Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!
Raspunsuri - Pagina 11
DORIS_71 spune:
SIMINA ultimul meu gand si
e ptr. puiul tau. Sa va intoarceti acasa sanatosi, cat mai repede.
Doris
36+
Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Deci...acum 15 minute mi s-a rupt apa...plecam la spital! Doamne ajuta! ------------------------ 39+ DavidAlbume foto |
Wow
,Doamne ajuta!

Haide Dana!!!Nastere usoara draga noastra!Curaj!!!

Haide David!!!Asteptam cu sufletul la gura vestea nasterii tale!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui DORIS_71 SIMINA ultimul meu gand si e ptr. puiul tau. Sa va intoarceti acasa sanatosi, cat mai repede. |
Of Doamne,ce s-o fi intamplat?Eu citeam din urma...
Parca mi-e si teama sa o mai fac acum._
35+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui raluci_b va pup, vin cu un mesaj trist de la SIMINA "Avem nevoie de o rugaciune sa ne ajute DD sa scapam repede de necazul acesta.Suntem internate la Budimex de la pranz, pt ca Maya a facut kk cu sange. I-au facut analize, deocamdata stiu doar ca are anemie mare. Fata plange ca o doare burtica. Sa speram ca vor gasi diagnosticul mai repede ca innebunesc. M-au internat da stau pe un scaun langa o tenativa de incubator. Nu mai pot :(" Sa ne rugam sa fie bine ![]() 36+ Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 4 SAPTAMANI |
Doamne ajuta dragele noastre sa nu fie nimic grav.
Ti-a mai aratat ca e puternica,o va mai face si acum ,draga Mari.Fii tare pentru ea.Sunt sigura ca veti veni repede acasa unde va e locul.

_
35+
lylyana.ion spune:
Simina, ma alatur si eu fetelor ce se
pentru micuta Maya. Ii doresc insanatosire grabnica, iar voua multa putere sa treceti peste acest impas si tu sa o poti privi in "incubatorul" ala.
RamoC, ai un print nu un broscoi, daca inca ii mai place la tzitzi inseamna ca te-a iertat, asta daca nu o fi profitor ![]()
si nu in ultimul rand agitatele pentru Dana.n

HAI DANA.N!!!

uite ca s-a elucidat si misterul care va fi prima graviduta ce-si va intalni comoara pe 1 noiembrie 
multumim pentru stafeta si urari, mamici de sept-oct 

Lili
38 cu
Alexandru
BoboMom spune:
Simina, ne rugam pentru Maya si pentru tine! Trebuie sa avem incredere ca Dumnezeu va va ajuta si veti merge acasa sanatoase cat mai repede! 
RamoC
pentru grasunelul scump!
Dana, nastere usoara si sanatate si tie si lui bebe! 
Multumim mult mamicilor de sept-oct pentru vorbele frumoase si incurajari! 
Noi suntem ok, in afara de durerea asta de spate care nu ma lasa... Nu-mi gasesc locul din cauza ei. Poate prevesteste ceva... 
Laura
38+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
BoboMom spune:
Monis
SunSmile 
Laura
38+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Jay spune:
Schimbul 3 cheers Dana_n !!!
Sa ai o nastere ushoara si bebe sa fie sanatos si de nota 10!!!

Credendo vides!
38+ cu
Isabella Karina