Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 13
pogonici1977 spune:
neata fetelor..........stresul numi da pace..prin urmare nu am somn
e..nu vreau sa aud de scarbici...asai..dar daca nu ai bani..nu poti face copii..cel putin in cazul nostru
iar domnul boc..a taiat in sange la salariile bugetarilor....ammciti legea cadrru si al salarizarii unice..si ma afectat fffffffff mult...voi avea salarul la jum fata de luna asta..deci luna vitoare voi veni cu jum de salar fata de act am luat luna asta..
pai cum sa nu fiu stresata si trista..caci banii sunt mai putini..iar visul meu de a face copii se spulbera...caci ne trebuie multi baniiiiiiii
iar noi nui avem...
nu stim...doar bunul dumnezeu...ne va ajuta..om vedea
haideti acum la o cafeluta si ceut

e foarte important acel HSG care il voi face marti....e decisiv ptr noi....
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 Marturisec ca si eu sunt putin stresata ,mi se pare ca am un protocol de inhibare prea lung si de asta nu o sa am rezultate grozave la stimulare , eu de protocol ca al meu nu prea ma auzit si asta ma streseaza, in loc sa ma bucure pt. ca dr meu e renumit pt individualizarea tratamentului ![]() ![]() Sper sa ma calmez si sa-mi gasesc optimismul, eu oricum mi am spus ca trebuie sa fac gemeni sa sa mi iau de-o grija ![]() Asa ca pysy sus moralul si hai s-o prindem pe vanessa din urma la odisee!! ![]() sophie |
sophie,nu te mai stresa,nu este lunga perioada de inhibare
nu la fel a avut si felicia si goggi?ai vazut ce productie frumoasa au avut
o sa fie bine ai sa vezi
am inceput si io sa urmaresc schemele lui dr K ,mi se pare f priceput,stie el ce face
bafta multa
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vanessa80 spune:
POGONICI multumesc pt ceiut. 
PYSYPISI ce a fost mai greu a trecut. Te asteptam cu vesti despre embrioni.
Cand o sa faci ET?
vanessa80 spune:
Fetelor stiti ce cosmetice putem folosi in timpul sarcinii? Ma intereseaza ce lac de unghii( firma de cosmetice), nu dauneaza puiutilor.![]()
sophie76 spune:
pysy, felicitari pentru productie sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la capat!
bytzi
,goggy si felicia au avut protocol scurt cu inhibare la sfirsit, oricum nu ma mai stresez pe seama asta, mi am impus sa scap de angoase, neincredere si tot si sa i acord doctorului toata increderea mea, doar de aia m am dus la el pt ca personalizeaza schemele de tratament si pina in prezent a avut rezultate frumoase, sper sa se confirme si la mine.Chiar vroiam sa ti scriu PM pt ca am citit si eu la topic ul dedicat de multe fete cu FSH mare carora K le a obtinut rezultate f bune (vezi KiraClara si nu numai) dar m am gindit ca sigur supervizezi si tu topicul si esti la curent.
Poate ii faci o vizita si lui Kovacs sa vezi ce zice, Budapesta e frumoasa asa ca nu ai ce pierde ,cine stie unde sta norocul tau ,pt ca eu sunt convinsa ca si tu vei avea propriul tau bebel
vanessa, incearca sa intrebi la farmacie sau mai ai rabdare pina cind mergi la eco si intrebi medicul ginecolog, oricum nu cred sa fie vreo pb, inceara eventual sa folosesti produse fara conservanti ,parfumuri etc, sigur in farmacie au produse specilaizate.
pogonici , e o perioada grea peste tot, bucura te ca esti sanatoasa si ca ai inca un job, sunt multi care nu au norocul asta, nu te consuma inutil, nu vezi ca astia schimba legile peste noapte, nu se stie exact ce va fi.
bitza ma bucur ca ai aparut pe forum, multa bafta in continuare si tie.
sophie
bytzi spune:
sophie,hmmm nu stii ce le stresez eu pe fete
cu PM
am citit de f multe scheme si cind aud pe cineva cu prob asemanatoatoare,sar pe ea
,am vorbit si cu Kiara, f dragutza,nu mai zic de fireyes care am stresat-o cu mesajele pe timpul monitorizarilor,ea e mentorul meu
,le are cu endometrioza si cazurile noastre se aseamana f mult
sincer,m-am gindit la Ungaria,dar am mai multe piedici,una nu stiu limba/engleza inteleg f putin,doi m-am saturat sa o iau iar de la 0,iar vizite ,analize,acum cind credeam ca am sa inchei capitolul,nici nus' daca mai vrea sotul meu si il inteleg cita rabdare sa mai aiba si el ,sint 4 ani de cind ne luptam in zadar
acum sint in stadiu de strins acte pt dosarul de adoptie....daca am sti de la inceput ce ne rezerva viitorul
nu stiam ca felicia si googi a facut stimulare si inhibare cu antagonisti....dar AC au luat ,nu?
stii asa se intimpla daca noi cititim atitea pe forum,avem indoieli
dar daca nu stiam nimik nu mergeam pe mina lor fara sa ne mai gindim,ca e bine sau nu?
ai incredere,eu zic ca dr K este f bun,din cite am citit eu pe la fete
mult succes si vreau doar vesti bune de la tine
aaaa si parerea mea ,nu mai lua nimik in plus fata de ce=ti da el,eu cred ca si asta mi-a facut mie rau
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui bitza20 pisi, ma bucur tare mult pentru tine, astept vesti despre embrionasi Cum a fost la punctie, povesteste-mi cu amanuntul, sa stiu si eu la ce sa ma astept ca mie imi este tare frica de procedura asta ![]() Ma duc la somnic ca azi am facut multa treaba. Noapte buna tuturor ![]() |
Draga Bitza nu trebuie sa-ti fie frica pt ca nu simti nimic ci dormi un somn adanc.Deci am mers in camera unde m-am schimbat cu camasa sterila,pe cap mi-a pus acea masca,am mai sta vre-o 20 min apoi am intrat in sala cu pricina.Acolo erau cam 8 cadre medicale,m-am urcat pe masa mi-au asezat picioarele si apoi le-au prins cu niste curele.Apoi mi-a bagat anestezista o branula la cealalta mana imi luau tensiunea,mi-au prins un cleste de deget,apoi printre clipiri am vazut ca mi-au pus acea masca d oxigen dupa care sa rupt filmul,am adormit...si m-am trezit in salon cu o perfuzie de glucoza.Dupa ce sa terminat perfuzia m-am imbracat si am plecat...putin ametita...Si cam asta este...floare la ureche.Curaj draguta!!!
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Delphinas pysy ma bucur nespus pt tine...felicitari www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Pupici draguta!!!
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui sophie76 pysy, felicitari pentru productie sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la capat! sophie |
Multumesc frumos!
bytzi spune:
pysy,doamne ajuta la ET
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

ca azi am facut multa treaba. Noapte buna tuturor
ambitioasa