Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Kitta AMR-ul meu se refera la schimbarea temporara a domiciliului.
Urmeaza alte AMR-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

difrax, se pare ca vom fi colege , eu voi fi la Budapesta incepind cu 26 noiembrie!
Si eu i am scris dr K intrebindu l ce sa iau pregatitor FIV si in timpul FIV ului,l am intrebat daca pot sa iau urmatoarele;
-acid folic + B uri, icps/zi
- omega 3 1000 mg, 2 cps/zi
- aspirin protect 100 mg 1 cps/zi si oprita cu 2 zile inainte de punctie
-Royal jelly (laptisor de matca) pe perioada stimularii

Raspunsul lui a fost:
-pot lua acid folic
- omega 3 nu stie cu ce m ar puea ajuta
-aspirina sa nu iau caci as putea singera la punctie
-nu sunt suficiente teste despre Royal jelly si nu se cunosc efectele.
Asta a fost raspunsul lui, acum eu sunt cam in ceata, nu stiu ce sa fac, acid folic si omega 3 le iau oricum. Royal Jelly este estrogenic si tb luat numai pe perioada stimularii!!
Despre aspirina ,desi K nu recomanda, stiu ca f multi medici o prescriu in protocolul de FIV ,oricum tratamentele hormonale facute pt FIV coaguleaza singele, aspirina nu ar face decit sa fluidizeze un pin singele si sa vascularizeze uterul.Stiu ca medicii austrieci de ex recomanda anticoagulante pacientelor in protocolul FIV indiferent daca au trombofilie sau nu.

sophie

Mergi la inceput

fetelor...ce-i linistea asta pe aici???

nu mai pot...nu mai pot sa stau in casa...abia astept sa ies...vineri merg la medic,la control...apoi ma duc la cumparaturi...ca Duminica am un sotior de serbat ...si organizez o mica petrecere surpriza pentru el...cu parintii,fratii,cumnatii si finii.

fac un mare gratar cu muraturi de toate felurile...tort jofra,tort tiramisu...si mai vreau un dulce...da' inca nu am inspiratie...numa' ca tre' sa-l trimit pe domn de acasa Sambata,pana la tara sa ma pot desfasura cu torturile...si apoi le ascund prin vecini pana Duminica.

goggy...vreo veste???
zap...mai fetelor...ce se intampla cu zap???
de ce nu avem vesti de la ea???
mirela e pe drum spre Bucuresti.
felicia...cred ca e la clinica.
alina...nu stiu daca a adus vreo veste.
a adus???

si foaooooarte important....irina...te asteptam cu vesti bune

cam asta e lista scurta,nu???
mai e cineva si-mi scapa mie???...ca asa am senzatia...si mi-e rusine daca omit pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri.
Sincer ma ajutati foarte mult, nu stiu ce m-as fi facut fara voi.
Pupici
Mirela ai grija de tine ca mai ai putin.
Si eu mai am putin, asa ca am niste emotii....

Pupici si mai vorbim

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Mirela, Violeta
asteptam vesti bune. Vrem cel putin la fiecare.
Irina
sper sa te intorci acasa si sa ne chemi la petrece spunindu-ne ca bebe era ascuns in uter.
O pentru fiecare.
Sophye
Mie inainte de punctie mi-a dat de fiecare data Magne B6 2/zi, aspirin protect/ 1/zi, vitamina E 1 zi da una nu, acd folic 1/zi 5 mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

violeta: nu schimba banii la granita, au un curs de schimb care dezavantajeaza. Eu am avut euro la mine si i-am schimbat la Szeged, la o banca din apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

violeta: pana la Szeged eu nu am cumparat vigneta, ca nu am mers pe autostrada. Informeaza-te bine daca ai nevoie de vigneta pe drumul pe care mergi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Salutare fetele!
Iata-ma din nou pe aici dupa o oarecare absenta. Dar v-am citit constiincioasa si ma bucur ca ne-am adunat multicele pt. FIV la Budapesta.
Sophie76 si eu l-am intrebat acelasi lucru pe dr K. Si raspunsul lui a fost: acid folic este suficient, nimic in plus. Asa stiam si eu, ca si tine, ca unele protocoale chiar impun administrarea unui anticoagulant. L-am intrebat despre aspirina. Si raspunsul lui a fost acelasi: poate declansa hemoragie. Cu toate ca o dr hematolog mi-a explicat ca 1 cps/zi nu poate provoca hemoragie, dar sa iau ce-mi recomanda dr care va face fiv-ul (in functie de protocol, imi va da cu siguranta un anticoagulant). Nici eu nu stiu ce sa mai cred si mai ales ce sa fac.
In jur de 29 nov. voi fi si eu la Budapesta pt eco, ziua 5 de stimulare!!!!
Samira33 refacere grabnica si hai cu noi la Budapesta!!!
Mirela iti tin pumnii in continuare! Mai ai un pic! Doamne ajuta sa fie cu ochisori!

Va imbratisez pe toate si Doamne ajuta sa fie cu noroc! Sa ne intoarcem toate cu ungurasi la purtator!

Mergi la inceput

meyyy...inseamna ca eu sunt exceptia care confirma regula...ca am schimbat la un curs mult mai bun la Pecica...decat in Bucuresti,la o casa de schimb de pe Mosilor.

ma doare capu' de imi vine sa ma dau cu el de pereti

Mergi la inceput