Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
fetelor, fotoliu nu e bun?????????????
de ce trebuie balansoar?????????????
intreb si eu ca-s 
![]()
Poze
Bea
29+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mariucasara spune:
cris_mario multumesc de raspuns
. Din pacate speram sa aud altceva...
Macar ideea de scaun special la camera de alaptare suna bine. Din ce am citit la Filantropia bebelusul nu sta in aceeasi camera cu mamica nu?
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
27+
Sebastian Petru
KarmenS spune:

dastefa! multa sanatate si un bb perfect!
Burtici, sa aveti o saptamana minunata si sa va mearga toate din plin!
25+ 
cris_mario spune:
mariucasara
...nu bb nu sta in aceeasi cam cu mamica...sta la bebei akl
..dar asa era atunci knd l-am nascut eu pe Mario..akm k s-a modernizat nu mai stiu ca am citit k st saloane/adik rezerve si e posibil sa poata sta,dar parerea mea e ca e mai bn sa stea akl....asa zic eu k are parte de mai multa atentie...nu's asa multi microbi....e mult mai ok ptr el...si ptr noi mai greu dar avm tmp destul aks sa stam cu ei asa k nu'i capat de tara ![]()
Bea,alexutzzza sincer nici eu nu vad de ce ne trebuie balansoar..akm e bun ptr mamicile care nu tin bebeii cu ele in camera...asa zic si eu k da bine la bb in camera sa stea mamai cu el in brate confortabil intr-un balansoar...e de vis...dar in rest ...sau poate eu sunt 

Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lillyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicolcris22
Buna fetelor!!! lillyka...eu am avut infectie cu E colli la inceputul sarcinii si urinara si vaginala...doctora mi-a dat doar antibiotice (zinat 500mg)si mi-a trecut,dupa 2 luni a reparut doar in urina si iar am luat antibiotice (amoxicilina), le-am terminat acum 3 sapt si acum la analize nu a mai iesit infectia. daca ti-a prescris doctorul , eu zic sa nu-ti faci griji.Din pacate e o bacterie care tot apare, noi acum avem si mai sensibil organismul si din cauza urinarilor frecvente trece mai greu. Sanatate! Am fost si noi ieri la noul mall din cotroceni...foarte frumos, imens, deosebit de toate celelalte! Apoi am trecut si prin Plazza, am fost la Miniblu si am vazut o oferta la un carucior 3 in 1 la 8 mil ( cu landou, scoica si se facea si sport) numai ca singurele culori erau verde fosforescent si portocaliu fosforescent!Si mi se par prea tari pt un bebe.El de fapt era 10 mil, dar dk il cumparam din mall dupa ora 10 aveam reducere 20%. Am intrat si pe la mothercare...am vazut sutiene de alptat, 2 la 175 ron.Mi s-au parut cam scumpe..dar in alte parti nu am vazut! Pupici fetele! ![]() 27+ ANDREI .... |
dar ai idee de la ce se face?
referitor la carucioare, babycomfort se cheama firma, au si site cei de la stadionul giulesti iar firma de carucioare e Tako, eu am cumparat caruciorul de la ei. Sunt bune la pret comparativ cu restul de pe piata si par a fi destul de rezistente. Eu am luat cel mai scump model cu 2000 ron iar pe piata gasesti cam cu 2600-2800 ceva comparativ, dar va recomand inainte sa comandati de pe net sa mergeti sa faceti proba...ca sunt unele mai ieftine dar nu au rotile din fata pivotante...si cel mai bine e sa pui mana pe el ca sa stii ce o sa iti vina acasa.
33+
Luca Alexandru
nicolcris22 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lillyka
dar ai idee de la ce se face? referitor la carucioare, babycomfort se cheama firma, au si site cei de la stadionul giulesti iar firma de carucioare e Tako, eu am cumparat caruciorul de la ei. Sunt bune la pret comparativ cu restul de pe piata si par a fi destul de rezistente. Eu am luat cel mai scump model cu 2000 ron iar pe piata gasesti cam cu 2600-2800 ceva comparativ, dar va recomand inainte sa comandati de pe net sa mergeti sa faceti proba...ca sunt unele mai ieftine dar nu au rotile din fata pivotante...si cel mai bine e sa pui mana pe el ca sa stii ce o sa iti vina acasa. 33+ Luca Alexandru |
NICI EU NU STIU DE LA CE SE FACE INFECTIA ASTA, STIU DOAR CA BATERIA traieste in intestin...si daca organismul este un pic slabit ne invadeaza...am o colega care a facut niste cure pt imunitate impotriva acestei bacterii....luni bune....si eu ma rog sa nu cumva sa repara ca m-am saturat de antibiotice!
Firma carucioraelor de la miniblue la oferta era hucks parca... sper ca am retinut bine!dar totusi verde fosforescent si portocaliu....mi se par prea tari...ca daca aveau si alte culori atunci il cumparam!
Pup fetele!
PS Am pus si noi cateva poze mai recente si mai vechi!!
27+
ANDREI ....http://community.webshots.com/user/nicolcris22
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Fetelor ...ati cam tras chiulul in weekendul asta de pe forum...Cum era cu ajunsul fetelor de la cealalta odisee? Noi ne-am odihnit la tzara...era un frig, dar am stat in casa la caldurica unde mama a facut focul la teracota...Mi-am vazut nepotzeii...sunt niste scumpi, mai ales ca au mai crescut si sunt mult mai intzelegatori si cumintzi decat ii stiam eu...acum au 6 ani, respectiv 4 ani (fara vreo 3 luni). A fost si sora-mea in concediu...si am stat la taclale 2 zile incontinuu...mi-a adus o groaza de lucrushoare si hainutze ramase de la nepotzei dar si de la o colega de-a ei care are gemenutze de 1 anishor... Nici nu cred ca or sa imi incapa in dulapul uriash pe care l-am comandat ![]() ...Am pozat o parte dintre ele...le gasiti la semnatura, daca nu cumva o sa va plictisiti ca sunt tare multe.Saptamana asta ce program aveti? Eu cred ca spre sfarsitul saptamanii o sa imi reincep periplul prin orash, dar pana atunci...o curatzenie mica, un calcat de rufe, o mancarica..."pe langa casa"... 31+ ![]() odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi |
Cand am intrat pe forum acolo unde ramasesem inainte de plecarea la tzara si am vazut ca nu s-a ajuns decat la pagina 19...m-am mirat da'nici prin cap nu mi-a trecut ca ati deschis capitolul asa de devreme...si am apucat sa va "cert" urmand sa citesc ulterior ce ati scris...asa ca acum retractez
31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
alexutzzza spune:
Neatza fetele, va salutam de la birou! Nu am mai luat nedical ca nu ne iese la socoteala cu banutzii
asa ca mai venim pana in dec. Am luat macar hartiutza de program redus
.
decenuela nu e nici o problema condusu, sa faci si tu o pauza sa te dezmortzesti si sa bei o cafea atata tot. oricum eu una cu durerile mele de spate tin sa-ti zic ca cel mai bine ma simt in masina pe scaunul d ela masina. Pana si in pat ma doare mijlocu si spatele, numa in masina nu am nimic ca sunt ortopedice scaunele de masina
. Cos de rachita io am vazut si la mothercare si stiu ca erau si la magazinele alea barza (daca mai exista) era unu pe vacaresti.
cris.dogarel eu plec joi dupa-masa, dar dau raportu d ela birou joi pan pe la 16:00 si daca nu intru pe net din Atena, ma intorc luni dimineatza (pe 9)la raport
.
mariucasara in magazinele mari au chiar f reduse,a stea de incaltaminte Leonardo, office shoes, humanic etc, in outletu din Militari gasesti sigur ca am vazut eu.
dastefa sa fii sanatoasa si bucuroasa, sa petreci frumos si sa fie bebe voinicel si sanatos! Asteptam sa ne spui cu ce ne servesti
.
26+
Yannis
cris_mario spune:
larisel ma bucur ca te-ai relaxat......hainutele sunt suuuperrrr 

