FIV251
Raspunsuri - Pagina 18
Andrada.P spune:

Fetelor, am si eu o intrebare pt cele care fac FIV la Giulesti. Se poate intra in spital pe motiv ca mergi la sterilitate? Am o prietena care a nascut acolo si as vrea sa merg luni la ea insa auzisem ca toate spitalele sunt in carantina...
Multumesc si mult, mult succes fetelor in focuri!
Sherica, Kitta, Cristal 

bytzi spune:
dragaica,am vazut ca ai intrebat care sint problemele la mine
eee eu sint mai iesita din tipar![]()
FSH 20 si nu raspund la stimulari ,desi pe CM natural am folicul
spor la injectat
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
mirela2 spune:
fetelor am primit rezultatul si de la victor babes, 111,68, ce diferenta, la medlife 88,02, oricum e super bine.
de Craciun vom fi 2 in 1!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor am primit rezultatul si de la victor babes, 111,68, ce diferenta, la medlife 88,02, oricum e super bine. de Craciun vom fi 2 in 1! |
La valoarea asta poate de Craciun o sa fiti 3 in 1
Cati embrioni ai transferat?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
catalina2307 spune:
mirela - bravo, sa fie bine pana la sfarsit.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi dragaica,am vazut ca ai intrebat care sint problemele la mine eee eu sint mai iesita din tipar FSH 20 si nu raspund la stimulari ,desi pe CM natural am folicul spor la injectat _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi |
Pai in cazul asta nu poti sa faci pe ciclu natural???
Intreb si eu.....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mirela2 spune:
am transferat 3 embrioni, o morula, 1 de 11 celule si unul de 10 celule.
de Craciun vom fi 2 in 1!
ingeras26a spune:
Fetelor, oau! 2 rezultate pozitive, in sfarsit vesti bune! ce ma bucur! sa va dea Dumnezeu multa bafta si sanatate si sa fie totul ok pana la capat!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Dragaica, imi place f mult capata de la nunta. De unde ai luat-o?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
dandanutz spune:
vanessa ,mirela felicitari mamicilor mai sunt si vesti bune pe aici ce bine sa fie la termen