Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

krelia ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr. Ai mai aflat ceva legat de col? La tine cum arata acum?

32+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Laurairina - bine ai revenit. Bineinteles ca cele 3 kile pot fi de la apa... poate nu chiar 3 integral, dar 2-2 si ceva sigur. Deci saptamana viitoare "vorbim" de la spital

partea cu kilogramele erau asa pt linistea mea sufleteasca, nu?..Si...dap, ne vorbim de la spital saptamana asta, ce e maine..poimaine..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am si io o intrebare, s-a uitat careva la filmuletul ala nou de pe Prima cu Raicu si alte 3 m-uieri (astia imi modifica cuvantu ca zic ca e indecent) ? Efect 30 pare-mi-se ca se cheama..E in seara asta la zece ep2, eu am vazut doar cateva secvente din primu episod si parea dragut, ceva mai din realitatea zilelor noastre..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
partea cu kilogramele erau asa pt linistea mea sufleteasca, nu?..Si...dap, ne vorbim de la spital saptamana asta, ce e maine..poimaine..

Nu.
Cross my heart.

Shtephy - pe une umbli? ca mi-am amintit sa-ti dau un raspuns la o intrebare de acum 7 ani

monis cu poze de azi de ieri
ultima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Monis eu sunt la Albu Dragos la Medlife,sarcina e obtinuta prin FIV facut tot cu el...,tot cu el voi avea si cezariana si tot la Medlife... se pot trece aceste info si in pagina de start... mai lipseste data

Krelia,multam de oferta,posibil sa apelez la tine daca mai castigam joi inca o saptamana, deocamdata stocul personal imi ajunge pana joi
Am inteles bine,si tu ai gemeni? Au fost micuti la nastere,cat ai sta cu ei in spital?

33+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elenic, am intrebat cum e colul...mi-a zis ca deja nu mai conteaza ...banuiesc ca o fi tot asa, deschis in V..la varsta asta..nu cred ca se mai poate inchide....oricum, daca e s ase intample ceva pana joi, la urmatorul control...deja nu mai e vreo problema

Citat:
citat din mesajul lui elenic

krelia ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr. Ai mai aflat ceva legat de col? La tine cum arata acum?

32+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ok, atunci sa stii ca mai ai 2 cutii la mine, pe are o sa ti le ofer la nevoie, cu mare drag
cu gemenii spuneam de prietena mea ..ea chiar nu stat mult in spital, pt ca fetele respirau singurele si chiar daca nu aveau 2500gr...le-a dat drumul devreme, dupa vreo 3 zile parca..

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Krelia,multam de oferta,posibil sa apelez la tine daca mai castigam joi inca o saptamana, deocamdata stocul personal imi ajunge pana joi
Am inteles bine,si tu ai gemeni? Au fost micuti la nastere,cat ai sta cu ei in spital?

33+ Dragos si Eva

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Apropo de predictii, nu cred ca v-am zis ca predictia mea e ca voi naste pe 3 noiembrie. Nu stiu de ce mi-a venit asta in cap acum vreo saptamana cred (poate am mai zis). Daca nu pe 3, pe 9 sigur

Ma bucur sa auzim ca e bine Gabriela!

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mylady mai bine ca nu ai avut nevoie de Aspenter.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Mylady mai bine ca nu ai avut nevoie de Aspenter.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

da.dar am avut nevoie de altele...

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput