Racusoare, la apel! (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..sa inteleg ca am ramas singura pe-aici???!!

-uta va asteapta si azi..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

V-ati inzapezit fetelor, unde sunteti?

Sa stiti ca v-am citit zilnic, fara sa intervin insa!

Haideti, mai cu voiosie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Fetelor!
Unde sunteti??
Ce-i cu voi?
Toata lumea ocupata cu pregatiri?
Sau v-a inghetat netul de la frig si zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

eu-s acasa,aseara am venit,dar mi-era asa frig si somn ca nu mi-a ars de calc,decat m-am bagat in pat langa puii mei sa ma incalzesc
am facut focul si tot frig e ,parca nici nu am facut
am facut supa de pui cu galusti si friptura de pui la cuptor cu cartofi natur si placinta cu dovleac de am inghetat de nu mai pot,si culmea al meu baiat nu mai sta fara mine,plange de moare,lesina de plans cum ma vede ca ies din camera,nu mai accepta sa stea cu nimeni decat cu mine;
aseara tasu sa se joace si cu el,andrei nimic,plangea si se uita la mine ,decat ca nu zicea "vreau la mami",dar maraia si vroia sa planga sa vina la mine;
am zis noi ca o sa vina vremea in care andrei o sa isi dea seama si nu o sa mai stea fara noi,si uite ca nu m-am inselat,asa este,si asta de acum 2 saptamani cat am stat la recuperare,pana acum statea singurel in casa,se juca,acum...nu mai merge vrajeala

pooop toate fetele frumoase si toti copiii frumosi si va doresc we placut la zapada,ca tareee frumos e afara,decat ca e frig,dar arata asa bine natura...ca pe vremuri cand faceam vacantele la bunici si intram uda fleasca in casa si inghetata tun,dar era tare frumos,mi-e dor de vremurile alea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara fetele. eu n=am mai intrat de 1 saptamana cred. job-ul imi ocupa fff mult timp. ajuung acasa destul de tarziu si fff obosita. saptamana trecuta a fost una grea pt mine.. si anul asta lucrez inclusiv 24 si 31 decembrie. zi scurta dar..
ma deprima rau vremea asta. nu-mi vine sa ma dau jos din pat, sa ies din casa, sa nimic
ieri am fost la mama, putin prin oras.. era un frig..
azi n-am iesit din casa .. deloc.
astept Craciunul.. sa am 3 zile libere consecutiv.
ati pregatit bradutul? mie anul asta mi-e lene
sa aveti o seara frumoasa si o saptamana buna
cum au reactionat copiii cand au vazut zapada? piticii mai ales. cris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

helloooo!
dar unde ati disparut toate meyy?
hai treceti si voi si mai dati cate un semn sa stim ca sunteti bine,da?
eu sunt vai capul meu,cred ca m-a luat gripa,raceala,nu stiu ce o fi,dar am niste dureri de cap de mor i o tuse de zici ca e magareasca,nu alta,fara sa imi curga nasul;
sper sa imi treaca cat mai repede si sa fiu fresh de sarbatori;
mi-am luat niste modafen si acetilcisteina si vad ca ma simt mai bn un pic,adica nu ma mai doare asa capul,dar stau cu masca ca mi-e sa nu ii dau si lui andrei,ca asta ar fi cireasa de pe tort,sa il mai imbolnavesc si pe el;
in rest cu pregatiri de craciun,mai am maine o tura si cred ca termin

va pooop pe toate si va astept sa mai semnati condica pe aici
o seara placuta si multa sanatate tuturor

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Noi suntem de ieri la Ploiesti, la socrii si ramanem aici pana pe 2-3 ianuarie sa facem sarbatorile cu totii. Drept urmare, o s aintru mai rar..
Va pup dulce!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

semn de viata si de la mine
si io-s bine, doar ca ajung f tarziu acasa. nu mai apuc sa fac nimic. pe 24 lucrez pana la ora 14.00
sa vad cand si daca apuc sa termin ce am de facut..
restul fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare! Va las cafeaua aburinda si mare! Atat de mare incat sa ajunga pt. toate lunile in care am lipsit de langa voi.
Am intrat doar sa va urez un Craciun fericit si un an nou mai bun decat cel care se incheie!
Imi este dor de vremurile cand aveam timp sa stau cu voi la taclale. Pentru mine, calculatorul a cam devenit piesa de mobilier.
Va pup pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!
PS. Pentru ca ai intrebat cum au reactionat piticii la zapada, Mire, trebuie sa iti explic ca la noi, saniuta nu are rolul de a plimba copii pe zapada ci de a cara "buguiele de tapata" si "nu iesim afaia, mami, ca mi se face nasucu'osu si ingheata manutele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

July, multumim de cafelutza..e taaareeee buna!!! Haioasa Liana cu saniuta..

Mire, Mihaita a inceput sa planga cand am iesit afara, in zapada...s-a speriat si vroia numai in brate( noroc ca era si Daniel cu noi )...Dar cand l-am pus in saniuta a fost cel mai fericit copil si nu s-a mai dat jos de pe saniuta decat dupa vreo ora juma!!!

NU stiu daca mai apuc sa intru de Craciun, asa ca va doresc de pe acum sa aveti parte de un Craciun imbelsugat, cu daruri multe de la petrecut alaturi de cei dragi!!!CRACIUN FERICIT

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput