FIV251

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANDRA si eu am facut stimulare cu Gonal F 75UI, in februarie si martie, pt IA si am facut sdr de hiperstimulare ovariana. La noi tot sunt problema si de aia am ajuns la FIV+ ICSI. Pt FIV am facut Difereline 0,1 1/2 fiola/zi si Menopur 75 2fiole/zi. Dupa punctie am luat Medrol 2 zile.
Maine sper sa vin cu beta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Multumesc din suflet BuburuzaL , sa dea DD fiecareia dintre noi bebele muuuult asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ma (re)primiti si pe mine ? N-am mai intrat de mult pe forum, dar acum incerc sa imi mai aduc aminte diverse pentru ca am inceput protocolul pentru al doilea FIV. O sa-l fac tot cu Ron-el de la clinica Med New Life, dar de data asta mergem in Israel. La primul FIV am avut noroc si avem un baietel, iar acum incercam sa ii facem o surioara.
Din pacate am ceva mai multe probleme ca prima oara. Mi-au gasit si un hidrosalpinx pe trompa stanga, dar cica nu ar fi asa o mare problema. Ma rog, nu stiu ce sa zic... Mai nasol ar fi ca nu am raspuns la fel de bine la tratament. Fac stimulare cu Menogon si dupa 5 zile cand am fost la eco pe ovarul drept (care e cel bun la mine) nu se vedea nici un folicul, iar pe stanga erau cativa dar mici de tot. Mi-au marit doza, sa vedem maine cand merg iar cum e.

Sheritra iti tin pumnii sa fie cu noroc si sa vii cu un mega bhcg! pt Alesia. Vad ca ai te apuci sa faci diverse dupa ET, vroiam sa te intreb daca le faci din proprie initiativa? Ca eu una nu ma pricep deloc si poate ma mai luminezi si pe mine asa ca data trecuta

Feli, Kitta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BOO eu te tin minte stiu ca aveai endometrioza.
Eu pot sa-ti spun ca din cauza hidrosalpinxului mi-au esuat 2 fiv-ri.
A treia oara am scos trompele si am avut si productie buna .
NU face fiv cu hidro,clipseaza sau scoate trompa.
Intra la subiectul hidrosalpinx si citeste postarile fetelor ca sa te poti hotari.Mult noroc!!

Sheri ceva simptome?O constipatie,o durere ceva.....

iana

26+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage aspirante,
Datorita voua am cerut mai multe informatii dr si eu am inteles gresit schema de tratament.Am de facut in fiecare zi dipherelin 0,1 , gonal f 225 ui, medrol.Dupa 4 zile, analize hormonale si mers la Tutu, pt monotorizare.eram f speriata, dezamagita si dezorientata.Sper sa imi mearga bine.
Mai am o intrebare.Eu am cumparat o fiola de 300 de gonal.Pot face 225 din ea si a doua zi 75 de ui plus 2 fiole de 75 de ui?
va multumesc inca o data si accept orice sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Boo, bine ai revenit, noroc la noul FIV! Ce face baiatul?

Tratamentul de sustinere nu-l fac dupa ureche, il personalizez dupa ce am citit in alte parti, dupa cum stiu ca-mi raspunde organismul, dupa profilul meu, dupa experienta, esecuri...
La Giuly nu e personalizat, iti printeaza o foita si acelasi lucru la toata lumea indiferent de varsta/probleme/sex/orientare politica , asa ca trebuie sa ma adaptez. In plus la ultimele doua FIV-uri am fost cuminte si a iesit un mare fas, acum fac si dupa sufletul meu macar sa nu-mi para rau, ce sa zic .

Iana, de constipata sunt dar stiu si eu daca bb e de vina? Cam micut sa dau deja vina pe el ! Mai am de asteptat 9 zile cu asta!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Shery, , ce mai faci? Demult nu mai stiu nimic de tine! Nu te-am mai vazut, desi umblu si eu pe-aici in cautarea lui bebe 2. Sa te felicit pe tine pt bebe 2? Ce face bulgarasa Alesia?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Boo: in oct. 2009 am inceput tratament de stimulare pt FIV. In ziua 6, la solicitarea mea, dr. s-a uitat la trompe si mi-a zis ca am hidrosalpinx. Plus ca nu raspunsesem bine la stimulare. Am intrerupt tot si acum ma pregatesc de laparoscopie, ca sa elimin hidrosalpinx-ul si trompa aferenta. Eu zic sa rezolvi mai intai hidro si abia mai apoi sa continui cu FIV. Bafta

Andra: la primul FIV am avut aceeasi situatie si am combinat de ex. 75 UI dintr-o sticla de Gonal F cu 75 UI din alta sticla. Deci cred ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Donatie medicamente:
Utrogestan 100 mg - 58 capsule - expira 12.2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

am vazut ca una din fete face tratament cu MENOGON am o cutie daca doreste cineva cu placere............

Mergi la inceput