Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata burtici!
haideti la un lapte cu cacao!

dastefa si bb sanatos,destept si mancacios

apropo de papucii de plaja, eu ma gandeam sa ma duc sa-mi cumpar colac credeti ca e necesar?

cris.dogarel interesanta povestea nasterii Anei, dr astia sunt cam. ma face sa cred ca oricum nu prea avem ce face in momentele alea, suntem pe mana lor

Dana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Decenuela, merci de . E asa buna si in fiecare dimi ma trezesc de la miros.

dastefa si sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios.

Alexutzzza, merci de reteta de negreasa, o sa o incerc cat de curand.

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neata burtici!
haideti la un lapte cu cacao!

dastefa si bb sanatos,destept si mancacios

apropo de papucii de plaja, eu ma gandeam sa ma duc sa-mi cumpar colac credeti ca e necesar?

cris.dogarel interesanta povestea nasterii Anei, dr astia sunt cam. ma face sa cred ca oricum nu prea avem ce face in momentele alea, suntem pe mana lor

Dana 26+ cu

Apropo de colac, stiu persoane care au avut nevoie dupa nastere normala cu epiziotomie sa stea pe un fel de colac (aici e unul medical special de nastere dar merge si colac normal). Asa ca daca vrei sa nasti natural si gasesti sa cumperi colac nu e rau sa-l ai pt orice eventualitate.

Pupici

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Am schimbat si noi semnatura.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Neata fetelor,
mi-a iesit rezultatul de la analize de secretie, se pare ca am e-coli...mi-a dat si tratament...dar nu stiu ce inseamna..e grav? stiu ca a mai fost cineva care s-a luptat cu asa ceva...
mi-a dat sa iau ovule fluomizin si unasyn comprimate...Nu ii afecteaza lui bebe?
Off, de unde am facut eu asa ceva? imi vine sa si sa

33+ Luca Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

dastefala multi ani scumpa sa ai parte de tot ce este frumos in viata!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

Neata fetelor,
mi-a iesit rezultatul de la analize de secretie, se pare ca am e-coli...mi-a dat si tratament...dar nu stiu ce inseamna..e grav? stiu ca a mai fost cineva care s-a luptat cu asa ceva...
mi-a dat sa iau ovule fluomizin si unasyn comprimate...Nu ii afecteaza lui bebe?
Off, de unde am facut eu asa ceva? imi vine sa si sa

33+ Luca Alexandru

Buna fetelor!!!

lillyka...eu am avut infectie cu E colli la inceputul sarcinii si urinara si vaginala...doctora mi-a dat doar antibiotice (zinat 500mg)si mi-a trecut,dupa 2 luni a reparut doar in urina si iar am luat antibiotice (amoxicilina), le-am terminat acum 3 sapt si acum la analize nu a mai iesit infectia. daca ti-a prescris doctorul , eu zic sa nu-ti faci griji.Din pacate e o bacterie care tot apare, noi acum avem si mai sensibil organismul si din cauza urinarilor frecvente trece mai greu.
Sanatate!

Am fost si noi ieri la noul mall din cotroceni...foarte frumos, imens, deosebit de toate celelalte! Apoi am trecut si prin Plazza, am fost la Miniblu si am vazut o oferta la un carucior 3 in 1 la 8 mil ( cu landou, scoica si se facea si sport) numai ca singurele culori erau verde fosforescent si portocaliu fosforescent!Si mi se par prea tari pt un bebe.El de fapt era 10 mil, dar dk il cumparam din mall dupa ora 10 aveam reducere 20%.

Am intrat si pe la mothercare...am vazut sutiene de alptat, 2 la 175 ron.Mi s-au parut cam scumpe..dar in alte parti nu am vazut!

Pupici fetele!

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

dandana...akm parerile sunt impartite...eu nu am avut nevoie de colac....la spital akl unde se alapteaza bb sunt scaune speciale cu gaura din aceea pe mijloc(sau cel putin la Filantropia)..iar eu in rest nu am avut nevoie ptr k am stat knd pe un picior knd pe celalalt....si sincer akm nu o sa cari ala dupa tn oriunde te duci..in sufra in dorm..la bucatarie...etc

off am auzit numai de bine despre mall-ul asta nou...sper ca saptamana asta sa ajung si eu cu copii sa vdm ce e pe akl...mai ales ca am auzit si spunea si cnv pe forum k au un loc de joaca imens....

lilika pupam sa treaca

nicolcris mi se pare ok oferta de la miniblu....akm mai vazusem eu pe net dar nu mai stiu cum se numeste firma tork /tark..nu vreau sa gresesc..e pe undeva prin spatle benzinariei de la Stadionul Giulesti....erau suuuper ofertele

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

dastefa la multi ani!!!! Sa fii fericita si sa ai parte doar de bucurii!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

DASTEFA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa iti dea dumnezeu sanatate si fericire, si putere sa nasti usor, apoi sa fii o mamica superba pentru bebe mic......................

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput