Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FETILI am vorbit cu LAURAIRINA. Era in salon. Asteapta sa intre in cezariana. Zicea ca e cu „morcovu”, bineinteles are emotii. E carantina in spital din cauza gripei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

HAI LAURAIRINA!

HAI ALI!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bebe de Monis, bine ai venit! Monis, eram convinsa ca o sa fie totul rapid si frumos:)...Vazut bebe. Tare scumpic Asteptam impresii
Laura si Ali, multa bafta! Azi va vedeti piticutzii!
Nu am mai auzit nimic despre Flavours ... Any news?

Am pus si eu nr. pe contul comun. Am luat nr. Lylianei si al Dankutei , fetele care nasc la Filantropia, poate ne vedem pe acolo.
Andre , poate imi trimiti si mie un PM cu nr. lui Monis, sper sa o prind pe acolo, daca raman de maine... Nu stiu inca

38, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

SHTEPHY ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Mai fetele,cum o fii cu carantina asta din spitale?Or mai avea sotii nostri voie sa intre?Pe mine chiar ma ingrijoreaza

: 39+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

si eu merg maine la control si sunt curioasa ce mai zice dr....doar ca eu o sa merg la cabinetul particular nu la spital. am memorat si eu nr tau

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bebe de Monis, bine ai venit! Monis, eram convinsa ca o sa fie totul rapid si frumos:)...Vazut bebe. Tare scumpic Asteptam impresii
Laura si Ali, multa bafta! Azi va vedeti piticutzii!
Nu am mai auzit nimic despre Flavours ... Any news?

Am pus si eu nr. pe contul comun. Am luat nr. Lylianei si al Dankutei , fetele care nasc la Filantropia, poate ne vedem pe acolo.
Andre , poate imi trimiti si mie un PM cu nr. lui Monis, sper sa o prind pe acolo, daca raman de maine... Nu stiu inca

38, mami de bebe MATEI

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata.... la pranz

Am reusit si eu sa cobor din pat... si am intrat in recuperari la citit:

Sa incepem cu agitatie
Hai Laura!
Hai Ali!!!

Magdaz, multam de cafeluta...

Andre( iar copiasem numele) Multumim pentru vestile proaspete de la mami Monis si Bebe de Monis

andrutza, eu cred ca ii va trece repejor Simonei gelozia... incercati cu putin umor.... poate merge... dar cred ca e greu in atata tensiune sa gasesti loc de umor... Cu bebe acasa va fi altfel... Fii optimista

Ramonika, ( tot de incurajare... pana depasesti stare) Multumim pt mesajul de la Laurici.... Tu te pui bine cu Laura si Amalia ca sa nu se dea la Mihnea cand vin in vizita la Iasi?

Cat despre carantina.... incerc sa vad partea plina a paharului... e pt siguranta bebeilor.... asa ca sotii... or sa-i vada ei...

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Va trimit un BANC:

Bula ajunge acasa suparat.
- Draga, am o problema foarte grava la birou.
Bubulina se uita la el cu gingasie si zice:
- Sa nu mai spui niciodata; “am o problema”, ci “avem o problema”. Suntem de atatia ani impreuna si stii ca am fost mereu alaturi de tine.
- Bine, zice Bula oftand. Sa stii ca secretara noastra o sa ne faca un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Ramonika, ( tot de incurajare... pana depasesti stare) Multumim pt mesajul de la Laurici.... Tu te pui bine cu Laura si Amalia ca sa nu se dea la Mihnea cand vin in vizita la Iasi?

m-ai prins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Yuhuuu!!!

FELICITARI MONIS!!!

BUN VENIT PE LUME, PUIULE DRAG!!!

Felicitari si taticului!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput