Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, am vorbit cu Camy!!!
Era fericita!!!
Avea o voce usor slaba ca initial m-a speriat si am intrebat-o daca ii e rau, caci vorbea stins asa! Dar era la terapie inca si erau si alte fete cu ea, nu vroia sa deranjeze Era f f fericita!
Au tratat-o exemplar medicii de acolo! Si ii trateaza in continuare f bine! Cinste lor!
Era inca mirata cat de usor a fost de la anestezie la operatie, la ridicat din pat! Se simtea f bine! Nu mai avea perfuzii, are voie sa manance deja.
De maine merge la salon cu Flavius!
BB Flavius a fost pus la san din prima zi, dar nu a tras. Nu a renuntat si a incercat sa il obisniasca cu sanul, cu atingerea de pielea ei, acum e un mancacios, la 3 ore e la ea la alaptat si se iubesc asa cam o ora! Era topita dupa puiul ei! De cate ori il aduce la alaptat ii face poze
Joi, probabil, ii da acasa, ii placea ideea ca sta asa de mult, caci vor fi monitorizati si vor pleca cu inima impacata.
Acasa ii asteapta mama ei care ii va ajuta 2 saptamani, era bucuroasa ca are ajutor!
Nu pot exprima in cuvinte cat era de fericita, linistita!
Ma bucur tare mult pt ei! O familie fericita!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

HAI DANA 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

CAMY, CATA BUCURIEEE, CE BINE CA BB FLAVIUS PAPA LA SAN SI AVETI SI TIMP DE IUBIT. ABIA ASTEPT SA VAD POZICILE. NUMAI BINE VA DORESC SI REFACERE RAPIDA.
DIENUTZE, PT INFO

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

A spus ca a primit nenumarate telefoane, pupa pe toate, dar il are pe silent si nu poate vorbi oricand.
Eu inca sunt sub influenta conversatiei cu ea...

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

burticile, mamicile si toti fulgusorii.
Nu am putut intra ieri deloc pe DC si acum trebuie sa citesc din urma.
Sa inteleg ca naste Dana n...pai atunci sa bag si eu la inaintare niste fete d'astea vesele

HAI DANA!!
NASTERE USOARA!!

Ma bucur f mult pt Camy.Ce bine ca Flavius e mancacios.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

Am inceput ziua cu o poveste minunata(mii de multumiri SunSmile ca ne-ai ajutat sa patrundem si noi ... macar putin in povestea acestei minuni). Povestea asta o astept de la inceputul sarcinii... de cand, intrand la odiseea noastra am " cunoscut-o" pe Camy... si implicit trista ei poveste. Acum cateva zile povestea ei s-a transformat.... si... asa cum am sperat de la inceput... a rasarit soarele pe strada ei. Am ochii plini de lacrimi... si abia ma abtin sa nu o sun.... mi-e teama sa nu-i rapesc o secunda din fericirea ei cu felicitarile si emotiile mele... Am sentimentul ca e ceva Dumnezeiesc acolo... si cele cateva cuvinte pe care as putea sa i le adresez sunt seci pe langa ceea ce i-a umplut acum viata. Flavius e un bebe frumos ... sanatos... si ei niste parinti fericiti si impliniti... E o poveste pe care o ador... E un copil care a venit sa le arate ca viata trebuie si merita traita... si mai ales... e frumoasa... Imi place copilul acesta.... cred ca e un dar divin.... un ajutor pentru sufletele lor dar si o rasplata... un scop in viata.... e un copil pretios.... o minune.

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
am venit si eu la timp sa bag niste agitate pt DanaN . Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc din tot sufletul.
Sper sa avem cat de curand vesti de la tine ca ti-ai vazut si tinut in brate comoara.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Simina, de cand am citit mesajul tau, am ochii in lacrimi. Stiu exact prin ce treci, ca si Dominic a facut pisu cu sange in prima zi si am crezut ca a cazut cerul pe mine. Ma rog sa nu fie nimic grav si sa se poata trata cat mai repede si printesica ta sa nu sufere deloc. Deja daca nu a mai eliminat nimic sange in scaun cred ca e un semn bun. Ma rog si eu din suflet pentru voi.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

deci e 1 Nov.... si azi, oficial incepe sa ninga. Pai.... Dana N se pare ca a dat tonul. Inca nu am citit... probabil a si nascut.... dar macar acum ceva agitatie si de la mine:

Hai Dana!!!! Hai David!!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Shtephy, si eu

Alinus25, multumim pt cafea

Monis pai se pare ca tu esti cu vestile bune( de la Camy, de la Geea). Ce bine ca Gabriela e bine.... inca putin si vedem pozici si cu ea!

raluci_b, multumim pentru vestile bune de la Simina si Maya. Sa dea DD sa primim maine vesti si mai bune de la fetele noastre curajoase dupa diagnistic

Voi vorbiti de clatite.... dar daca va spun ca noaptea trecuta la 12 eu faceam clatite.... ce veti spune? azi ce gatesc.... bagati meniu.... vad ca ma inspira. Vestea proasta e ca am facut numai vreo 2 si sunt gata papate toate toate

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput