Fulgu de novdec(152)-Felicitari Ali&Moni,Go Laura!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata, accept cafeaua dar o voi bea dupa ce ma intorc de la medicul de familie.
Monis, din pacate nu am agitat majoretele. Asadar, iti urez sa te bucuri toata viata de feciorul tau, sa creasca mare, sa fie sanatos si fericit toata viata. La Multi Ani! micutule.

Acum:

Hai, Laura! Nastere usoara! Hai, Laura!

Hai, Ali! Nastere usoara! Hai, Ali!

Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata
ce ma bucur ca este bine. parca imi mai da si mie curaj cu nasterea asta...
multumim de info

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Vorbit cu Monis la telefon , sunt bine amandoi, bebe a fost la san de dimineata, dat nu stie daca a supt sau nu. A zis Monis ca este total suportabila nasterea cu anestezie, pana la dilatatie 6 a fost greut, pentru ca sunt contractiile lungi care iti taie respiratia. Dupa epidurala, a fost mai neplacuta cusatura decat nasterea in sine. Bebe inca nu are nume, il decid pana ies din spital. Avea vocea zambitoare tare, se simtea bine si a zis ca daca ascultam de asistente cum sa impingem iese repede. Intr-un cuvant, mami frumoasa, sarcina dusa cu curaj, rezultat bebe frumos si probabil plin de umor.

35+ Chiara Ada

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

NASTERE USOARA LAURA!!!

[NASTERE USOARA ALI!!!

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
neatace ma bucur ca este bine. parca imi mai da si mie curaj cu nasterea asta...multumim de info
Sa stii ca da! Bine, atitudinea ei asta a fost tot timpul, cred ca a contat mult. dar se pare ca se poate naste "usurel" cu putin autocontrol si mult curaj. Nici eu parca nu mai tremur. Lavi nu a raspuns inca la sms. 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

busymummy, sunt o burtica de la pufultzi de ianuarie. am vazut ca nashti pe 24. Tot la Regina Maria, cu Niculescu (asa scrie pe prima pagina)? Eu tot asa.
Nastere usoara, bb sanatos si mancacios si te astept cu descrieri detaliate despre ...tot. Multam mult.

felicitari mamici proaspete si multi ani bbi de mamici! va urmarim si noi, aproape zilnic, sa ne antrenam emotziile

o saptamana cu ninsori linishtite, ca-n poveshti

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Felicitari Monis! Bine ai venit pe lume bebe urlacios si pletos! multumim taticului pentru poza.

Laurairina

Ali

Maria 34+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Monis! bine ai venit pe lume bebe de Monis!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Felicitari, MONIS, sa fii fericita, sa fie bebe sanatos si papacios, sa va bucurati de el !!!!

Ati vazut, am zis eu ieri seara ca se naste inainte de miezul noptii... Asa e cand ai curaj, merge totul ca pe roate

Acu i-acu... Incepe ninsoarea serioasa, gata cu fulguielile !!!

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

La noi au cam inceput problemele cu Simona... Nu mai asculta deloc de noi, e obraznica, si altfel e un copil de pus la rana... La fel a reactionat timp de vreo luna cand am dus-o la gradinita anul trecut, ea asa protesteaza Vede ca te enerveaza ceva si face pana te aduce la disperare. E tensiune in casa ca se apropie nasterea, terminam de aranjat camera, vorbim de mersul la doctor etc., si deja nu o mai iubim doar pe ea si bebe e mai prezent ca oricand... Of, sper sa ii treaca repede, o luna ma descurc, sa nu fie mai mult.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

FELICITARI MONI- refacere rapida

cu simina nu am vorbit inca, i-am dat un mesaj ma suna ea cand poate sa ne rugam ca totul va fi bine

asadar azi agitatele pt laura si alina da

36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput