Acum 5 minute am postat un subiect in care ceream o informatie si nu-l gasesc nici cum !Lasand la o parte faptul ca daca a fost mutat nici macar nu mi s-a trimis o atentionare ,asa cum sunt lasate alte subiecte despre viata de dupa 40 de ani ,cum ne scarpinam pe cap si ce culoare preferam la panyofi la " Generale " , cred ca se putea suporta si subiectul meu pana primeam informatia necesara si apoi as fi cerut singura sa fie inchis ! Multumesc pentru respectul acordat ca membru !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Laura, este vorba de acest subiect http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144479 ?
In mod normal, cand se muta un subiect, automat este trimis un mail la user-ul care a deschis subiectul si este anuntata mutarea. E posibil sa fie un bug. S-au mai plans cativa useri ca nu au primit nici un mail. A fost semnalata problema admin-ului, speram sa se remedieze cat de repede.
Multumim pentru intelegere
Noi am verificat si nu e un bug. La fiecare schimbare de forum a unui mesaj se trimite un mesaj - insa e foarte posibil ca acesta sa fie retinut in cutia de spam. te rugam sa verifici.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |