Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 16
JoAnn spune:
Buna fetelor. Sunt si eu o aspiranta la titlul de
.Incerc de 5 luni si nimic...Probabil din cauza ca am fost posesoarea unei endometrioze de toata frumusetea.Daca nu va suparati poate va mai deranjez cu cate o intrebare...
dana1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 dana1980, activeaza PM |
sophie76 spune:
JoAnn bine ai venit, cu siguranta endometrioza a avut un cuvint greu de spus, dar sa speram ca de acum vestea buna nu va intirzia sa apara.
pysy, am inteles ca ai vesti super bune si ne tii pe jar, sua ai trecut deja la odisee
Doamne ajuta sa fie bine pina la capat!!!
fetelor
nu ma mai laudati ca nu stiu chiar asa multe, de fapt stiu f putine si alea invatate pe propria mi piele si de pe aici de pe forum unde sunt unele persoane cu adevarat profesioniste si cunoscatoare!!
sophie
dana1980 spune:
Sophie, inseamna ca ai o mare experienta de viata si iti multumim ca ne impartasesti si noua din, plus ca sfaturile tale sunt din cele mai bune!
concitadina mea.
bitza20 spune:
neata dragele mele, eu mor de somn, nu pot sa-mi tin ochii deschisi, imi lacrimeaza de somn ce imi e
. Sper sa aveti o zi frumoasa 
JoAnn, bine ai venit 
Delphinas spune:
neata si de la mine
si eu m-am trezit tare greu dimineata. asa as mai fi dormit. dar voi dormi de maine in colo ca si asa sunt in zilele fara plata
cred ca iar m-am dereglat, ca sunt deja de 2 zile de intarziere si simptome nici de una nici de alta nu am. iar testele sunt clar negative 
zi buna sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vasilasanita spune:
| citat din mesajul lui Delphinas neata si de la mine si eu m-am trezit tare greu dimineata. asa as mai fi dormit. dar voi dormi de maine in colo ca si asa sunt in zilele fara plata cred ca iar m-am dereglat, ca sunt deja de 2 zile de intarziere si simptome nici de una nici de alta nu am. iar testele sunt clar negative ![]() zi buna sa aveti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
ti a mai intarziat?
Dumnezeu ne va ajuta!
JoAnn spune:
Buna dimineata
.As vrea sa intreb daca a facut cineva histerosalpingografie la maternitatea din Botosani?
Pana acum nu am facut nicio investigatie mai serioasa la acest spital .Am fost operata de endo, dar am preferat sa merg la Iasi.
Multumesc.
pysypisi spune:
Fetelor tin sa va multumesc ca v-ati gandit la mine si imi cer scuze ca v-am lasat sa asteptati,dar aseara am ramas in Bucuresti,gandindu-ma ca totusi sunt cam multi km pana acasa si sa nu-mi afecteze puiutii cu ceva trepidatia din masina.Acum am ajuns acasa si tin sa va dau o veste super buna,am 3 embrioni de calitatea A si unul de calitatea B.Deci i-am luat pe toti 4 acasa si ne rugam la bunul Dumnezeu sa se prinda macar unul.Despre endometru sa stiti ca am si uitata sa intreb...cand ne-am vazut ebrionasii pe monitor eram atat de fericiti incat am uitat si eu si sotul sa mai intrebam.Dar eu sunt sigura ca a mai crescut caci altfel cred ca mi-ar fi spus.
Pupici la toate si succes!!!