Copii din 1995-1998(34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Diana,la multzi sanatosi si fericitzi,sa ai parte de tot ce-i mai bun in viatza!Mult noroc si o viatza lina!

Miha,sa-tzi traisca si fata si sotzul(vaz ca sarbatoresti la dublu)si sa fitzi fericitzi impreuna!

fete va salut!

Eu mi-am condus ieri fratele la aeroport,a plecat acasa,asa ca teoretic...ar trebui sa fiu putzin mai libera!Practic inca...situatzia e mai diferita!

Mai arunc cite un ochi pe aici!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Si io, si io vin cu urari pt Diana.

La multi,multi ani ! Bucurii si impliniri!
Mihaela, sanatate tuturor si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sanatate multa sarbatoritilor si bolnaviorilor. Lasa ca va scoateti voi parleala . Mai ales ca pana atunci o sa termini si tu si o sa mai aveti un motiv in plus.

Au castigat vineri. Vinerea viitoare le-au cerut revansa. Imi pare rau ca nu i-am facut niste poze cu echipamentul dat de la sala [pt de-aia mari de liceu].Era ...intr-un mare fel. Asa au stat si la ora de dirigentie ca la religie au convins-o pe profesoara sa-i lase sa se antreneze si-au ramas echipatiasa pana dupa dirigentie cand au avut meciul.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumim mult dragelor pentru urari!

Pana la urma bolnavul si-a revenit, a fost ca la carte cu 3 zile de bubosenie si mancarimi de a dormit saracul jos in living ca sa nu ma deranjeze cu foiala si scarpinatul, ca eu aveam teste peste teste...sambata a mai vopsit o parte de hol...ieri a montat biroul Dianei...azi deja la munca. Diana e si ea mai bine, a descoperit o metoda eficienta de golire a nasului infundat cu o pompa speciala cu apa cu sare de bucatarie. In 2 zile e Ok iar...e a 2-a oara cnd e racita si procedeaza asa. Aviz amatorilor, dau si lectii la nevoie .
Altfel s-a bucurat de cadouri, de tort, de ziua de ieri ca a primit o droaie de felicitari.

Cam atat de la noi, va si promit sa revin cat de curand. Mai am un examen oral azi de la ora 15(la noi e numai 14) si sper sa pun punct suedezei. Mai astept rezultatul a doua teste scrise, printre care si cel national.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna dimineata fetelor!

Noi santem in vacanta saptamana asta. Pe Elliot l-am varsat la liceu, si un senior (cls XII) il v-a avea in grija astazi. Sper sa fie bine.

Mihaela sa-ti traiasca si sotul,ca eu de Ovi nu stiam. La multi ani, si sanatate. Bine ca i=a trecut rubeola. Bafta la examene, sa le treci pe toate cu brio.
Avem si noi ceainic in miniatura, cu apa sarata, care spala nasul. O folosim cam de un an, doi, cand santem raciti, si tare bine ne prinde. Elliot se descurca foarte bine cu ea si prefer sistemul babesc, decat spray-urile nazale.

Mara felicitari pentru victoria la baschet?

Dana pai inseamna ca fratello e bine daca-i arde de calatorit.

Agho scoala asa noua si amenajata, de pot copii sa alerge in sosete, fara cosuri de baschet??? Inadmisibil.

O saptamana buna la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Salutari!
Scoala inchisa din cauza de gripa! Dar inchisa dupa alegeri, ca doar a fost nevoie de spatii pt. sectiile de votare.
Copiii acasa - fericiti ca se simt ca-n vacanta! Pana pe 2 decembrie!
Soare stralucitor, vreme placuta, asa ca timp si de iesit p-afara!
Ufff! Numai virusii de nu si-ar face de cap!
Ana asa si-ar fi dorit sa plece la mamaia, dar n-are cine s-o duca, iar de plecat neinsotita la drum, nici nu se pune problema.
Continua sa citeasca "Amurg" cu placere.
Daca stiam ca se inchide scoala, in we ii lasam mai liberi pe copii, c-au avut atatea teme, plus lectiile predate in clasa de transcris, de la care Ana a lipsit.
And a avut multe teme la mate, evident. Dar si la romana, fizica...
Acum sunt liberi. Nu stiu daca-i de bn, ca sapt. viitoare pe 3 dec., And urma sa dea teza la istorie, insa e posibil sa se amane. Ca apoi urma la mate si la romana sau invers.

Si din cate se spune, luni, pe 30 dec. profesorii au concediu fara plata, asa ca toti elevii vor fi liberi.
Apoi, de pe 14 dec., prof. intra in CFP (concediu fara plata), asa ca elevii vor avea o vacanta de iarna mai amre cu o sapt. In total vor fi 3 saptamani).

