Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
stefimic spune:
buna fetelor, hai ca in sfarsit sunt si eu la zi cu cititul si incerc sa va dau si eu cate un sfat la problemele voastre.
happyjoy eu cred ca daca incerci sa te relaxezi mai mult si daca stai mai mult timp intinsa in pat ai sa-l simti pe bebe mult mai bine, nici bebelina mea nu misca daca am treaba sau mai ales daca merg pe jos sau fac un efort, asa ca stai linistita si ai sa te poti bucura de bebelusul tau si nu uita ca deocamdata sunteti micute mai ai un pic de rabdare si sa vezi de pe la 6 luni ce lovituri vei primi.
referitor la durerea de gingii, asa este exista gingivita de sarcina care dispare si apare singura, nu prea ai ce sa faci, la prima sarcina avand un prieten stomatolog l-am stresat si i-mi facea mereu detartraj dar nu pot spune ca a ajutat prea mult, eu ajunsesem in partea de jos cu gingiile despartite si chiar franjurate un pic dar pana la urma s-a rezolvat, iar dupa nastere se rezolva de la sine.
am vazut ca va mai streseaza si pe voi gripa porcina, dar la capitolul asta nu stiu ce sa zc, numai ca incerc sa nu-mi fac griji, sa evit pe cat posibil aglomeratia, la cumparaturi mai mult sotul, copilul momentan nu-l mai duc la gradi si vom mai vedea pe parcurs, desi eu sper sa se termine odata cu asta.
felicitari pentru carucior briza marii, sa va fie de bine si sa fiti sanatoase.
cori sanatate multa si te asteptam mai des.
alina e buna ar fi o ciocolata de la tine.
va pup si va doresc o duminica placuta in continuare.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
23+
IOANA
ellanik spune:
Happyjoy eu zic sa stai cumintica.Sa iti zic cum a fost la mine.La fel am patit ca si tine pana la 20 sapt.Fix in ziua in care am incheiat 20 saptamani bebe a inceput sa ne sesizeze dar cu spectacole nocturne.De atunci miscarile s-au intensificat si sunt pe tot timpul zilei.Evvident ca am avut vreo 2-3 zile in care m-am simtit molesita si fara energie si s-a reflectat si asupra lui bebe .Uite bebeGeo al nostru misca dupa ce pap sau inainte cand mi se face o foame de lup.Sau cand il aude pe tati...tati il striga si-i vorbeste la microfon (a se citi buric) "Ce fac aripioarele lu'tata?Pupa tata aripioarele si copanelele si bucisoarele!"Cand aude asta...parca il bagi in priza.Sau cand ii tzocai din buza am observat ca reactioneaza.A avut dreptate dr cand mi-a zis ca din sapt20 voi simti adevaratele miscari ale lui bebe si ca pana atunci miscarile lui bebe sunt usoare si ca de fapt ce simt sunt straturile.

22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
Hai helau!!
Ce vreme urataaaaa!!
Cristina imi pare asa rau de catelusa ta!! Si nu stiu de ce, dar inclin sa cred ce spunea si Roxana ca vreunul din muncitori a lovit-o.. unii oameni sunt de-a dreptul ingrozitori.
Michelle bicarbonatul de sodiu este f bun pentru afectiunile gingivale. Fie faci gargara (dizolvi bicarbonat in apa), fie il folosesti direct pe periuta de dinti si te speli ca atare in loc de pasta de dinti. Sunt f neplacute durerile; sper sa-ti treaca repede.
Happyjoy asa cum spuneau si fetele, pana la o anumita varsta a sarcinii ne simtim bebelusii din burtica mai putin activi sau o zi mai activi alta nu, insa pe masura ce creste sarcina si miscarile vor deveni puternice. Eu asa m-am panicat ieri ca nu mi-am mai simtit comoara din burtica la fel de zglobie ca aproape ma pusesem pe inima rea, insa m-am autolinistit. Legat de contractii trebuie sa ai grija sa nu fie dese sau dureroase deaceea este indicat sa faci pauze cand mergi mult, sa te odihnesti si sa te intinzi in pat de indata ce poti.
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
michelle_sf spune:
Multumesc mult de raspunsuri, fetele. Acuma, intrebare de blonda... eu am in casa doar bicarbonat de amoniu, nu de sodiu. Pot sa il folosesc pe asta sau mai bine ma abtin si imi iau maine de sodiu? 
cu bebica de 18+
cum creste bebelusul meu drag
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf Multumesc mult de raspunsuri, fetele. Acuma, intrebare de blonda... eu am in casa doar bicarbonat de amoniu, nu de sodiu. Pot sa il folosesc pe asta sau mai bine ma abtin si imi iau maine de sodiu? ![]() cu bebica de 18+ cum creste bebelusul meu drag |
Ia maine de sodiu!!

Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
happy acum la inceput , miscarile nu se simt cand esti in miscare, incearca sa stai intinsa, relaxata si nici asa nu se simt mereu cu toate ca bebe misca si eu am fost ingrijorata, acum insa il simt in fiecare zi
ella sincer sunt obsedata de gripa asta, stiu ca nu e bine etc, dar asta simt, de asta nu l.am dat pe ivan la gradinita si ma feresc de aglomeratie, dar nu pot sta doar in casa oricat as vrea,plus ca sotul umbla peste tot, asa ca daca e sa fie...doamne fereste
azi m.am trezit cu o usoara durere de gat apoi ma radea nasul si culmea durere de cap, pai ma trec deja toate gandurile
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
am pus POZE BURTICA, asa cum v-am promis, ca doar am gasit cablul de date ![]()
![]()
.sper sa mearga link-ul, daca nu, sunt si la semnatura.
maine fac poze si la hainute, pana atunci va doresc sominc pufos 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
22+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
vladimirescu spune:
Salut, fetele!
Iata iar am lipsit citeva zile, dar sa stiti ca de citit sint la zi! (de fapt, ieri si azi de aia n-am scris nimic, ca mi-e jena sa postez daca nu am citit totul, si uite atit dureaa ca sa recuperez, 2 zile :))
Multumesc Ella, Dayanara + restul fetelor care s-au gindit la mine! Sint bine, dar evident ca am avut din nou multa treaba... Joi seara am avut iar de organizat eveniment de fitze, si am cam stat toata ziua in locatie... Chiar daca 95% din timp am stat pe scaun, faptul ca m-am stresat si agitat pe acolo - ca, deh, nimei nu misca nimic cu convingere daca nu striga "sefa" la el - m-a facut ca seara la 9 cind am incheiat sa ma simt rupta in doua. Cind am coborit din masina in fata casei abia m-am tiriit pina la poarta, simteam ca ma deschid jos si ca iese copilul , o senzatie f timpita, pe care o am de cite ori exagerez cu statul in picioare si in fund... O fi de la placenta inserata f jos, de la virsta mea venerabila... nu stiu. Mi-e clar ca trebuie sa ma intind la orizontala de citeva ori pe zi de acum inainte, si e posibil ca in ultimele luni sa stau mai mult in pat... Asta e, m-oi descurca eu, bebe sa fie sanatos! Asa ca joi am ajuns acasa gonind cu masia,ca Vladimir nu ma vazuse deloc (plecasem de dimineata) si nu voia sa adoarma daca nu-i cinta mami. Vineri am fost f obosita dar m-am tiriit pina la birou ca am prea multe de facut ca sa pot chiuli o zi complet, iar simbata am fost si eu la casa cea noua, ca o lasasem in parasire complet si facea ingierul ce credea el pe acolo... Si am stat 6 ore in frig acolo pe un scanel, sunind si aducind diversi oameni sa monteze glafuri, altii obloane, altii dulapuri in dressing si inca unii sa monteze bucataria. Bref, am inghetat eu, dar si cind am plecat macar se vedea activitate, se miscau lucruri... Nu de alta, dar jur ca ma mut in luna asta, chit ca il impachetez cu forta pe sotul asta al meu, de care ma rog de 6 luni sa-si aleaga si el mobila de birou, nimic mai mult, si tot striga la mine sa-l las in pace ca e ocupat...
Dupa aia am venit acasa si am iesit cu Vladimir inca 2 ore afara in ger, seara am cazut lata la 9,30, cind am si adormit bustean...
Scuze, iar am scris numai prostii, revin acusi, il pregatesc pe Vladimir de gradinita, ca s-a terminat vacanta lui de 2 saptamini.
Va pup pe toate!
(gravi] 19+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
miria_cristina spune:
VLADI - Sa-mi spui si mie ce firma e si ce tip de obloane iti pui, ca si mie imi trebuie. Inca mai am timp si nu-i musai acuma, dar macar ca informatie. Cat priveste sotii si timing-ul lor, il cunosc prea bine si eu.![]()
![]()
Bafta la amenajari, ca eu inca sunt la fatada si parca nu se mai termina!
Cristina +14
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ellanik spune:
Andra am vazut burtica si ce-mi plaaaceee!Esti asa...stralucitoare.Plus ca iti sta grozav in roz!Si de tzitzi nu mai zicem ce sexy sunt!Esti o frumoasa si o fericita!
Vladi ma bucur ca esti bine dar ai putea sa fii si mai bine daca te-ai astampara nitzelus cu circulatul.Mai ai grija si de tine!Te pup.
Dayanara si eu sunt speriata de viroze mai ales ca am senzatia ca in jurul meu sunt numai contaminati.Si sa stii ca nu ai voie sa lasi sa treaca o saptamana de aici incolo fara sa pui o pozica cu tine.
22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/