FIV251
Raspunsuri - Pagina 16
andrabirni spune:
Buburuza, si eu iti tin pumnii.
Mirela,
Drage aspirante, va doresc multe reusite si tuturor celor care mi-ati raspuns va multumesc mult.
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
nu te speria e normal avertizari de genul asta sunt si pe prospect la mine au tinut toata luna pana la urmatorul CM iar dupa aceea se regleaza |
multumesc de raspuns.....sunt un pic cam paranoica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
vanessa80 spune:
Fetelor ce parere aveti de valoare la beta 67,60? 
Am primit rezultatul pe email si corespunde valoarea la o sarcina de 1,3-2 sapt. Eu am facut ET cu blastocisti pe 27 oct. Va rog sa va dati cu parerea.
catalina2307 spune:
vanessa - in primul rand felicitari.
In al doilea rand ce sa iti spun.....da, este o valoare putin micuta, dar pentru ca la ultimele doua sarcini am tot avut dubii despre BHCG-ul meu am citit cam tot ce se putea citi si am ajuns la o singura concluzie. Nu te poti baza pe o regula. Se pare ca la blasto sau la embrioni obtinuti prin ICSI valorile sunt ceva mai mici la inceput decat la un embrion de 72 ore. Am observat si ca nu este obligatoriu sa se dubleze la 48 ore. Uneori creste foarte putin dupa care se tripleaza.Nu te apuca acum sa te gandesti si sa te tot gandesti pt ca oricum nu faci altceva decat sa te enervezi. Repeta beta si vezi cum merge.
bytzi spune:
dragaica,eu am luat AC 26 zile(marvelon) fara inhibare cu analogi in z21,protocolul tau am vazut ca il mai practica dr Kovacs
eu am singerat pina in z21 de AC ,dr mi-a zis ca e normal pina se obisnuieste org cu ele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
cristal1995 spune:
Vanessa: e de bine, graviduto! Repeta testul la 48 de ore, sa vezi daca iti creste valoarea in continuare! Pupici si sarcina usoara! 
Catalina, Sheri, Kitta si toate veteranele mele dragi 
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
vanessa80 spune:
Fetelor va multumesc. Am emotii foarte mari. Abia am avut putere sa imi sun sotul si sa-i dau vestea cea buna.

Multa bafta tuturor celor care sunt in focuri.

catalina2307 spune:
Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
brunadria spune:
buna fetelor..
despre mine:
inca nu e totul terminat!!vinerea viitoare vedem daca totul e in limite pt a incepe stimularea..
eu sper ca o sa fie bine

vanessa, felicitari!!! super veste!!bafta pana ca capat!!