Flower, felicitari pt. meciul disputat si castigat!
Sanca, exact asa cum spun, competitie de baschet, fara cosuri in scoala. Insa am gustat gluma. Uitasem de faza cu sosetele. Sper sa aiba o experienta interesanta Elliot.
Mihaela, ma bucur ca starea sotului s-a imbunatatit. Sper ca ai trecut cu bn si peste testul de ieri. Citeam pe bloguri ca Silvia vrea hamster de la Mos Craciun. Iti inteleg punctul de vedere cu privire la inca un animalut in casa. Buna ideea cu scrisoare cu explicatiile mosului!
Ana68, intamplator citeam si comentariile tale, ca va ganditi sa va faceti ca ploua. Nu stiu daca va functiona la Luana, dar sunt sigura ca va veti descurca.
La noi, nu stiu daca e corect sa spun ca e mai simplu, insa copiii nostri au crescut, cunosc scenariile Mosului si chiar au auzit de situatia numita "criza".
Deunazi, se vaita cineva ca vin sarbatorile si ca macar de sarbatori sa aiba ce trebuie pe masa. Eu, posibil sa fi fost dura, desi am vorbit pe un ton scazut, neagresiv, ca despre ce vorbim?! Si-am intrebat, care sarbatori?!...Personal ma bucur de sarbatori, insa prefer sa asigur ce trebuie in fiec. zi si sa renunt la fastul din acele zile, daca altfel nu se poate. Ok. Daca n-a fost pt subiectul de la adolescenti, pasuiti-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am terminat scoala! Sper sa pot merge acum mai departe...

Multumesc de urari, de intelegere...promit sa scriu si la subiect de acum incolo.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!

Vesti noi. Elliot e foarte entuziasmat de liceul asta. A venit acasa cu numere in cap, si cat costa, sa vorbim despre finante
Eu sper sa-i intre mintile in cap, si sa puna cotul la treaba.
Ieri a fost asa - la o clasa de "calculus" (mate cu grafice, ca am uitat cum ii zice in rom) - care i s-a parut extrem de complicat... Pe urma a avut clasa de ceramica, unce i-au dat si lui lut, si si-a facut un porc si un baby pig ptr fratisu. Si o clasa de politica externa, care i s-a parut foarte interesanta.
A mai comentat si pe faptul ca profii sant foarte relaxati, si ca nu tipa la studenti tot timpul sa taca, sau sa stea fiecare la locul lui...
Astazi sant acasa impreuna. Sotul a avut o intentie puna, si a pus maxim 3 ore pe calculator sub numele fiecarui copil, numa ca a uitat sa ne informeze. Azi dimineata cand eu ma pregateam sa ies pe usa, a inceput drama si disperarea... Acum l-am sunat pe Matei sa vad cum se impaca. Matei, imi zice soptit "Bine, chiar prea bine... si mi-e tare teama, ca ne intelegem prea bine...."

Mihaela felicitari, si sa auzim ca ai trecut cu brio.

Agho ce bucurie pe copii ca sant in vacanta. Dar e zvon de gripa H1N1?

Noi cu toata criza, mergem sa ne "destressam" in NY. Deabea astept sa dau de ger si zapada, si sa ne inghete nasurile... Cadouri... nu stiu cat o sa ne permitem sa ne intindem, dar copii mei nu au pretentii scumpe anul asta, asa ca rasuflu usurata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare si de la mine!!!
Nu,nu v-am uitat doar am luat o pauza,situatia e in continuare de cacao asa ca pt a mai inveseli atmosfera am inceput sa zugravim camera noastra in ce si cum si-au dorit picii,sa-i mutam acolo,caci este mai mult spatiu.

Agho cam naspa situatia cu scoala la voi.

Sanca misto raspuns

Citat:
Matei, imi zice soptit "Bine, chiar prea bine... si mi-e tare teama, ca ne intelegem prea bine...."

Am asa o stare proasta ma simt precum un inotator pe o mare agitata,inot si inot si malul nu-l zaresc nicaieri.
Nici nu-s in stare sa ma gandesc la Craciun, la cadouri.

Editez ca am uitat sa-i urez Dianei la multi ani cu fericire si sanatate si lui Ovi la fel!!!
Aaaa si sa va arat camera copiilor
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Andra, Andra!!!

nu mai plange ca nu s-au inecat toate corabile. O sa vezi ca o sa fie bine. Aici se zvoneste ca economia o ia in sus, si ca dupa primul trimestru al 2010, or sa inceapa business-urile sa angajeze. Deci trebe sa iasa si Rom. din criza economica, si sa mearga bine la afaceri.
Camera a iesit foarte frumoasa. E colorata viu si da o stare de optimism. Cand te mai prinde o pasa proasta, dute si stai pe patul piticilor, si o sa vezi, ca o sa-ti mai revii.
Am avut si noi o casuta ca a voastra. Noi o tineam in curte si acolo ma impiedicam de ea, ca era mare, si deabea am asteptat sa o vand la un garaj-sale. Copii mei nici nu intrau in ea, erau multumiti ca o aveau. Ok, au intrat cam o saptamana dupa ce au primit-o, si pe urma, adios... Noi le-am pus si cutie postala, dar cand nu isi cautau scrisorile, am incetat si noi sa le mai lasam biletele.. . Aveti destule jucarii???

Ti-a placut de Matei? Mare pisicher e copilul meu. Elliot i-a facut paste pentru masa de pranz. Se descurca amandoi.

Mergi la inceput