foarte frumii..este foarte bine ptr ai scutit niste bani..si halatul+camasutza si celalalt halat...toate sunt suuper..le-am admirat cu placere
Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
lylika, sutien de alaptat este la carrefour, 30 lei, la raionul de bb. si la jolidon, 40 lei.
beatrice, normal ca nu e "nevoie" de balansoar. e confortabil la fel ca un fotoliu, plus rasfatz![]()
. eu am luat ptr. ca la Ana am avut o bancutza cu balansoar care chiar mi s-a parut folositoare de linishtit si adormit fata. ana a avut colici pana la 4-5 luni, a avut somn super ushor si putin. am fost genul care a adormit-o leganata pe picioare sau cum puteam, numai sa adoarma. (asa e la primul bb, nu prea stii ce sa faci si incerci de toate, ce merge, merge). de fapt, tot ce inseamna "leganat", ca e in carucior, leagan, patutz cu balans, etc, il linishteshte pe bb, ca ii aduce aminte de "leganatul" la care a fost supus in burtica, prin mishcarile mamei. scaunul de care zic eu e impropriu numit " de alaptat", ca doar nu te shi legeni cand papa bb
, ca regurgiteaza tot
. dar dupa, sau intre.... cum ziceam, e rasfatz.![]()
alexutzza, deci pleci chiar de ziua ta. sa nu uitzi sa ne lashi noua tortul..![]()
larisel, te invidiez pentru cele 2 zile de palavragit la gura sobei. as vrea si eu sa am cu cine... asta e, ma suportatzi voi, in schimb.

avetzi idee ce pompitza nazala sa iau? am vazut de la 8 lei (primiipashi) pana la 40 lei!!. toate scrie ca au varf de silicon, etc... la Ana am luat din farmacie, dar nu mai stiu ce si cum era, sau daca e vreun standard...
aa, am vrut sa iau ser fiziologic si mi-a cazut fatza: 25 lei zece fiole la carrfour. eu tin minte ca asta e o chestie super ieftina, de gen 50 bani maxim fiola. se pare ca nu. am zis ca mai caut..
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)