Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nichi/nichi.jpg)
nichi spune:
Felicitari Vanessa si sa ai o sarcina usoara,sigur ai mana buna si mai tragi cateva dupa tine..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
Mi au incetat durerile,CM n a venit. O fi vreun semn bun? Am in schimb ameteli de 2 zile, nu stiu de la ce o fi. Daca maine nu mi vine (sa dea Dzeu) o sa incerc un test miercuri, ca maine n am curaj ca e si ziua sotului.
Pupici!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
vasilasanita spune:
Se pare ca m am inselat.Durerile au revenit. Nu stiu daca i normal ce mi se intampla.
Dumnezeu ne va ajuta!
vanessa80 spune:
PYSYPISI valorile sunt bunisoare. Cred ca vor creste mai bine sub noile doze. Nu te stresa... Ti-ai luat concediu in perioada asta cu punctia si dupa ET?
VASILASANITA incearca sa te relaxezi. Asa au fost si la mine durerile. Veneau si plecau. Ai rabdare si o sa afli.
Fetelor va invit la laptic si cozonac.
sophie76 spune:
vanessa ,inca o data felicitari esti oficial o graviduta !!Sarcina usoara si bebe sanatos!
pysypisi, e bine ca ai foliculi care sigur se vor face grasunei sub tratamentul de stimulare.Ce protocol urmezi? ai inceput cu inhibare (protocolul lung) sau cu stimulare (protocolul scurt).
Eu de astazi am dat startul la injectii ,da dea Domnul sa fie intr un ceas bun; am inceput inhibarea cu Suprefact ,sincer si mie mi e cam frica ca perioada de inhibare e cam lunga (am inceput din ziua 15 de AC,deci ziua 16 de ciclu) si ca stimularea va merge mai greu,dar sper ca dr stie el ce face si totul va fi bine !!
Vasilasanita ,inteleg prin ce treci, dar pina nu vine menstruatia ai dreptul sa speri, in ce zi de CM esti?
sophie
vanessa80 spune:
SOPHIE multumesc pt urari. Nu iti fa griji ca stiu doctorii de ce ti-au dat schema asta de tratament. Spor la injectat si sa ai productie frumoasa.
vasilasanita spune:
Azi ar trebui sa fie prima zi de CM. (care sper sa nu mai fie). Vedem pana diseara ce se intampla.
Pupici.
Dumnezeu ne va ajuta!
pysypisi spune:
Buna fetelor,am ajuns si eu acasa...super obosita.
Astazi am facut eco si estradiol si astept sa ma sune de la clinica sa imi spuna daca mai maresc sau nu dozele.
MONITORIZARE FOLICULARA ZIUA A 9 A:
OVAR DREPT:5 FOLICULI
10*9mm,10*9mm,11*8mm,12*11mm,11*8mm
OVAR STANG:7 FOLICULI DINTRE CARE 2 SUB 5mm
8*7mm,8*6mm,7*5mm,8*6mm,9*9mm
ENDOMETRU:6,8mm(tot micut dar sa speram ca o sa mai creasca pana joi)
Ce parere aveti?
SOPHIE eu am inceput inhibarea cu diphereline.
Mult succes iti doresc!!!
Endometru cam cat ar trebui sa fie in ziua prelevarii???