Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui micola

Bebelusi..nu mai alaptezi exclusiv??
Mai e cineva doar cu san?
Ca pe mine ma musca de mooorrrr, plang mai mereu

mamici si licurici

de Alexutu, minune 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

cred ca nu vrei sa zici alaptat exclusiv ...la 9-10 luni

eu mai alaptez de 3 ori pe zi + inca 3 mese solide
incepand cu 15 nov as vrea sa renunt la alaptatul din timpul zilei ..iar spre un an ... cam gata

..heheee Andu nu are decat un varf de dintzisor aparut acum putin timp...asa ca nu ne plangem de muscaturi...

Ledi
ce ai mai facut?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

alaptat exclusiv, in sensul ca singura sursa de lapte vine din alaptat... asta am vrut sa zic...stiu ca nu asta inseamna, dar m-am grabit..

multumim de voturi

vrem si noi un vot, va rugam!
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
multumim

mamici si licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Votat si eu pe toata lumea

Lisa asteptam vesti de la control Anusca scumpa

Va spuneam ieri ca Razvi nu merge de-abusilea ci mai mult se arunca, revin acum cu vesti noi de pe front: nu se mai arunca dom'ne, merge chiar de-abusilea

Mai greu pe parchet ca cica aluneca

Imi spunea cineva acum cateva luni sa nu ma panichez ca nu sta Razvi in fund si ca o sa ma suprinda cate o sa faca intr-un timp foarte scurt: mare dreptatate a avut asa ca Ingrid asteapta-te din moment in moment sa te surpinda pustiulica

Mire si noi tot cam 2-3 scaune avem pe zi, consistenta variabila....asta dupa perioada nekakacioasa prin care am trecut la inceput

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Crisspy, multumim
Alexutu a stat in fund la 8 luni fara cateva zile si la 8 luni si 6 zile s-a ridicat in picioare pe patut, si de atunci numai in picioare sta si se plimba, mai noi tinandu-se doar cu o mana..Go Razvi, go!
Miere, si noi to vreo 3-4 scutece scimbam, problema e ca iese asa greu...desi nu e moale, dar el se inroseste si se screme..

La testele genetice in cat timp se da rezultatul?

multumim

mamici si licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Micola si Timea suge doar tzitzi, si inca muuult.Refuza orice alt lapte.

Votat Alexutu si cele 2 fete frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

IRINUCA nu te supara,soro...ai noroc ca esti mami de ochila ,in primul rand,dar si medic,iar cand avem nevoie de un sfat,nu poti sa ne lasi,nu?

Eu am scos sanul pt ca imi facea tot timpul rani ca musca,plus ca devenise un obocei sa adoarma cu sfarcul in gura-cum il pierdea,cum se scula si urla...plus ca eu nu m-am gandit sa-i dau sa suga mai mult de 9 luni pt ca,la fel ca la ceilalti,lapticul meu pleaca...acum mai am 2-3 picaturi...si vad ca-i prieste la biberon-a invatat cum sa suga mai repede si-i place...am incercat sa-i mai dau tzatzica,dar nu o mai vrea...a hotarat el,asa ca e bine...
am vb cu pediatra si a zis ca ,la varsta lui,tre sa bea cam 500ml de lapte pe zi-obligatoriu dimineata si seara...in restul zilei ,mancare solida...

Miere si noi tot2-3 kk/zi...pampers pliiiiin pana la urechi

Naty super ca nu e ceva mai grav
pupam

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Fetelor am uitat sa va spun!Miguel e indragostit de Hannah Montana!Se uita fi-mea si el,de cate ori o vede,se opreste din orice face si ramane blocat cu ochii la ea...ce tare!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Bebelusi..nu mai alaptezi exclusiv??
Mai e cineva doar cu san?
Ca pe mine ma musca de mooorrrr, plang mai mereu

multumim

mamici si licurici

noi
de 2 ori pe zi si de ..... fara numar... noapte (pe zi mai are 3 mese solide)
in dec vreau sa nu mai aiba mesele pe zi dupa ce face un un in ian sa inceptrepatat sa il intarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Aryia o fi obligatoriu 500 de gr de lapte /zi, dar explica-i tu lui Filip ca asa trebuie. Eu n-am reusit Mai incerc. Uite, ca m-ati pus pe ganduri, o sa vad daca pot sa fac ceva mai mult in sensul asta. Problema e ca daca-i bag intre mese, dupa aia nu mai mananca mancarea solida pe care sincer o prefer ptr ca la noi era problema cu luatul in greutate....offf, cum o dai, nu iese....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Helau gagici,

Anuc, nu cumva suntem casatorite cu acelasi barbat??!! ...sotul meu este destul de slab, nu e fan mancare, e sclifosit, daca il las o zi nemancat nu zice nimic...ba zice "Mancatul e pierdere de vreme...". Si Ana il mosteneste la greu...sa vezi cum se stramba amandoi cand le dau cateceva de mancare (si crede-ma ca ma pricep la gatit si imi si place). Norocul meu e ca se pare ca Sabina ma mosteneste pe mine, adica e mai mancacioasa...sa nu o deochi. Nu papa ea mult da macar papa.
Uite noi papam asa:
ora 8.00 = 220 ml lapte cu 5 masuri de cereale
ora 12.00 = fructe si suculet de portocal (cam 100g....)
ora 16.00 = masa de pranz (amestecate vreo 150 g de ceva...)
ora 19.30 = fie un bibe de 120ml lapte cu biscuiti, fie un iaurt si un bibe de 100 ml lapte simplu
ora 23.30 = 200 ml lapte cu 6 masuri de cereale cu gris

Asparagus, nasol ci gripa...asta e, stai acasa! Nu ai ce face...

Mai scriu de acasa acum fug ca e tarziu si sunt inca la birou...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Multumim pentru voturi , trebuie sa pun si eu linkul ca sa stiti unde sa ne votati.

Eu cred ca Ledi nu trebuie sa renunte la teste nici cel al sudorii nici la cel genetic.Acum am inteles ca au avut ghinion si nu au reusit sa le faca, dar parerea mea este ca ar trebui sa revina la Bucuresti ca sa elimine orice suspiciune de orice fel, sa fie ea impacata.
Noi facem kk de 2 ori, cand ii aparea cate un dinte facea de 3 ori si moale.In general prima data face dupa masa de dimneata si este cam legat, apoi a doua oara face mai pe seara si e mai moale.
Lapte bem in jur de 600ml pe zi, in schimb cu mancarea solida nu prea ne impacam, papa putina.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput