Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
zap...bravo...felicitari pentru bebelushii de la purtator.
si mie imi place tare mult Kovacs...simt ca e "something else" omu' asta...si ma bucur tare mult ca instinctul m-a indrumat catre el.
am iesit putin din casa...si imi e mai bine.
abia astept sa termin cu carantina asta...si sa o iau pe drumuri.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 zap...bravo...felicitari pentru bebelushii de la purtator. si mie imi place tare mult Kovacs...simt ca e "something else" omu' asta...si ma bucur tare mult ca instinctul m-a indrumat catre el. am iesit putin din casa...si imi e mai bine. abia astept sa termin cu carantina asta...si sa o iau pe drumuri. |
succes !
alinamolnar spune:
Zapp felicitari si sa revii cat de curand cu vesti bune
.

Felicia am venit de la Debrecen pt. ca e destul de aproape de mine (aprox. 150 km dus-intors). Nu, nu mai am chist si sper sa se mobilizeze foliculii mei si sa creasca corespunzator. Iti dai seama, ca vineri intreb cu lux de amanunte cati foliculi sunt si ce dimensiuni au?
pamy spune:
zapp sunt cu ochii pe tine
.Ce te-a facut sa mergi la Budapesta? Te intreb ptr ca eu vreau sa ma pregatesc ptr fiv nr 2 la Szeged si parca m-ai pus un pic pe ganduri...Oricum eu luni in 9 XI sunt programata la histeroscopie iar in functie de rezultat intru in actiune.Te pup, sa vii cu vesti bune si cu bebe la purtator !!!

irinaflorea spune:
Iata-ma, am venit.......

Beta meu azi 2426(cam asa ceva, ca mi-am scris in mapa si mi-am uitat-o in masina, si stau la 4-mi-e groaza sa cobor) Ar fi trebuit sa am beta, conform Dr. Bodnar cel putin patru mii si ceva. Am facut si ecograful, si mi-a descoperit bulina afara din uter, pe langa trompa dreapta. M-a trimis si sus in spitalul de gine la o gagica la ecograf, ea s-a uitat mai amanuntit, a confirmat ca e extrauterina, si mi-a mai spus si ca nu mai traieste.

Asta e...degeaba ma dau cu capul de toti peretii, ca tot nu rezolv nimic.De acum, ma lasa pana vineri, sa vada daca mai creste beta sau nu, ca s-ar putea sa o dau afara natural, (dat fiind faptul ca nu mai are viata).Daca nu, zice ca trebiue sa avem o interventie chirurgicala. Sper sa plece natural. Zice Dr. Bodnar ca trebuie sa beau mult vin rosu 

.OOOOOFFFFFFF!!!!!! Oricum, daca ramanea si supravietuia, ar fi fost al 2-lea HUDINI (nu stiu cum se scrie corect)
Ati fost tare dragute ca m-ati sustinut....va pup, si am sa va mai tin la curent.
Zapp UAU!!! sa vezi ca ai sa reusesti!!!!! sa-ti dea DD BB lipiciosi!!!!!
Samira, Patri,alina...... 

Tabitha spune:
Irina: imi pare tare rau. Sa speram ca se resoarbe singur si ca nu va fi nevoie de interventie chirurgica. Fii tare.
mara72 spune:
off irina, am asteptat toata ziua o veste de la tine si am sperat din suflet sa fie una buna
. Capul sus si mergi mai departe, va fi bine cu siguranta data viitoare 
alinamolnar spune:
Irina imi pare tare rau 

. Sper sa se termine totul cu bine pt. tine si cu suferinta cat mai mica, cel putin fizica pt. ca cu psihicul e mai greu. DD sa-ti dea putere sa treci si peste asta
.
difrax spune:
Irina, multa multa putere! Trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe! Uite un link pe engleza http://www.youtube.com/watch?v=nvqGmKG5Iew foarte emotionant! Pe mine m-a ajutat sa vad lumina din capatul tunelul...
difrax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 difrax, se pare ca vom fi colege , eu voi fi la Budapesta incepind cu 26 noiembrie! Si eu i am scris dr K intrebindu l ce sa iau pregatitor FIV si in timpul FIV ului,l am intrebat daca pot sa iau urmatoarele; -acid folic + B uri, icps/zi - omega 3 1000 mg, 2 cps/zi - aspirin protect 100 mg 1 cps/zi si oprita cu 2 zile inainte de punctie -Royal jelly (laptisor de matca) pe perioada stimularii Raspunsul lui a fost: -pot lua acid folic - omega 3 nu stie cu ce m ar puea ajuta -aspirina sa nu iau caci as putea singera la punctie -nu sunt suficiente teste despre Royal jelly si nu se cunosc efectele. Asta a fost raspunsul lui, acum eu sunt cam in ceata, nu stiu ce sa fac, acid folic si omega 3 le iau oricum. Royal Jelly este estrogenic si tb luat numai pe perioada stimularii!! Despre aspirina ,desi K nu recomanda, stiu ca f multi medici o prescriu in protocolul de FIV ,oricum tratamentele hormonale facute pt FIV coaguleaza singele, aspirina nu ar face decit sa fluidizeze un pin singele si sa vascularizeze uterul.Stiu ca medicii austrieci de ex recomanda anticoagulante pacientelor in protocolul FIV indiferent daca au trombofilie sau nu. sophie |
Sophie, merci pt. raspuns. M-ai lamurit in multe lucruri. Eu iau royal jelly in forma pura, asa cum o fac albinele (sau matca?), are un gust asa de rau, ca imi vine sa vomit

Ma gandesc sa iau aspirina...
Azi am primit o veste de la dr. K care m-a socat, dar rau de tot!
Cand am fost pe 14 Oct. la el si la androlog sotuluii sa facut o noua analiza de gigei... Ni s-a spus sa dam telefon pt. raspuns. Am dat eu si mi-au spus sotia nu are dreptul sa afle, sa sune sotul. Ok, suna dragul de el si il trimit la plimbare, cica numai personal se poate elibera rezultatul

De atunci nu stiu incotro, ce sa fac, sotul a ramas si el socat, am vazut cum i se duce toata culoarea din obraz... Si daca nu intreb si numai la ET aflam ca nu este cu ce sa fertilizeze????? Sunt foarte suparata, mai ales ca protocolul pe care urma sa-l fac avea datele incurcate, bine ca am avut curajul sa-l intreb pe dr. care a confirmat greseala 
Nu stiu ce sa fac, ma gandesc sa facem inca ceva analize, consult cu un alt androlog... si sa contramandez tot FIVul!