Citat: |
citat din mesajul lui goldi Am parul blond foarte deschis. Fiolele nu l-ar colora ? "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
citat din mesajul lui Loma Fiolele de ginseng pe care le-ati folosit au fost facute in China? |
Eu mi-am cumparat niste pastilute din drojdie de bere.Scrie pe cutie ca sunt pentru par,piele si unghii. Problema e ca am tot uitat sa le iau,asa ca nu stiu daca intr-adevar au efecte deosebite.
citat din mesajul lui mihaela7575 Eu mi-am cumparat niste pastilute din drojdie de bere.Scrie pe cutie ca sunt pentru par,piele si unghii. Problema e ca am tot uitat sa le iau,asa ca nu stiu daca intr-adevar au efecte deosebite. |
Fiolele cu ginseng contra caderii parului sunt bune, le-a incercat sotul meu. Parul nu i-a mai cazut si parca chelia s-a acoperit de par...dar nu pot garanta, s-ar putea sa fie doar ingrosarea firelor de par pe care le avea si sa dea impresia astfel de mai mult volum. Oricum, a fost foarte multumit!