Pepenasi de iulie - august 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

CAPRI sigur e de la sistemul de operare. Didi are Linux, iar eu am Mac OS X (didi tu esti priceputa, am spus bine?).

SUN sa speram ca o sa primesti o nota pe masura a ceea ce ai spus ca i facut la examen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Capri si eu tot necentrate le vad.... Bine, vroiam sa-ti spun ca SPER sa-ti placa tie tot ceea ce AI realizat (sa ma scuze soatza, da' merita biciul, ca el se bazeaza pe super nevasta lui). Niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea, stii? Mie-mi pare ok ce-a iesit si va doresc succes! Sa fie asa cum v-ati dorit...eu dau blogul mai departe!

Pica, a mea de vreo 3 sapt zice NU, la diverse!.........Apropos de jocuri, mie mi se pare ca e inca devreme. Adica, pt a mea, cel putin!

Ma'c sa fac placinta cu branza, smantana si banane! Pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Pica, e de la browser mai degraba; acum nu am verificat de pe laptopul meu, ci de pe un calculator cu Windows pe el, dar am incercat cum am spus, de pe IE, Firefox si Google Chrome. Pe primul s-a vazut centrat, pe celelelte doua nu.
Dar cum pe Linux si pe Mac OS nu exista si IE, da, poti spune ca pe sistemele astea nu merge

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

pica Daria nu zice NU ,dar da din cap in semn de NU si ridica si din umeri de obicei face asa cand o intreb daca vrea sa bea lapte ,iar Da zice daca bate cineva la usa zice si ea DA DA sau se duce la usa si zice DA DA

Capri in IE se vede centrat

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Eu am IE si nu e centrat...uops....

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

MAAAAMA CE atmosfera pe-aici!

Mada.....la multi ani sotului tau!
MDA.....treaba cu chit-chitul e bine de facut din cand in cand!

SUN, bravo pentru examen, la toate sa faci asa de bine desi ma intreb cand ai timp de invatat!

CApri, succes in continuare!

PICA, TOnia baga "nu" la greu de vreo luna jumate.....cand mi-e lumea mai draga zice "niuuuuuuuu" si mai da si din degetel ca ERIKA>>>>sa nu cumva sa am dubii

AZi isi canta singura inpatut..."nani, nani, puiu-puiu," pe "mamii" nu-l mai zice
E toata ziua cu te? si te e? in cioc, dar in rest e o dulce ca toti puii nostri!

PUpicei fetele!
P>S. scuzati ortografia hapciucalitica.....i-a dat TOnia sa bea ceai verde NESTEA tastaturii sida rateuri saraca

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Nasterea Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Domne, sa ne intelegem, ce sa iasa centrat??
Pai poza e dreptunghiulara si chenaru' e patrat (si am Mozilla, da).
Deci poza cea dreptunghiulara NU imi apare centrata pe ecran, dar INCEPE odata cu chenarul care ESTE centrat, ca e mai patrat, dar se termina dupa, cam la marginea ecranului.
Deci eu zic ca aici e problema, ca chenaru' e patrat si poza dreptunghiulara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - am mai observat o chestiune:
Zice asa:
Pentru programarile facute pana la 1 ianuarie 2010, beneficiati de reduceri de 45% din pret, precum si de tarife promotionale. Puteti vedea detaliile aici.
La o prima lectura nu e clar. Sunt doua reduceri? 45% din care pret? Sau e 45% din tariful promotional?

Asta zic din perspectiva unui cititor, nu a mea personala!!

Sa stii ca mie imi plac flyerele pe fond negru, numa' ca ma duc sa ma mai uit o data ca nu le-am studiat in amanunt pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka asa vad si eu in Mozilla DAR in IE poza e fix cat chenarul (cel putin asa e la mine ca la Sun e alta treaba )

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Ankule, as usual...Za smartest! Exact asa e!

Irda, pui, cum mai sunteti? Ce dulce trebuie sa fie Tonina.....

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput