Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Apropo de ce ziceai tu Doro, cam la fel mi-a zis si mie medicul de familie. Am fost saptamana trecuta la medicul de familie sa il consulte inainte de vaccirnul de 2 luni (era prima data cand il vede pe micut pt ca in rest la domiciliu trimite asistenta). Si imi zice puiul e sanatos, parca un pic cam moale carnea pe el (poftim?). Eu ii zic ca a luat f bine in greutate de la 2700 cat a avut la nastere la 5200.Ea zice da asa e, a fost el mai micut..Cu ce il hraniti. Pai cu lapte de la san zic eu. Da foarte bine, dar eu zic decsaptamana viitoare sa ii introduceti si suc de morcovi asa cate o lingurita..... Eu ma uit la ea si nu imivine sa cred. La doua luni???????? Pai intoate cartile pe care le-am citit zice de 4 luni, chiar in astea mai recente zice de 6 luni daca e alaptat exclusiv la san. eu cred ca sunt medici de familie care nu s-au mai documentat de cand au iesit din facultate!

de Andrei-Alexandru

POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Mihaela,ptiii ce dulce e el cum se trage de parutasa facea si Razvi

Acum tre' sa fug sa probam toate masinutele

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Aha Ca tocmai voiam sa intreb daca mai face vreun bebe asa.Pe mine ma dispera efectiv ca nu numai ca se zgarie dar isi mai si da cate una in cap si mi-e s anu-si faca ceva la fontanela..sau oi fi eu prea prapastioasa?

Sa va fie de bine petrecerea,frumoase poze,frumosi baietii si una bucata mamica

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza tuturor!

Selen, poti merge pt eco de sold la Medlife, la dr Stamate.Mai vomita Ebru? A mea tot ca in filme de groaza...

Eu rod unghiutele Nataliei, nu le pot taia.

Sambata este Botezul, suntem in pregatiri. Va fi ceva restrans doar cu cei foarte apropiati. Mi-e un pic teama de cum va reactiona Natalia! Nici nu am fost inspirata sa-mi iau o rochita cu acces usor la tzitzi.

Trebuie sa ajung sa-i fac gauri in urechi ca sa nu mai semene a baietzel:)dar cred ca aman pt saptamana vitoare ca-s prea multe lucruri noi pt ea.

Pupici!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

kawaichan sa-ti traiasca puiutul migdalat. Sa stii ca si al meu isi mai da cate una in cap, iar de zgariat nu mai vorbesc. acum are vreo trei zgaibe pe fata de la propriile unghiute. Si asistenta imi zisese ca dupa vaccin o luna de zile sa nu se zgarie...O avea ceva daca s-a zgariat?

de Andrei-Alexandru

Mergi la inceput

Am vazut ca ziceati de imbracatul bebeilor. Eu cred ca pe al meu l-am incotosmanat cam tare! Adica la 24 de grade eu ii dau body cu maneca lunga, pulovaras de bumbac si pantaloni cu talpici, plu caciulita. Eu sunt mai friguroasa de fel si daca eu stau in trening cu maneca lunga, am zis sa ii dau lui ceva in plus. Nu va zic insa ce certuri am cu cele doua bunici ca il tin prea dezbracat!!Noaptea ii pun sacul de dormit de la Ikea!

de Andrei-Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Buna dimineata si de la noi

Fetelor, ori pediatrul meu a luat-o razna...ori eu nu mai tin minte(ceea ce e perfect posibil)..dar cica, dupa ce se face Sara bine cu mucii si tusea, sa incep usor usor sa-i dau suc de morcovi...cica de la doua luni jumate spre trei ar trebui.. ca e alimentata doar artificial..Voi ce stiti?
Pup

Doro, mama a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Si mie mi se pare cam repede.Alt argument n-a avut,decat ca e alimentata artificial?

Mergi la inceput

Citat:

Sa va povestesc o intamplare care arata ca inca neuronul meu functioneaza la capacitate minima. Zilele trecute am plecat in parc cu masina(la noi in cartier nu avem parcuri-multumim dl. Mazare). Pana in parc facem cam 20 de minute si de data asta am mers cu mama care este la mine (singura cu puiutul cu masina inca nu am curaj, ca daca plange nu stiu ce sa ma fac). Dupa ce ne-am plambat vreo ora ne intoarcem frumos la masina, mama intra inauntru cu puiutul adormit in landou si eu raman sa bag caruciorul in portbagaj. Zis si facut, deschid portbagajul si in loc sa las cheia in iala eu o scot si ma avant catre carucior sa il pliez. dar cum am nevoie de ambele maini pt operatiune, pun cheile pe carucior. Plierea imi iese din prima (ceea ce nu prea se intampla de obicei), asa ca fericita ridic caruciorul, il bag in portbagaj si trantesc cu puterea usa. Sunt gata de plecare, dar unde sunt cheile? Bineinteles ca pe carut, in portbagaj.....Ce sa fac acum? Micutul dadea deja semne de trezire si trezirea se face in urlet, ca de ne este foame! Sa iau un taxi pana acasa sa iau cheile? Mai bine il sun pe Adi poate ma salveaza. Si din fericire era prin Constanta (si nu la biroul din Agigea) asa ca intr-un sfet de ora s-a dus acasa a luat cheile de rezerva si mi le-a adus. Totul e bine cand finalul e fericit!

de Andrei-Alexandru

bine ca s-a terminat cu bine ! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini
suge cam 5 minute incepe si scoate tzataza din gura, iar o baga iar o scoate si incepe sa planga.

si eu aveam aceeasi problema. solutia este sa-l ridic pe umar si apoi sa incerc iarasi. se poate sa aiba gaze sau pur si simplu sa oboseasca de atata tras. nu cred ca sunt colici... mai degaba sunt gaze sau plictiseala. incearca si asa, poate merge si la tine.

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

pentru fetele care au luat antibiotice in maternitate si ,sau au usturimi la pasa.Eu am primit,la fel ca toate colegele,genta si ce oi mai fi primit ca antibiotice in maternitate,dupa cezariana.Constat ca ma ustura pasa si cum de obicei faca candida jos dupa antibiotice,bineinteles ca m-am procopsit .Acum,intrebare:voi cum luati,ca poate aveti si voi situatia asta,ovulele imoptriva la candida jos,ca pina sa fie bebe stateam de seara in pat si ma ridicam dimineata,acum,cu bebe,ma ridic si dupa 2 ore sau cine mai stie cind,dar ovulele trebuie sa stea mult pe orizontala sa actioneze.Ridicindu-ma pe verticala nu curge si se duce efectul ovulului?Cum....fac?Cum faceti?Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.

PLEASE,HELP

Mergi la inceput

Bai ciudati rau pediatrii din Ro Acu vad ca si lui Santorini i-a recomandat aceeasi chestie.si eu stiu de minim 4 luni si minim 6 daca e alaptat exclusiv...

Cu zgariatul pe fata al meu daca nu si-a facut zeci pana acum...nu prea i-am dat manusi ca nu le suporta,pana ieri cand m-a apucat disperarea efectiv,mai ales ca am si vazut discutia despre fontanela dintre fete.

Santorini,cred ca ti-a zis asa ca o rana deschisa e predispusa la infectare,mai rar asa o zgarietura mica dar cine stie...si nu e cazul,dupa un vaccin.Dau si eu cu presupusul.
Cu plansul la san bifam si noi..la fel,facut pauza si luat de la capat(cateodata de N ori).Nu sunt colici,daca erau nu se linistea cand il luai in brate/plimbai etc

Mergi la inceput