Moldovence aspirante sau gravidute(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata
intru scurt sa va salut si sa va doresc duminica placuta
La Multi Ani Mihailor, Mihalelelor, Gavrililor si Gabrielelor din viata voastra.
La Multi Ani sotului meu.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

LA multi ani si din partea mea tuturor celor sarbatoriti astazi!

Testul meu nu cred ca va iesi cu 2 liniute marti, ca deja am durerile premenstruale. Am avut folicul si endometru ok, am facut si pregnylul dar se pare ca nu a fost sa fie nici luna asta. Cand ma gandesc la cate IA uri si FIV uri ati facut voi, eu nici nu ar trebui sa indraznesc sa fiu suparata ca n a fost sa fie.
De luna viitoare, sau ianuarie voi incepe stimularea cu puregon. Si apoi vom vedea ce va fi.

Pupici tuturor!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

vasilasanita, sa inteleg ca ai facut o IA. Cind ai facut-o, unde si ce tratament ai urmat?
Daca mentrustia inca nu a venit, mai ai sperante, durerile pot fi si de la sarcina!

sophie

Mergi la inceput

N am facut IA. Am facut 3 luni stimulare cu clomifen, in care nu s a intamplat nimic, am facut HSG, rezultat trompe OK, uter retrovers, ultimele 2 luni fara stimulare, in ultima luna am facut un pregnyl, cand foliculul era de 18 mm. Nu prea cred ca este sarcina. Nu stiu ce i drept cum sunt durerile de sarcina, dar cele pe care le am acum suntidentice cu cele premenstruale. Am avut vineri 2 intepaturi in ovarul in care am avut si folicul, intepatura care nu am simtit o niciodata pana acum.

Pupici!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata
poftiti la ceai sau laptic dupa preferinta
vasialinta atat cat nu vin rusii e o speranta.
si pe mine m-a intepat ovarul drept zilele astea, am zis ca iese afara. si am avut grija sa nu-mi fie frig la picioare.
saptamana buna va doresc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Asta i a 3 a zi a cand am dureri ca la CM. Nu cred sa fie sarcina, chiar daca nu mi s a mai intamplat niciodata sa am dureri cu 3 zile inainte. In mod normal maine ar trebui sa mi vina. Acu pun o intrebare cam stupida: credeti ca am o sansa cat de mica sa fie sarcina?

Pupici!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DELPHINAS multumesc pt laptic.
VASILASANITA nu te mai agita. Mai ai putina rabdare si o sa afli exact cum sta treaba. Si eu am avut intepaturi in ovare si dureri ca pentru CM, doar ca nu au mai venit rusii.
De ieri au inceput si greturile. Azi dimineata am mers sa repet beta HCG si acum astept cu mare interes rezultatul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

DELPHINAS multumesc pt laptic.
VASILASANITA nu te mai agita. Mai ai putina rabdare si o sa afli exact cum sta treaba. Si eu am avut intepaturi in ovare si dureri ca pentru CM, doar ca nu au mai venit rusii.
De ieri au inceput si greturile. Azi dimineata am mers sa repet beta HCG si acum astept cu mare interes rezultatul.

Tare mult mi as dori sa te urmez. Dar nu prea cred! Poate o sa ma certati ca s pesimista dar nu am curaj sa sper.

Pupici!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Cat te au tinut durerile vanesa?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

[quote]citat din mesajul lui vasilasanita

Cat te au tinut durerile vanesa?

Inca mai am dureri cateodata.

Mergi la inceput