Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andru_mami/andru_mami.jpg)
andru_mami spune:
buna!
iau si eu o cafea de la voi ca am o stare naspa,andrei s-a tot foit toata noaptea,se trezea,maraia,nu stiu ce a avut,si plus de asta cred ca imi vin si rusii,ma cam doare burta si parca sunt cam balonata,e prima luna cand imi vine dupa ce am renuntat la AC;
cat timp am luat AC nu am stiu ce e durere de burta sau balonare,dar am vrut sa renunt la ele,ca parca mai m-am ingrasat si m-am gandit ca poate e si de la astea;
de azi am hotarat sa pun un pic la slabit,sa mai renunt la paine si la tot ce tiner de fainoase,la dulciuri,prajeli si grasimi,si poate reusesc si eu ceva,ca sport nu prea am unde sa fac,poate niste abdomene,in rest,nu prea as avea ce;
pupici tuturor si o zi buna,la noi e cam nor,sta sa ploua si e cam frig;
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
andru, mult succes la slabit. eu am slabit 8kg in 2 luni. si daca nu ma crezi (glumesc), uite www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=124364427&ownerId=37364733&photoId=4472568049" target="_blank"> aici o poza
pareri?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Neata!!
Azi va las eu cafelutza, dar cu mult, mult lapte...
Andru, bafta multa la slabit!!
Mire, [uau] ce ai slabit!! Se vede foarte bine...
Eu sunt putin in butoi, a murit nasa mea de botez. Azi o inmormanteaza...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
16+ cu
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Cris, multumim de cafeluta. Condoleante pt. nasa ta.
Mire, felicitari! Ne dai si noua reteta? Si mie eventual ceva ambitie?
Andru, spor la slabit. Eu am inceput sa merg pe jos, zilnic, spre si de la serv, cam 2 statii RATB, pt. ca la mine e lipsa de miscare. fetele, sa aveti o zi buna si un wk minunat.
andru_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaV andru, mult succes la slabit. eu am slabit 8kg in 2 luni. si daca nu ma crezi (glumesc), uite www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=124364427&ownerId=37364733&photoId=4472568049" target="_blank"> aici o poza pareri? ![]() ![]() pupicei pe burticei |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
moaaaamaaaaa ce mistoooo,ce bine arati
![](olala.gif)
da si noua reteta,nu tine doar ptr tine,ca eu parca sunt un butoi umflat;
mamaaaa,daca as slabi eu 8 kg in 2 luni,as zice ca m-a luat d-zeu in brate,adica sa ajung eu la 57 kg in 2 luni????????
pai ar fi idealul,numai sa reusesc,dar la cat sunt de pofticioasa,nu as crede,plus ca nici nu fac miscare deloc,dar trebuie sa ma pun serios pe treaba;
pupici multi si o zi buna
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
POZE
andru_mami spune:
criss- condoleante pentru nasa ta;
tu cum te mai simti?
bb da din picioruse?
merci pentru suport in decizia mea de slabit,sa vedem daca pot sa ma si tin de treaba,incerc;
vicky-merci la fel,si tie multa ambitie si putere sa mergi mai departe,sa reusesti sa slabesti;
eu una nu am unde sa fac miscare,la servici nu merg,asta e ,noroc cu iulia care o draguta si ma ajuta cu bicla
pupici si o zi buna la servici
POZE
mikiriki spune:
Hello
Mire. La multi ani tatalui tau.
Criss condoleante pt nasa ta
Andru spor la slabit
Vicky
We minunat
MirelaV spune:
neata fetele. multumesc pt incurajari si felicitari
cris, regret suferinta pierduta. incearca sa iti revii repejor
andru, nu am tinut un regim anume. m-am sfatuit cu miki mai demult si am facut asa: am renuntat la dulciuri (rar mananc dulce acum.. desi as vrea.. ca-s amatoare), am renuntat la sucuri, am redus portiile de mancare, nimic prajit.. totul la gratar (asta cand mananc eu carne ca nu prea sunt prietena cu ea), incerc sa mananc de 3 ori/zi desi timpul nu imi prea permite, si ultima masa nu depaseste ora 18! asta e cel mai greu. cand m-am apucat de slabit mancam la 19.30, apoi la 19. acum am ajuns sa mananc si la 17.30 si sa nu ma chinui.
eu de 1 sapt n-am ma dat jos un gram (m-am rasfatat cateva zile) dar am revenit la dieta. mult succes. te obisnuiesti in vreo 2-3 sapt si devine mai simplu.
viki, eu la noul job nu am acces la net. dar e mai bine asa. poate ne sincronizam in week end. ca tu seara nu prea intri.
amalia, ce fac puii?
pupici, serviti o si sa aveti un week end minunat.
Amalia spune:
Buna fetelor!
Mire arati super! Felicitari!
Se vede ca te simti bine, ai si o alta stare de spirit...din mesajele tale!
Multa sanatate!
Multumesc pentru intrebare, sunt bine puiutii mei! David mai are o saptamana de scoala si intra in vacanta 3 saptamani
. Astepta cu nerabdare Mosu'..
Andru multa bafta cu slabitul! Hai ca poti, sunt convinsa de asta!
Esti o mamicuta atat de ambitioasa, incat sigur daca iti pui ceva in minte, reusesti!
Cris condoleante! Ce face bebe mic din burtica? Mihaita e bine?
Miki ce mai faci? N-ai mai zis nimic de tine...
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
andru_mami spune:
Mireluta=-merci de reteta,adica nu e bine spus reteta,este un regim de viata si de alimentatie mai sanatos;
oricum merci de sfaturi
Amalia- multam mult de incurajare si de complimente
pupici la pici si tie o duminica frumoasa,sa iti aduca mosul multe cadouri
POZE