Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor inca o data va multumesc, va iubesc, si va pup!

Sanatate tuturor micutilor!

Betty, cu toata cele, tot am vrut sa-ti spun ca Eric e un frumos si scump!Iar Mario e adorabil!Te vad super fericita!

Am fugit spre casa, sunt atat de obosita, de tot!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Rox saptamana trecuta a intrebat mama si-au zis ca aduc saptamana asta, insa nu a mai ajuns la Bv.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc din suflet ptr lamuririle despre aerosoli.

Carpatinule, spuneam ca e speciala gradi, ca au experienta cu copiii bilingvi, ptr ca au un fel de comunicare, gen surdo-muti, care-i invata obiecte, actiuni.In timp ce-i spune ceva-i si arata prin semne si-i repeta.
Pe langa asta, fiecare copil are un dosarel cu imagini, sub fiecare este scris cum se spune in islandeza si in limba in care vorbeste copilul acasa, iar educatoarea/ingrijitoarea-i repeta si la gradinita.
Eu, ca sa il fac sa inteleaga cat de cat despre ce vorbesc si cei care-i spun in islandeza, de la mine putere l-am invatat ambele cuvinte odata, adica:
- ursuletul Bangsi
- masinuta Billinn
- trenuletul Lestinn

Ca si cand asa le cheama. Asta dupa ce in disperare am vazut ca nu intelegea ce zice Una cand l-am dus in februarie la stimulare.
El le stia si stia sa arate in carte pozele, numai ca stia in romana: unde-i ursuletul? etc
Acum stie: unde-i ursuletul bangsi?

Asta este provizoriu, pana va recupera el si vor incepe sa mearga motorasele asa cum speram noi sa se intample.

Cam asta.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Of, Nana, parca m-ai descris pe mine...Toate astea ma supara pe moment, mi-ar fi foarte greu fara ea, o iubesc mult, si mai niciodata nu ne certam, am incedere in ea, dar uite ca mai apar si asa zile mai proaste si mai obosite poate, am avut amandoua zile mai proaste probabil, asta e.
Doar nu suntem nora si soacra, ci mama si fiica, si doar simpli denumiri, tot ne fac sa fim mai unite.

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Of, Nana, parca m-ai descris pe mine...Toate astea ma supara pe moment, mi-ar fi foarte greu fara ea, o iubesc mult, si mai niciodata nu ne certam, am incedere in ea, dar uite ca mai apar si asa zile mai proaste si mai obosite poate, am avut amandoua zile mai proaste probabil, asta e.
Doar nu suntem nora si soacra, ci mama si fiica, si doar simpli denumiri, tot ne fac sa fim mai unite.

Alina,

Sunt sigura ca vei face asa cum este mai bine pentru voi toti!
De cele mai multe ori, obositi fiind, ne varsam nervii pe cei dragi ptr ca stim ca ei oricum ne iarta, dar nu ne gandim ca ranile raman acolo.
Spun asta din experienta.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana,

Alina, si eu sunt sigura ca se va rezolva situatia, asa e, de cele mai multe ori oboseala isi spune cuvantul. In plus, asteptarile noastre sunt asa de mari si parca uitam ca au...imbatranit parintii nostri! Cum spunea si Nana, se poata sa se simta acum coplesita de ingrijirea unui copil, desi il iubeste atata...

Yaia, sa stii ca m-ai facut sa imi simt toate cele 7 kg Auzi la ea, 2 kg??? la 20 de saptamani!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nana, mi se rupe inima sa aud ca esti ingrijorata. Nu e obligatoriu sa faca si febra, cred. Ma rog sa nu mai treceti prin emotii urate Mi se pare foarte buna ideea ta de a-l invata ambele cuvinte. Cat despre motorase, fluturasul are aripi, asa ca iti dai seama ca are viteza

Roxana, bine ca ai rezolvat cu Ikea.

Gabriela, da-le incolo de 7 kg. Le dai tu jos repede. V-am vazut pozele. Iti sta ffff bine insarcinata. Esti stralucitoare, si pe bune daca se vad cele 7 kg.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

mesaj de verificare. mi-am schimbat tickerul

Mergi la inceput

D'ale lui Rares:
Aseara, la calculator. Nu se incarca destul de repede saitu' "Ce Dumnezeu?!"

Azi, la ora de medicamente (Nurofen - pe care-l adora, asa ca-l ia fara probleme; Eurespal - pe care-l detesta si-l simte de la distanta, si-l ia dupa indelungi dezbateri), ora care coincide si cu ora somnului: "Du-te tati a cucare, do'mi. Si tu mami, du-te a cucare ... cu si'inga"

Mergi la inceput

Vaz ca numa' eu bat campii pe aici. Se uita cineva la "Dansez pt. tine"? Neavand ce face, m-am bagat pe saitu' lor sa vad comentariile la adresa Columbencei. Nu prea sunt. Hmmm, curios!

A mai vazut cineva un film bun in ultima vreme? Vreo sugestie? Mi-e dor de un film, si nu stiu ce sa caut. Nu-i musai sa fie nou.

Mergi la inceput