ce faceti ca sa va simtiti "frumoase"?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluna

eu chiar cred ca tu esti experta, nikole(si si arati a experta.ce gisele, adriana lima, etc. bieti copii...)

iarta-ma ca insist si asta in publicdar tu arati in pozele alea de parca esti o actrita (carisma!!!)o frumusete dublata de personalitate!

SIGUR tu faci ceva profesional cu moda si beauty(modelling, actorie, ceva, i don´t know exactly, dar faci)

am retinut si lancomul si bautura cu marar si mandarine.

MULTUMESC

andaluna

era spanac, tare esti simpatica(ptr sucurile astea naturale, ideal ar fi sa legi legumele bio, daca se poate...mai ales daca le bei zilnic, sau ma rog, destul de des)
Nu fac nimic profesional, intentionez insa...nu in modelling, am 30 de ani, sunt pensionara
Da'mai stii , daca ma vezi tu asa carismatica, poate oi ajunge actrica in Brazil,in Japan nu am avut sanse(glumesc, desigur)

Si tu ai o personalitate frumoasa, esti calda si extrem de placuta, asta se desprinde din "tonul" cuvintelor
Esti un om frumos, lasa la o parte maruntisurile care- ti umbresc sufletul...se poate, eu am invatat acu' la 30 de ani sa...zambesc si sa las complexul legat de dantura, deoparte

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 18+cu...Albastrica
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

yes, in brazil, acolo cred ca te potrivesti de minune: a girl from ipanema(in sensul de chic, nu de superficial)-are chicul de brazil un ceva anume, o tenta (o are si gisele bündchen, dar si tu emani acel ceva de brazil. ati stat mult acolo? si va intoarceti?)

si eu am probleme cu dantura(am o strungareata extrema la multi dinti de sus)si asta chiar complexeaza (desi, cica da sarmul propriu, acel "nu stiu ce" cu vino-n-coa..dar nu prea simt eu asta)

Mergi la inceput

Citat:

yes, in brazil, acolo cred ca te potrivesti de minune: a girl from ipanema(in sensul de chic, nu de superficial)-are chicul de brazil un ceva anume, o tenta (o are si gisele bündchen, dar si tu emani acel ceva de brazil. ati stat mult acolo? si va intoarceti?)

si eu am probleme cu dantura(am o strungareata extrema la multi dinti de sus)si asta chiar complexeaza (desi, cica da sarmul propriu, acel "nu stiu ce" cu vino-n-coa..dar nu prea simt eu asta)

Nu am locuit niciodata in Brazil, de acum urmeaza sa ne schimbam resedinta
Suntem de ceva ani aici, in Brazil am fost cand i-am cunoscut familia, ptr doua luni, atat doar.
in cateva saptamani...schimbam pagina, si incepem o alta viata

Mie strungareata mi se pare sexy, fosta mea sefa avea strungareata la dintii de sus, cand imi vorbea,numai la gura ei ma uitam...eu de regula ma uit in ochii omului cu care vorbesc, la ea insa...avea un zambet atragator, mie chiar imi place strungareata...si pistruii, mi se par extrem de naturali si sexy, ca sa vezi cum sta treaba cu gustrurile

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cand ma imbrac in ceva in care ma simt frumoasa, sunt zambitoare, vesela, radiez si probabil transmit si in jur ca mi-e bine cu mine si oamaneii te vad altfel. Evident, sa fiu si linistita sufleteste. Acuma am inteles si eu treaba asta cu atitudinea ca nu vedeam ce legatura au niste picioare lungi sau sani frumosi cu atitudinea. Chestiile gen bai, masti, piguleli sunt pentru mine pt relaxare(bai lungi nu fac ca nu am stare sa stau atat timp linistita )

Nikole, odata cu varsta trec complexele, (alea pe care le consideram noi asa) Si eu acum la 29 am scapat de multe. Deh,sunt mai inteleapta! O sa faci furori in Brazil cu tenul tau alb si ochii albastri. Ne spui si noua niste exercitii faciale, chiar ai un ten stralucitor.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Acum un an am simtit nevoia unei schimbari radicale de "imagine", avand in vedere ca ajunsesem cu moralul undeva jos de tot....foarte jos!
Ce am facut eu: m-am vopsit de la un blond deschis la castaniu (culoare care chiar mi se potriveste cu ochii, blondul imi statea oribil). Am slabit in regim de urgenta vreo 7 kg, mi-am schimbat complet garderoba cu haine cat mai sexi (mulate, scurte, decoltate, pantofi cu tocuri inalte, etc), mi-am pus dantura la punct, am hotarat sa ma duc regulat la cosmetica, manichiura, pedichiura si m-am hotarat sa imi las parul lung.
Devenisem in mod evident alta, cel putin eu ma simteam bine in pielea mea, si moralul a inceput sa imi creasca iarasi.
Intre timp am ramas insarcinata, asa ca acum trebuie sa o iau de la capat in privinta catorva aspecte, dar nu ma las, desi acum cu 2 copii e mai greu!
Cam asta a functionat la mine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Chiquitita, ai mai jos linkul cu exercitiile pe care le fac eu, insa iti spun ca mie mi se par grelute, ma cam trec apele, bine primele zile sunt cele mai grele.
Mi se par eficiente, eu am mai incercat si alte seturi de exercitii, la astea insa simti intr-adevar muschii lucrand.
Dar si masajul zilnic ajuta, chiar si cateva minute innainte de culcare, cat sa activezi circulatia macar...

EXERCITII FACIALE 1
EXERCITII FACIALE 2

cu drag!

Cristina felicitariarati f bine sa stii!
Te vad radiind in culorile calde ale naturii...imi place si nuanta parului, cred ca blondul te pune in umbra, mai ales nuantele deschise.

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

aratati traznet! plus: sunteti ffff tinere si arati a june. eu sunt mai trecuta ...dar mi-am amintit ce panica intrase in mine la 30 de ani...eram inamorata de un tip cu 4 ani mai tanar si ma duceam la cosmetica saptamanal(pentru tratament anti-aging), deja eram hotarata sa ma duc la intalnire cu...leocoplast lipit in par, care sa "traga" , sa lifteze fata...

Mergi la inceput

Citat:

aratati traznet! plus: sunteti ffff tinere si arati a june. eu sunt mai trecuta ...dar mi-am amintit ce panica intrase in mine la 30 de ani...eram inamorata de un tip cu 4 ani mai tanar si ma duceam la cosmetica saptamanal(pentru tratament anti-aging), deja eram hotarata sa ma duc la intalnire cu...leocoplast lipit in par, care sa "traga" , sa lifteze fata...

esti mortala

mai, asta e...cu gravitatia nu ne putem lupta,pan la urma cu toate mastile si gimnastica si mai stiu eu ce...tot ne pica fata
asta sa fie singura noastra durere
La 30 de ani, tratament anti-aging...mi se pare nitel cam devreme, alea de pe la 40 asa, nu?
zic si eu...

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Draguta faza cu leocoplast pe frunte. :) Cred ca un bun lifting temporar ar fi stransul parului foarte strans in varful capului intr-o coada de cal.

Nikole, esti superba!!
Ce alte trucuri mai ai pentru un ten curat si luminos?

Mereu mi-am dorit sa am un ten frumos si luminos. Al meu e cam umbrit si cu imprefectiuni. O sa imi salvez linkul cu exercitiile faciale.

By the way, si mie imi plac pitruii si strungaretele :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

pe youtube sunt ceva exercitii faciale happy face yoga, pt cine vrea.

http://www.youtube.com/watch?v=JoNeuAloVlU

Mergi la inceput