Ce gatim azi (66)
Raspunsuri - Pagina 10
flo1980 spune:
ciorba de rata
varza cu rata la cuptor
melcisori cu lapte
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flo1980 -pastrama de oaie si piept de pui la gratar, |
Flo, ce fel de gratar ai? Intreb pt ca am o pofta de pastrama de nu mai pot, dar nu stiu cum o pot face la gratar, avand in vedere ca stau la bloc. Am un gratar de ala rotund, de il pui cu apa pe aragaz, si unul de teflon pe care fac pieptul de pui. Pana acum nu am mancat pastrama facuta decat pe gratar cu carbuni, in curte si nu stiu dc o pot pregatii si altfel
poze
19+
flo1980 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui briza_marii
Flo, ce fel de gratar ai? Intreb pt ca am o pofta de pastrama de nu mai pot, dar nu stiu cum o pot face la gratar, avand in vedere ca stau la bloc. Am un gratar de ala rotund, de il pui cu apa pe aragaz, si unul de teflon pe care fac pieptul de pui. Pana acum nu am mancat pastrama facuta decat pe gratar cu carbuni, in curte si nu stiu dc o pot pregatii si altfel poze 19+ |
Eheee la curte, la tzara, eu mancat pui, sotu' pastrama (mie nu-mi place oaia, mielul ) ca si eu stau tot a bloc. Nu am incercat pe gratar din ala de se pune pe aragaz, dar poate iti place, sa treaca pofta macar...
Uite la noi unii fac gratar langa bloc, obiceiul asta il au in fiecare sambata, duminica si ce-i mai injur ca eu vreau sa aerisesc in casa
Sau, in cel mai rau caz, ca vad ca astepti un bebe, mergi la restaurant!
Iti trimit un PM.
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
happymum spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui briza_marii
Flo, ce fel de gratar ai? Intreb pt ca am o pofta de pastrama de nu mai pot, dar nu stiu cum o pot face la gratar, avand in vedere ca stau la bloc. Am un gratar de ala rotund, de il pui cu apa pe aragaz, si unul de teflon pe care fac pieptul de pui. Pana acum nu am mancat pastrama facuta decat pe gratar cu carbuni, in curte si nu stiu dc o pot pregatii si altfel poze 19+ |
si eu tot asa, din cel rotun cu apa pentru aragaz... am facut pastrama de porc... a iesit buna tare... nu stiu de oaie, ca pe asta o fac in cuptor... daca incerc, si nu uit... iti zic cum e....
Blog
happymum spune:
am facut si cotlete de porc cu putina sare si nitel rozmarin... tot pe gratarul cu apa pe aragaz... a iesit ...
incearca si tu, macar vezi daca iti place, sa stii daca mai repeti sau nu...
si la noi sambata si duminica, te omoara cu fumul prin jurul blocului... de cateva ori a venit politia si le-a atras atentia ca nu au voie... dar nu au fost bagati in seama... aiurea e ca mai suntem care avem rufe la uscat si incepem operatiunea strange rufele, intinde rufele... cateodata rad... dar altedati...
Blog
briza_marii spune:
Cred ca ma las pagubasa cu facutul acasa. Am incercat odata sa fac friptura de vitel pe gratarul ala cu aburi si nu a iesit, tot in cuptor a ajuns. Stiu ca varianta cu restaurantul e cea mai buna, dar de cand sunt insarcinata sotul nu prea mai vrea sa mergem, tot ii e frica ca aaote nu e proaspata carnea si sa nu fac intoxicatie sau cine stie ce. Probabil ca o sa luam pastrama si o sa mergem la tara la socrii sa facem acolo.
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
19+
samira33 spune:
ciorba radauteana
tocanita de iarna cu afumatura de pui
placinta cu dovleac-cumparata
bubu05 spune:
www.bucataras.ro/retete/528/supa_de_curcan_cu_galusti.html" target="_blank">Supa de pui cu galusti
www.bucataras.ro/retete/1350/orez_cu_lapte.html#com11805" target="_blank">Orez cu lapte
www.bucataras.ro/retete/2191/quesadilla_cu_pui.html" target="_blank">Quesadilla de pui, cu www.bucataras.ro/retete/retete/2190/salsa_picanta_cu_legume.html" target="_blank">salsa picanta de legume si www.bucataras.ro/retete/retete/40/cartofi_copti_cu_boia_dulce.html" target="_blank">cartofi copti cu boia