_irina_, sanatate multa Deei!!
iritatia la fundulet a trecut la noi cu crema de galbenele de la Topfer (asta i-am luat-o de cand s-a nascut si i-am dat cum era rozaliu), iar cand a avut mai pronuntat ii puneam la schimbarea scutecului, dupa spalat cu ala si gel de dus, compresa sterila imbibata in solutie First de la Forever
dupa ce i-am pus supozitorul, la ora 12, temp a inceput sa scada. pe la 2 si ceva m-am culcat, ca era bine. a mai stat sotul planton, dar n-a mai facut febra.
acum, la 6, i-am dat tratamentul si a mancat 270 ml lapte
temp: 36.7!!
oricum stau in garda, ca asa a fost si ieri dimineata, iar spre pranz a crescut iar, e drept ca nu eram pe tratamentul asta, dar sunt numai cu mana pe fruntea lui
e asha o vreme urata...ploua de aseara si cred ca e f frig, brrr!
ma duc sa pun de
, asha ca azi dau pentru toata lumea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Capitol nou, cu
calda
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)