Racusoare, la apel! (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa urez cu intarziere celor care si-au serbat ieri ziua numelui !
Azi e randul meu, am pregatit si ceai, am chiar si colac secuiesc (kurtos-colacs), bine insiropat si cu multa nuca !
, o zi buna si o saptamana minunata va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, am venit si eu la bunataturi...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Moaaama Vicky m-ai omorat! Eu unde gasesc acum asa ceva? Nu ti-a fost mila deloc...zi si tu.."un ecler" sau ceva care gasesc si eu pe aici.. Rau sa fi pofticios asa.. De Cris, ce sa mai zic...

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Imi cer scuze , nu am realizat ca va fac asa rau .

Mergi la inceput

Eh, hai mai Vicky ca am glumit! Tu spune acolo, ca poate mai urnesti una ca mine sa faca si asa minuni.
Apropo, daca o sa ai vreme, poate ne dai si noua reteta...ca eu colac din asta n-am mancat decat cumparat.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Amalia, colacul era cumparat, nu am reteta. Stiu doar ca se face din coca de cozonac.
Va las si ceai.
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Va astept la o aburinda si ceai de menta.

Oare unde sunteti toate?

VICKY - cand te-ai mutat in Jamaica???
AMALIA - lA MULTI ANI pt Luca, sa creasca mare si sanatos si cel putin la fel de frumos. Vazut poze, scuze ca n-ama pucat sa urez toate bune pana acum..
MIRE?
CRIS - cum mai merge cu burtica?
MIKI ???????
GEO - cum te mai descurci cu 2 printese?
ANDRU - pe unde esti?

Va pup, ma apuc de treaba. Mai trec eu pe aici sa vad daca v-a prins bine cafeaua respctiv ceaiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Missy-pe aici prin zona si eu,-am trezit cam tarziu azi,adica la 10 ,si pana i-am dat lui andrei papi,i-am aprins focul,am bagat o masina la spalat,am facut paste cu ton si smantana,si am cam terminat cu treaba,eeeee as avea si de calcat un pic,dar mai pe seara,acum mai lenevesc si eu putin.
iau o cafea de la tine si ma bag in pat langa fimiu,sa ne dragostim putin,ca mai avem putin si plecam la terapie la bucuresti amandoi,si acolo grea viata ptr noi,dar asta e,cu munca vom reusi.

pupici la toate fetele si mai apar pe aici

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. am intrat si eu sa va salut si sa va pup. am fost tare prinsa cu detoate in ultima vreme..
n-am scuze.. stiu .. dar... poate ma mai pasuiti putin...
pt asta, va pun aici cateva pozici de week end trecut
sa vedeti ce draguta si modesta sunt
am fugit. revin maine cred
o seara minunata.

Mergi la inceput