Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Dupa 4 ani de taiat unghiutze la degete fara astampar, am tehnica de i le tai lui Nicholas cand e treaz.
Dar imi amintesc cu drag de timpurile cand i le taiam lui Peter unde ma apuca. Dormea doar plimbat cu masina, cand il vedeam ca doarme tun intram in parcarea unui magazin, treceam in spate si-l dezveleam usurel. Cate fete mirate n-am vazut... ca totusi nu vezi chiar mereu baby cu talpile goale cand afara e zapada de juma' de metru, chiar daca e in masina

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Acuma incerc totusi sa va citesc din urma si vad ca mai avem un sarbatorit! Meli m-ai emotionat mult cu fericirea ta!

La multi ani, Alexandru! Sa fii sanatos si fericit si norocos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

kawaichan,multumesc mult pentru raspunsul din capitolul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

[quote]citat din mesajul lui monica_dicut

Cum zicea si diana, si al meu m-a innebunit cu suptul dejtelor . Efectiv ar suge toata ziua desi este proaspat mancat . Eu de cate ori il vad i-o scot si ii spun calm ca nu e bine, c anu e voie, nu-i frumos etc... ce-o intelege el ... zi ca ei si fa ca tine... in secunda doi e cu ea inapoi in gura.

Monica, desi nici mie nu-mi place deloc ideea de a-si suge manutele, am primit de la mama mea sfatul de a nu ma stresa acum cu asta, pentru ca pe copil suptul degetelor de la manuta lui il calmeaza si ii sunt la indemana. Acelasi lucru l-am citit si pe situri straine.
Mama a insistat cu suzeta la mine, cand eram eu mica, si a reusit sa ma faca sa o iubesc, dar la fratele meu nu a mai avut succes. Si-a lins un timp manutele, dar s-a dezvatat usor, nu a ajuns sa stea cu degetele in gura pana la varsta mare. Ce vreau sa spun e ca nu e un motiv de maare ingrijorare daca isi suge manutele, o sa treaca, dar acum asta il ajuta, ii face bine, pentru simte nevoia sa suga chiar si cand nu ii este foame. Iar suzeta o mai scapa, o mai pierde, pe cand manutele lui sunt mereu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara dragele mele
Ziua de azi a fost atat de minunata...nu-mi vine-a crede ca puiul de om,infasat tot in alb,de acum 2 ani...e azi un baietel in toata regula care creste atat de frumos si in fiecare zi ne aduce tot mai multa bucurie in suflete...

Va multumesc tuturor pt urari (n-am apucat sa recuperez incadar stiu ca v-ati gandit la noi). Va dorim si noi voua,tot binele din lume si multa multa sanatate

Sper sa pot intra de dimineata sa pun poze in album,pana nu se trezesc picii

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Eu tot cu recuperatul intre alaptaturi, regurgitari, ragaituri, etc... Si am ajuns la mesajul lui Andre despre Monis. Multumim ca ne-ai anuntat! iupiii avem parte de galerii si aici la scutece!

Hai Monis!!! Nastere usoara si rapida si bebe sanatos!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna,

Azi am fost la controlul de 21 zile la doctora de familie.Se pare ca a scapat si puiul meu de icter.In rest,se pare ca a luat bine in greutate,deci lapticul de la san e bun si suficient.
Din pacate se pare ca face alergie la Pampers.Mai are cineva aceasta problema?Nu stiu ce scutece sa incerc...Are cineva vreo idee?

Seleneu ii tai unghiile cu o forfecuta de la Nuk.

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna seara mamici!

apar si eu pe fuga..sa urez La multi ani cu bucurii si impliniri pentru Danuta!!!

si pentru puiul cel mare al lui Meli..sa creasca tot mai mare, sa fie sanatos si voios!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

TIN SA VA ANUNT CA A NASCUT MONIS UN BAIETEL DE 3 KG 100.......

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Hi, girls!
Sarbatoare mare azi in gasca... So, la multi anisori Alex, pui de Meli si la multi ani danuta!
Felicitari Monis, sa va traiasca baietelul!

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput