Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Foarte frumosi cerceii bebelusi, esti tare priceputa. De unde faci rost de materie prima?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Arriel de pe internet le iau


Mami puiutului Vlad Mihai


http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Igrid, poti sa ii dai o singura jucarie, una care ii place f mult, il lasi pe jos, pui jucaria la ceva departare de el si ii "arati" cum sa o porneasca de-a busilea, ii impingi mainile si picioarele alternativ. Apoi ca sa-l stimulezi sa se ridice in fund, poti sa ii balansezi o jucarie deasupra si sa-l faci sa ajunga la ea numai ridicandu-se in fund.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Orice sfat/parere este binevenita.
Ana se trezseste dupa ora noua(s-a schimbat ora si la noi samabata),azi mi s-a trezit la 5.30. ce sa fac??? cum sa o readuc la programul normal. voi cum ati facut??? s-a simtit diferenta de 1h???
multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Tare greu merge forumul astazi, nu stiu de ce.
Dark sanatate lui Mister Mister .

Daria mea are 10 luni si nu merge de-a busilea, nu se ridica singura.Sta in fund foarte bine, de fapt a stat in fund devreme, de pe la 4 luni, daca o asez pe covor nu se taraste, face miscari burta-spate si invers si asa reuseste sa se deplaseze de la un cap la celalalt al camerei.De pe spate in fund se ridica doar daca are de ce sa se tina, de cateva zile a inceput sa faca o miscare noua, se agata cu mainile de marginea canapelei sau a patului si incearca sa se ridice dar nu reuseste.Face pasi foarte bine daca o tin de manute dar ea sa se tina singura de ceva ca sa mearga, nu face.Si eu m-am gandit ca e grasana si ii atarna fundul greu, la 9 luni avea 10kg, la 75cm.Am inteles ca si tatal ei a fost la fel, mai lenes, tarziu a inceput sa mearga.Luni ma duc la medic ca iar ma apuca stresul .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, am aceeasi problema,la ora 5 Aidan e up and shiny:)), nu are nici o treaba, se da jos din pat (patul meu, a invatat cum sa se dea jos din pat) si incepe sa colinde. Eu mai motai pana pe la 6, dormitorul e asigurat complet, nu are ce sa pateasca, bine, nici eu nu dorm profund, mai mult stau cu ochii inchisi in ideea ca poate se razgandeste si vine si el in pat. Pana acum nu s-a intamplat:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bebelusi, din ce-i faci soro? sunt f frumosi! ce mia-r placea si mie sa fac chestii dintr-astea sau sa pictez, desenez (cand o prind pe fiica-mea las totul balta si pictez cu ea. Nu va ganditi ca am cine stie ce talent, dar ma relaxeaza, iar Ioana e f incantata de atentia acordata)

Aryia, parca l-ai descrie pe Filip. Face exact aceleasi lucruri. acum ca a descoperit ca poate deschide sertare, sa te tii! Imi aduc aminte ca la Ioana faceam zilnic curat si ordine in sertare...ma saturasem...

Ingrid, f buna ideea fetelor sa-l lasi pe pusti pe covor in loc de pat. I se deschid alte perspective atunci. Eu ii puneam lui Filip p paturica si-l lasam acolo. Era f incantat si asa a inceput s-o ia de-a busilea. Noi am fost f incantati ptr ca Ioana n-a vrut deloc de-a busilea. A sarit etapa asta.

Azi m-a umplut de nervi cu masa de pranz. a durat 1 ora sapape 150 gr. de obicei papa mai mult si mai repede....dar rabdare...rabdare...rabdare...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cris30,v-ati trezit???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La noi e tocmai invers, doarme copilul, dar eu sunt aia obraznica si umblu prin casa, pentru nu am somn .Ma culc pe la 1.30-2 si ma scol la 7.30-8, daca o iau cu mine in pat mai dorm si eu cu ea pana la 10, dar azi am facut ochi la 7 si gata, salut somn.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu sunt o mamica "tradata in dragoste" de licuriciul Daria...

Stau azi-dimineata in pat cu ea, ne alintam, si-i spun, "Daria, ma-ma". Daria ma priveste atent, zambeste si, cu glasciorul ei subtirel, spune... taa-taa... Eu, "nu, Dari, tata e la serviciu, spune ma-ma". "Taa-taa"...

Sau, daca insist, isi duce mana la gura si-si trece degetelele peste buze, de iese sunetul ala specific, "ba-bu, ba-bu"... Chestia asta a invatat-o singura... Imi da "flit", cum ar veni...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!


Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/





Mergi la inceput