Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

multumim Elle! cata rabdare trebuie sa ai sa faci treaba asta!

vad ca ne-au cam cotropit baieteii, un scor cam inechitabil, 49 la 63
dar mie nu prea-mi iese la numar totusi...111 mamici...din care avem 4 cu gemanuti, deci ar trebui sa fie 115 copilasi....sau imi scapa mie ceva?

si pe Crissa81 vad ca ai trecut-o la "asteptam vesti de la.." dar a scris un mesaj in ultimul capitol de la odisee..

Citat:
citat din mesajul lui crissa.81

buna.nu prea am intrat asa des dar mai mult v am citit.vreau sa va spun ca si eu am nascut in 22 octombrie o fetita superba de 3.240 kg. nastere naturala cu epidurala la 39 de sapt. si 4 zile.doresc MULTA SANATATE TUTUROR BEBEILOR si noi parintii sa ii crestem cu multa dragoste si rabdare. v am pupat.

cam atat am observat eu, sa nu te superi pe mine Elle

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

se poate sa fi numarat eu gresit .. intru s-o trec pe crissa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

vreau si eu parola de la contul comun de pe dc....cine stie cum, printr-o minune, reusesc si eu sa ajut cu ceva, stiti ca am mai avut incercari...unele mai bune, altele...au ramas de pomina dar nu am noua parola...multam!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si acum, chiar daca e un capitol care ar trebui scris cu aceleasi emotii ca ultimul de la odisee, dupa ce m-am straduit toata ziua intre plansete sa recitesc si sa raspund, voi scrie aici raspunsul care era pregatit pentru dincolo :

Am inceput sa recitesc din capitolele trecute, ca ieri eram prea emotionata ca sa raspund... Acum vad ca scriu la raspunsul asta de dimineata si e deja ora 5

Maria multumesc mult ca te-ai gandit sa-mi raspunzi la stresul cu lapticul si sanii mei . Eu stiu ca e mai mare perioada in care trebuie sa astepti sa-i coboare, si mai stiu ca poate cobori si apoi sa dispara iarasi la schimbat, la frig, la baie, etc.

Cecilia ma bucur ca ati rezolvat cu icterul si nu e nici o problema cu soldul! Uite cate griji avem deja ca parinti de cateva saptamani!

Mai, nu stiu ce povestiti voi cum e fontanela la bebei... eu atata ca le simt cu degetele ca sunt acolo dar nu imi dau seama daca sunt prea mari/mici, sau alte adjective... sa incep sa ma ingrijorez ca nu verific asa ceva?

Nela sa stii ca am impresia ca ajung si eu la normal cu sanii. Ii mai simt tensionati cand are crizele de colici, ca atunci nu suge cat vrea el, din cauza durerii, si nici nu simt eu ca ar goli sanul. Dar noroc cu voi, fetele din strainatati, cu doctori optimisti, ca ne-ati obisnuit si pe noi "daca ia in greutate si face pipi, kk, atunci totul e normal" .

Luci ori nu vad eu bine , ori nu ne-ai zis ce a spus doctorul de ochi

anamaria atata imi place de tine, intri o data pe zi si dai in trei fraze niste raspunsuri la problemele la care te pricepi din ce vezi pe aici ! Scurt si la obiect! Mersi mult de parerea cu oscilococcinumul!

Ce mi-a trebuit sa recitesc toate paginile astea emotionante inca o data? sa ma apuc de bocit din nou?

My_Lady0091 da, ai dreptate ar fi trebuit acel ultim capitol in care nu mai avem nici o burtica sa-l schimbam in "mamici fericite..." , dar cred ca am vrut sa ne mai numim burtici inca putin

Delia ma bucur tare tare ca sunteti bine! Pozele Danei le gasesti pe mailul comun, acolo am trimis si eu un mail care are la sfarsit linkul cu pozele.

crissa bine ai revenit! Speram sa scrii mai des de acum incolo!

Claudia ce vrajitoare frumoasa ! Cred ca ati avut o zi super! Si cata dreptate ai, ca din cauza ca nu orice se poate exprima in cuvinte, exista lacrimi, zambete si imbratisari

Danangie imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva! Si sper sa mearga toate bine de acum incolo! Sunt tare suparata si pentru durerea ta ca mama cand vezi ca baietii tai sufera, si pentru ei, pentru amandoi!

Irina multumim mult de tot ! ce emotionanta povestirea

Cu imbracatul eu il tin doar in body+pantalon sau salopeta din aia tot intr-una. Ii invelesc burtica doar cand are colici. Daca il invelesc mai tare transpira. Frig nu-i e niciodata, mi-e frica doar sa nu-i fie prea cald. Caciulita i-o tin doar imediat dupa baie sau cand iesim pe balcon.

Diana ce emotionant, la tine e schimbare dubla de teme de forum

Mama si pisa bine ai venit!

Elle sunt sigura ca tu esti cea mai priceputa la facut prima pagina!

Danuta felicitari pentru aniversare! Sa fiti fericiti!

Gianina sa va poarte sanatosi!

