Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 8
MirelaV spune:
da, stiu. dezamagirea e mare cand iti iei un sut in fund. insa e si mai mare cand vine de unde nu te astepti..
regret dezamagirea. am trait-o si eu de cateva ori.. si asa tare m-a scuturat... k am decis sa nu mai am atat de mare incredere in oameni
incearca sa te linistesti. starea de 'soc' trece.. si raman decat regretele...
andru_mami spune:
da,stiu,dar chestia e ,ca nu e vb doar de dezamagire,e vorba ca au reusit ce si-au propus,sa bage bete in roate intre noi,intre mine si sot,asta a fost scopul,si uite ca incet ,incet,relatia noastra parca o ia pe aratura,10 ani din viata noastra impreuna parca incepe sa se destrame,de ce?
din cauza "prietenilor",a dusmaniei,a intrigilor,ca noi avem,si ei nu,ca le merge lor prost si noua bine.si uite ce fac;
sa speram ca vom reveni la ganduri mai bune si vom trece si peste asta,cred eu ca dragostea invinge totul si nu in ultimul rand,binele invinge intotdeauna.
merci mult de incurajare,chiar am nevoie,nu credeam ca o sa trec vreodata prin asa ceva
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
MirelaV spune:
umm.. pai atunci e vb de altceva aici. e vb de slabiciunea lui. e vb de faptul k.. dupa 10 ani.. ideea mea e alta. tu tb sa reprezinti pt el tot. parerea ta tb sa fie cea care conteaza. binele tau si al vostru tb sa primeze. nu al altora. nu parerile 'prietenilor'
eu mereu spun 'ai grija pe cine bagi in casa'
sper sa treaca repede faza asta...
andru_mami spune:
asa am zis si eu,pai e mai usor sa crezi un strain decat cea cu care ai impartit si bune si rele 10 ani?
se pare ca azi a fost mai bine,dar sa vedem cum se mai mentine,daca revine la normal,daca nu,e greseala lui,vom strica o casnicie si vom pierde 10 ani frumosi din viata noastra din cauza unor minciuni,si a neincrederii normal.
eu de fel sunt fff tare,stiu sa imi expun punctul de vedere,si am reusit de multe ori sa il fac sa tina pasul cu mine,acum ramane de vazut ce a invatat din toate astea;ce e mai presus ptr el,familia lui,sau vorbele "prietenilor",ca stii,tu ca barbatii astia sunt tare mandri,cica au orgoliu,si nu pot trece peste el,dar cand nu ai facut nimic,peste ce dracu orgoliu sa treci?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie urgenta de cineva care locuieste in hanovra ... un roman ... sau o romanca ... dar care sa stie si germana
trebuie fratele meu sa vb cu profesorul doctor care a operat pe alina si nu stie cum sa o faca
s-au vb ei ceva in engleza da are milioane de intrebari de pus
el intelege da ii e f greu sa vb si nu intelege chair tot
banuiesc ca cineva care stie at de cat germana e mai usor
offfffffffffff
nu stiu cum sa facem
va scriu mai tarziu
imediat ce aflu ceva
doamne ajuta!
vreau sa multumesc tuturor care ne-ati ajutat financiar ... si care o veti mai face ... operatia alinei aavut loc ieri la hanovra .... 7 ore jumate .... si-a revenit f greu .... dar azi e bine .... deja vorbeste .... de bani mai este nevoie asa ca va rugam sa ne fiti in continuare alaturi...
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cine vrea sa vada plecarea alinei spre hanovra accesati aici
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
MirelaV spune:
cami, vin cu alta idee. poate te ajuta. sa gasesti la nemtoaice una din fete dispusa sa vb la telefon intai cu fratele tau, sa afle ce intrebari are pt medic, ca apoi sa vorbeasca fata si cu medicul.. sa stie exact ce sa-l intrebe. nu cred ca e neaparat necesar sa vorbeasca personal.. daca nu e posibil
succes
andru_mami spune:
prin zona cu treburile de dimineata;
am hranit copilul,scos cenusa,asezat focul,aerisit,mai am de asezat patul,aspirat si spalat pe jos sigata,intru la dus sa pot pleca la votare,sa il dau jos pe base;
las si un ceai de fructe ptr toata lumea si am fugiiiiiit
va pupic pe toate
si o duminica placuta tuturor
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
MirelaV spune:
neata.
andru, esti mai bine azi? s-au mai asezat putin lucrurile?
eu n-am facut nimic de cand m-am trezit si nici nu fac
mi-am pregatit micul dejun. am mancat, acum savurez cafeaua.. citesc pe aici una alta... un pic presa... o sa plec si eu la vot in drum spre mama.. si cam atatica
de gatit am gatit ieri.. azi am in plan sa ma vad cu niste prieteni. dar sa vad daca imi mentin cheful
sa aveti o zi minunata. vad ca e destul de frumos afara. pupici
andru_mami spune:
Mire-sa pare ca da,sau cel putin asa le vad eu,cred ca a revenit la gandurile bune,sper,sa se mentina la fel,daca nu,am eu grija sa il cobor la normal
fuuuuug la dus ca de cand ma tot invart pe aici,am terminat toata treaba,de gatit nu gatesc nimic,poate mananc la mami ca e ziua ei,daca vrea sotul sa mergem azi,daca nu maine,si cam atat;
o duminica placuta tuturor
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
MirelaV spune:
pai cum adica daca vrea? chiar daca nu vrea el.. vrei tu! doar e ziua soacra-sii. imposibil sa iasa ca el
la multi ani sanatosi pt mama ta. sa aveti o zi frumoasa si sa va distrati!