Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

sophie76
Si eu am inceput stimularea tot acasa, dar pot sa-ti spun ca medicamentele se gasesc si la Budapesta la farmacia din clinica, sau daca nu, la o farmacie din apropiere. Eu le-am luat din farmaciile sensiblu unde se gaseste Gonal de 900/ pen la 1360 ron, ceea ce e mai ieftin comparativ cu Ungaria. Acolo e aproximativ 100.000 ft.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Samira, nu, am ramas la Helios. Dar o vizitez pe goggy, am zis sa fiu pregatita, ca poate ma invita la piscina.
Goggy, Zapp, sunteti bine, ocupate sa va faceti de cap, da?

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Te invit dragutza, cum sa nu? Al meu s-asa u vrea sa mearga, si singura mi-a fost urat sa merg pana acum, asa ca m-am scos

In alta ordine de idei : am 10 outze . Sunt foarte mandra de mine, chiar nu ma asteptam. Al meu a fost la inaltime, dragul de el, a avut 70 mil cu 65% mobili, ceea ce e o performanta absoluta

Maine astept tel de la Kovacs sa-mi spuna cati s-au fertilizat. Deci, majoretele in aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

In alta ordine de idei : am 10 outze . Sunt foarte mandra de mine, chiar nu ma asteptam. Al meu a fost la inaltime, dragul de el, a avut 70 mil cu 65% mobili, ceea ce e o performanta absoluta

Maine astept tel de la Kovacs sa-mi spuna cati s-au fertilizat. Deci, majoretele in aer

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

[/quote]

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Zapp, nu am vorbit nimic cu Kovacs legat de cati embrioni voi transfera. Ziceam doar ca daca voi avea doar 3, ii bag pe toti, nu congelez doar unu'.
Eu as vrea gemeni, am sa discut cu el acest aspect, sa vad cati e dispus sa transfere. Daca nu tine figura, asta e. Si un bebe e la fel de binevenit . Bebe sa fie, restul nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hai soro...nu mai veneai odata!!!!
bravo...buna productie!!!
oare ce au barbatii astia???ca nici al meu nu prea vrea la piscina...si io as fi in stare sa si dorm in bazin.

am venit cu majoretele...le-am scos la repetitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Goggy
Ali si Laura succes la intalnirea mult asteptata cu .DD sa fie cu voi.
Felicia multa bafta maine. Si sigur ca ne tinem de manutza.
Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor va multumesc mult.
Tocmai mi-a raspuns Zadori. Trebuie sa fiu vineri, 6 noiembrie la ora 12.00. Nu am inteles de ce mi-a spus ca in noiembrie este foarte ocupat si va trebui sa astept, dar va incerca sa ma vada cat mai curand. So fi referit la faptul ca voi sta la usa lui mai multe ore? Si la prima consultatie am asteptat 3ore jumatate. Stiu ca este foarte ocupat si au prioritate cele cu procedurile incepute.
Tabitha , tocmai vreau sa-i trimit mail d-nei gyongyi pentru cazare, o sa-mi fac din 9 noiembrie, seara.
Pot sa va spun ca am niste emotii, de nu va pot spune.
Pupici si ne mai auzim diseara

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goggy, ti-am zis eu, ti-am zis ca ma bazez si pe aia micii! Bravo! io plec imediat, dar las majoretele la treaba!
Alina, bafta si tie!
Zapp?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mirela2 ai vrut sa spui Zadori, nu Kovacs, nu?
Gresesc eu?

Pupici si ai grija de tine, ca mai ai putin.

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Buna fetelor
Ana Maria felicitari.Iti tin pumnii pentru maine.
goggy asteptam vesti bunede la marea intalnire !
Violeta scuze dar mie doctorita imi spunea sa fiu in ziua 2 la prima ora pentru analize de sange si pe urma intram la echograf.
nu stiu ! cand suni pe Gyongyi intreab-o pe ea. Cred ca te poate ajuta.

Mergi la inceput