Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!
Raspunsuri - Pagina 21
elenic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 2 zile?!?! ![]() Offfff Elenic, cu cate ore sunteti dupa noi, cu una sau cu 2? monis cu poze de azi de ieriultima saptamana |
1 ora in urma voastra
32+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
RamonaCopot spune:
Brrrr..vad ca la Dana nici o miscare inca pana acuma. Acolo le lasa si 2 zile cu membranele rupte???? mamaaaa ce rabdatori sunt medicii aia de acolo, ca banuiesc ca o si supravegheaza in timpul asta.
Dana suntem cu toate alaturi de tine si de puiutul tau. Ne rugam sa vina cat mai repede sa se lase pupat de mami si sa nu te chinui prea tare la nasterea lui, indiferent cum o sa fie.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR
DOMINIC ANDREI
betty78 spune:
Dana, multa bafta si nastere usoara
Fetelor am revenit si eu cu poze cu Eric
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Face cineva capitol nou? Ca pe mine nu prea ma lasa Mario....imi tranteste laptopul
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Vad ca mai am si eu timp sa agit niste fete pentru primul fulgushor de noiembrie(sau i-o ia cineva inainte daca astia o mai lasa mult sa astepte
)

Hai DanaN 

Nastere usoara si rapida 

Maria
33+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Dana, multa bafta si nastere usoara Fetelor am revenit si eu cu poze cu Eric Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Sa va traiasca!!!

Aratati super cu totii 
monis
cu poze de azi de ieriultima saptamana
monis5 spune:
Intru sa fac cap nou ca avem treaba s-o sustinem pe DANA
monis
cu poze de azi de ieri
ultima saptamana