Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 10
pysypisi spune:
Buna seara fetelor!
Am ajuns acasa cu urmatoarele rezultate:
Monitorizare ziua a 9 a
-OVAR DREPT-9 FOLICULI 4 SUB 7 mm
19*17mm,15*11mm,14*11mm,14*11mm,17*11mm
-OVAR STANG 9 FOLICULI 4 CUB 7 mm
15*11mm,14*9mm,16*9mm,13*13mm,9*7mm
ENDOMETRU-7,6mm
OBSERVATII:FINA LAMA DE LICHID IN FUNDUL DE SAC DOUGLAS
Cam asta este...acum astept si parerile voastre.
Am facut dimineata ultimile doze de diphereline, puregon si menopur,iar deseara la 22,30 o sa fac pregnilul.
Am inteles ca putin o sa mai creasca si foliculii si endometru,ce sa zic sper din tot sufletul sa reusesc.
A si mi-a mai dat un tratament pe baza de pastile incepand din prima zi a punctiei si anume:
ASPENTER 75mg,PREDNINSON 5mg,CYCLO PROGINOVA(TABLETE ALBE)2mg,UTROGESTAN 100mg,FELDENE 10mg,DOXICILINA 100mg.
Sambata la ora 10 o sa aiba loc prelevarea ovocitelor.
Doamne ajuta!!!
sophie76 spune:
pysypisi, Doamne ajuta sa ai ovocite de calitate si iubarete si embrionasi lipiciosi
sophie
pogonici1977 spune:
eu saptamana viitoare miam luat liber de la BOC...dar stiu ca va da si si voua dehhhhh...si .veti fi invitatele mele la o cafea dimineata
offf mam saturat de stres la munca...abia astept sa se intampla ceva in viata noastra..o minune si sa uit de toate
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 pysypisi, Doamne ajuta sa ai ovocite de calitate si iubarete si embrionasi lipiciosi ![]() sophie |
Doamne ajuta draga Sophie!!!
vanessa80 spune:
Buna dimineata!
PYSYPISI multa bafta maine la punctie. Sa ai o productie frumoasa.
Se apropie week-end-ul.
Ce bine imi pare.
bitza20 spune:
pysypisi, multa bafta maine, voi fi cu gandul la tine. Te asteptam sa ne dai de veste dupa punctie, sa ne povestesti cum a fost 
pysypisi spune:
Vanessa si Bitza va multumesc tare mult pt urari,sa dea Dumneazeu sa fie bine.Cu siguranta o sa va tin la curent cu tot ce se intampla.Pupici si o zi placuta va doresc!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI o sa fie bine. Sa nu iti faci griji. 
Te asteptam cu vesti bune. Sa stai cat mai mult in pat, dupa punctie si sa te odihnesti. O sa te simti balonata mai multe zile. Dar o sa treaca.
5+
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI o sa fie bine. Sa nu iti faci griji. ![]() Te asteptam cu vesti bune. Sa stai cat mai mult in pat, dupa punctie si sa te odihnesti. O sa te simti balonata mai multe zile. Dar o sa treaca. ![]() 5+ |
Iti multumesc tare mult pt sfaturi.
Tu dupa embriotransfer ai plecat in aceiasi zi acasa???
Poate pare prosteasca intrebarea dar ma gandeam sa nu afecteze cu ceva trepidatia din masina???
vanessa80 spune:
PYSYPISI noi am mai stat in Bucuresti 2 zile dupa punctie.Apoi 2 zile acasa si in a 5-a zi de la punctie, am plecat iar in Bucuresti si am facut ET. Dupa ET ne-am intors in Iasi. Eu am stat pe bancheta lasata pe spate si am avut perne sub mine. 
5+