati...al meu a venit mai mult lesinat acasa, cu febra, dureri in piept si tot tacamul. Pana acum am alergat sa fac ceaiuri, sa iau medicamente, ca nu aveam in casa decat ptr copii, etc...sunt franta. Noroc ca Ioana e la bunica-sa si ramane acolo, iar pe Filip l-am izolat in dormitor. Nu are gripa porcina, dar ceva gripa are. a facut peste 30, nu are secretii apoase, nu tuseste...deci exclus porcina. Daca e sa ma intrebati pe mine e o raceala veche netratata, ca se plange de vreo 2 saptamani...dar incapatanat cum e, n-a luat pana acum decat un paracetamol....acum e la pat....sa speram ca nu se extinde ca-mi iau campii....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Wow, Miere, ce m-ai facut sa rad, pacat ca nu l-a filmat cineva.

Da Anca, au tabele diferite pentru baieti si fete. A mea mananca max. 6 oz(180ml) la o masa. Dr. meu e f. relaxat in privinta laptelui, el zice ca e bine oricat intre 16 si 32oz, atata timp cat ia in greutate. A mea a fost tot peste 75% pana acum, desi n-a mancat niciodata grozav, tare-s curioasa acum cum sta, o cantaresc miercuri. Sper si eu ca e o faza trecatoare cu somnul.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anuc, sanatate lui barbatu-tau, asta-ti mai lipsea....

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, ii dau similac sau emfamil, in functie de ce cupoane am. tu ai mai incercat si altceva?
Asta cu muscatul am mai auzit-o la multi copii, la unii tine obiceiul pana ajung la daycare si apoi sunt probleme. Nu stiu sincer ce ai putea sa faci, poate sa nu reactionezi, ca la varsta asta orice reacie ii incurajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu ii dau un singur fel, similac.

Da, cu muscatul...tot de daycare mi-e teama, ca stiu ca nu ii primesc dc musca alti copii. sper sa se dezvete, deja a devenit cu obicei.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ingrid, stai sa-ti zic. Cand am fost data trecuta la doctoreasa m-am plans ca nu bea lapte suficient si mi-a zis sa nu-mi fac probleme, ca-si ia ce trebuie si din branzica de vaci, iaurt, etc. Eu ii dadeam seara cereale cu lapte (inainte de ultimul lapte) si ptr ca el nu lua in greutate si facea kk f des, mi-a zis sa-i dau masa de seara mai consistenta. asa i-am introdus orezul cu branzica sau piure de legume cu orez si peste, etc.
In seara asta de ex, cand eram hotarata sa-i dau mai mult cumva, cu pauza, cu joaca, etc...mi-a baut 140 ml si a adormit brusc. Eu nu pot sa-i dau in somn ca nu-mi ia neam. se mai si supara ca-l deranjez.

La multi ani Vladut! Sa cresti mare si sa fii sanatos. Esti deja norocos cu asa mamica talentata in ale bucatarelii&others..

Si Filip musca...dar cu trei sferturi de dinte + un sfert dintr-altul cat are el...inca nu se pune..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Eu ii dau doar enfamil.si Ana bea cam 20 de oz,plus lactate zilnic.+3 mese solide

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Ingrid, stai sa-ti zic. Cand am fost data trecuta la doctoreasa m-am plans ca nu bea lapte suficient si mi-a zis sa nu-mi fac probleme, ca-si ia ce trebuie si din branzica de vaci, iaurt, etc. Eu ii dadeam seara cereale cu lapte (inainte de ultimul lapte) si ptr ca el nu lua in greutate si facea kk f des, mi-a zis sa-i dau masa de seara mai consistenta. asa i-am introdus orezul cu branzica sau piure de legume cu orez si peste, etc.
In seara asta de ex, cand eram hotarata sa-i dau mai mult cumva, cu pauza, cu joaca, etc...mi-a baut 140 ml si a adormit brusc. Eu nu pot sa-i dau in somn ca nu-mi ia neam. se mai si supara ca-l deranjez.La multi ani Vladut! Sa cresti mare si sa fii sanatos. Esti deja norocos cu asa mamica talentata in ale bucatarelii&others..Si Filip musca...dar cu trei sferturi de dinte + un sfert dintr-altul cat are el...inca nu se pune..Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc, daca asa ti-a zis doctorita si instinctul iti spune ca e in regula, presupun ca e o.k. Eu doar am zis parerea mea.

Mergi la inceput