Monis ma faci si tu sa rosesc si oricum, ce am spus de tine e adevarat. Demersul nostru e pe drumul cel bun, gresisera cei cu softu si acum e la aprobat modificarea la CAS. Fara tine nici n-as fi stiut ca dreptatea e de partea mea si n-as fi stiut cum sa schimb lucrurile!

Andre multumesc mult . Sper ca am reusit sa va transmit macar putin din emotia pe care eu am simtit-o cand ne-a fost data stafeta!

Claudia sper ca glumesti cu slabitul! Sau poza ta era facuta in photoshop?

Miha m-ai distrat tare cu cmmmc si cmmdc

Selen asa face al meu de mai demult, dar azi a intrecut orice masura. Suge de cateva ori si apoi incepe sa planga de durere. Si moare de foame, dar cand il pun la orizontala incepe sa planga din nou. Din moment ce e consolabil, eu zic ca astia nu sunt colici, colicii stiam ca nu trec orice ai face. Mami a zis ca poate il doare gatul, si il apuca durerea cand suge. M-am uitat in gat dar nu vad nimic special. I-am luat temperatura cu termometrul de ureche si arata 36.8, la mine 36.7, la sot 36.6. Oare nu arata bine? Nu l-as chinui 5 minute cu termometrul clasic in fundulet... Eu mai banuiesc ceva, si Claudia spusese asta mai demult: daca reusim un ragait puternic de tot (dar uneori stam si o juma de ora si nu reusim), atunci totul e bine si ne putem continua masa... deci poate ca nu poate papa de durere de la aerul acela. Nu mai stiu, stiu doar ca azi nu a dormit deloc! Ba se maraie de gaze, ba imediat de foame, din moment ce papa doar cativa picuri la o masa.... deci daca afli care e baiul, te rog sa-mi spui si mie...

My_Lady0091 te mai asteptam pe aici! Si ai dreptate cu sarbatorile! Vor fi cele mai minunate! Eu abia astept sa inceapa Postul, sa ascultam si sa-i cantam colinde!

pooh, babytza multumim mult de primire!

No, bine ca m-am apucat de bocit la mesajele emotionante scrise de fete dupa ce am iesit aseara

Alex e tare agitat, nu termina nici o masa, sta flamand, isi suge pumnii, dar cand il pun la orizontala cum incepe sa se roseasca de dureri si sa planga . Nu a dormit ca lumea azi, doar se foieste, maraie sau chiar plange. Trebuie plimbat, ca bratele noastre nu sunt bune daca stam jos pe fotoliu . Asa ca tare greu am recuperat si ma simt zapacita tare. Nu stiu daca mai intru azi. Cred ca ma apuc de cautat pe net despre comportamentul puiului, sa vad care poate fi baiul... Va pup tare

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

elle multumim de acest frumos capitol dintr-un nou club..

så avem 4 ani frumosi cu copii sånåtosi si cei care ii avem si cei care va så vinå

manga da så stii ca a avut o toanå naspar.. nu cred din cauza locatiei..am fost in multe vizite si niciodata nu a fost asa...se nimerea toanele cand eram bine mersi acaså..

fetelor eu am vreo 2 baxuri de bere si 2 cutii de vin råmase de la botez.. vå invit sa servim un pahar acum in zi de sårbåtoare..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ma scuzati ca ma bag la topicul vostru; vreau doar sa va FELICIT pe toate mamicile proaspete si sa va urez copii sanatosi si papaciosi.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Raluk eu am noroc ca se intampla doar seara..si e la fel, cat o plimbam prin camera e ok, cum ne asezam jos incep urletele si culmea, si in patutz sta fara sa planga, ii tin suzi si o legan pana adoarme, dar adoarme destul de greu, nu ca inainte, cand dupa ce papa era oricu semiadormita....deci sincer nu-mi explic nici eu comportamentul...
iar cu fontanela, stai linistita ca nici eu si nici multe alte mamici nu cred ca stim cat trebuie sa fie....asta o stii cand poti sa faci comparatie cu altele, banuiesc....asa ca las verificarea ei in mainile dr, ca ea stie mai bine

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Pooh, Babytza, Desiree multumim frumos pentru primire si urari!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Iulik multumim ca oferi tu "meterialul" pt o bauta pe cinste

Pooh, Babytza, Desiree multumim de primire!

spuneti-mi si mie cu ce v-ati dat bebelusii pt cojite pe fata....are asa, doar in zona sprancenelor si intre ele, o zona f uscata si plina de cojite...si ii mai pica din cojite pe gene, in ochi, si mi-e frica....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

fetelor .. eu nu mai vad bine .. sunt cheauna de atatea modificari.

va rog eu .. numarati mamicile si dovleceii ca mie mi-au iesit de 3 ori numere diferite ....

si scrieti-mi ca la prosti .. sarmana!

mamici = xxx

fete = xx

baieti = xx

va mutumesvc ..

elle sunt ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Bun gasit dragelor!!!!
Sa dea DD sa avem parte de 4 ani minunati ,plini de realizari si sa ne mandrim cu niste copii sanatosi,frumosi si destepti !!!

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput