Ce gatim azi (66)
Raspunsuri - Pagina 19
valentinag spune:
ciorba de perisoare,chiftele,salata de vinete si lipie turceasca
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ArianaMaia spune:
Buna, mamicilor.
Am si eu o reteta ptr. cei mici. Fetita mea, de 2 ani si 4 luni o adora si este si o mancare sanatoasa, de post si nu numai.
Mancare de linte: se pune lintea la fiert impreuna cu ceapa, o felie de ardei gras, o rosie decojita, o frunza de dafin. Cand a scazut apa aproape de tot se adauga putin ulei, oregano si sare dupa gust si se ia de la foc. Compozitia se toaca in blender pana se obtine o pasta. Se adauga apoi patrunjel maruntit.
Fetita mea o prefera cu lipie.
Pofta mare!
anaemi spune:
ciorbita de curcan pt pitici
mazare cu marar
croissante
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
catutza spune:
ciorba de vitel
mazare cu pui si marar verde
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
kamelya spune:
tocanita cu ciuperci
sarmale de post
placinta cu dovleac
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008
ANITA75 spune:
peste prajit cu mujdei si mamaliga
tort
LA MULTI ANI! pentru cine poarta acest nume de Nicolae sau Nicoleta
pisellino spune:
orez cu carne si fripturica de pui frageda si buna
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
anaemi spune:
ardei umpluti cu orez si ciuperci
salata orientala
salata de icre de crap
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lizuk2009 spune:
Va recomand sa incercati musacaua de spanac cu carne de vita!!
Ai nevoie de: 1/2 kg carne de vitel, 1 kg spanac, 6 oua, 2 cepe, 2 linguri smantana, 3 linguri faina, 1 lingura cascaval ras.
Treci carnea prin masina de tocat, iar ceapa o cureti si o calesti in putin ulei. O lasi doar cat sa se inmoaie, apoi adaugi carnea. Le lasi sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugi putin cate putin apa. in total, pe aragaz ar trebui sa stea cam o ora. intre timp, speli spanacul, il alegi si-l pui la fiert in apa cu sare circa 15 minute. il scoti cu o spumiera, il lasi sa se scurga si sa se raceasca putin si apoi il treci prin masina de tocat, robot sau pur si simplu il toci cu tocatorul de vinete sau cu cutitul. il amesteci cu 2 linguri de faina si 2 oua, iar celelalte 2 oua le pui in carne. intr-o tava unsa cu putin ulei si presarata cu pesmet pui un rand de spanac, altul de carne si ultimul de spanac. Deasupra torni un sos format din 2 oua, 2 linguri de smantana si 1 lingura de faina. Dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute. Dupa 10 minute scoti tava si adaugi cascavalul ras. Vei aduce la masa astfel o musaca gratinata.
Musacaua iese foarte buna si daca folosesti carne de pui.