Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata, fetelor!

Poftiti la o ciocolata calda ! E f buna si cu un pic de laptic..

ellanik am vazut si eu poza cu burtica ..intr-adevar tb sa ne gasim bluze care sa acopere burta.
briza_marii Felicitari pt ! Sa stea in burtica pana la 40 de sapt.
andra_s nu ai gasit cablu sa vedem si noi pozele?

Noi maine intram in sapt 16, dar am schimbat de azi ca nu mai aveam rabdare.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza felicitari pt carucior!

miria, imi pare rau pt catelusa, saracuta, e posibil sa.si fi prins labuta, dar la fel e posibil sa o fi lovit careva, mai ales ca sunt unii care nu se multumesc sa lase animalele in pace chiar daca nu le agreeaza

cori multa sanatate!

michelle n.am idee ce poti face pt gingii, dar intreaba un stomatolog, oricum am auzit fete care au patit la fel in sarcina

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

michelle_sf da, asa mai patim in timpul sarcinii, avem sensibilitate la gingii. Poti sa te speli pe dinti? Banuiesc ca sangerezi..
Asa am patit si eu in primele luni, si nu puteam deloc sa ma spal pe dinti sau sa musc dintr-un fruct..etc. Nu am luat nimic, ci pur si simplu a trecut de la sine.
Sa speram ca va trece si la tine cat de curand!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Felicitari mamicilor care au aflat culoarea la carucior!

La multi ani Andira, Nikole, Ioanaact!!! Sa fiti sanatoase si fericite!!!

Andira am copiat articolul pus de tine si la Dulceturi si Papanashi. Sper sa nu te superi!

Va doresc o duminica frumoasa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MICHELLE - Pentru gingii inflamate se face gargara, ca altceva nu prea ai voie.
Folosesti: apa cu sare sau bicarbonat dizolvat in sare si dupa, pui cateva picaturi de zeama de lamaie pe gingii (in gura) si tii asa, fara sa inghiti imediat.
Trece, dar iti creaza disconfort pana atunci.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata fetele!

miria imi pare asa rau de catelusa , bine ca are stapani cu suflet si se va vindeca. offf, mor de mila ei

michelle si eu tot de gargara cu apa si sare stiam. cum a zis si miria. eu am gingia inflamata intre 2 dinti doar, sangerez la spalat pe dinti, e aiurea ... am incercat sa ma spal cu sare pe dinti, dar nu am suportat gustul acela de sare ..

fug sa mai caut cablul ca sa pot pune pozele

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

22+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor

Multumesc frumos pentru urarile de bine !!! Raspund cu intarziere pt ca ieri am petrecut intr-un pub cu prietenii si am ajuns acasa pe la 2 am

Scuze ca nu nominalizez, sunt inca destul de adormita , incerc sa recuperez astazi tot ce ati scris. Recunosc , sunt in urma. Din pacate n-am tinut pasul cu voi zilele astea.

Va pup pe toate fara exceptie si incerc sa intru mai tarziu.

22+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Michelle asa cum zicea si ioanact, e normala sensibilitatea la nivelul dintilor/gingiilor in sarcina.Eu cand ma spal pe dinti sangerez de-a binelea.
Ioana este minunat ca sotul a avut puterea sa isi ceara scuze ceea ce dupa mine inseamna ca nu e totul pierdut si ca ii pasa dar nu arata.Barbatii vor sa faca pe durii si astea cu scuzele,lacrimile,purtatul dragastos nu prea intra la toti.Eu zic sa adopti strategia de acum mereu:discutati ,analizati,comunicati.In tine e baza de a face lucrurile sa mearga.Daca tu reusesti sa fii la fel de calma,eu zic ca o sa fie bine.Da-i si tu ceva de facut :sa iti maseze intr-o seara talpile ca esti rupta de oboseala,sa iti aduca un pahar cu lapte si dupa sa-l giugiulesti asa....de multumire.Zic si eu!
O sa ma invrednicesc sa pun pozele cu hainutele dar sa vad cand ca imi e cam lene.Cat despre burtica...creste creste iarba verde!Hihihi!
Briza_marii sa va traiasca pasaricutza si sa fie voioasa.In voi ne e speranta ca daca n-ar fi fetele ce ne-am face noi socrosheniile mari?
Delia13 unde esti?Ti-am facut rost de niste info.

Inca o intrebare si fug:ce ne facem cu virozele astea si cu racelile si ah1n1?Eu sunt exasperata.Cred ca o sa-mi fac un buncar.

22+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

http://logos.md/2009/09/30/vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/

Uitati, ce-am gasit eu despre gripa porcina. Pe langa asta, "gripa noua" ca si alte gripe pot trece cu masuri de prevenire , dar se face atata tam tam, incat intram in panica. Din totdeauna au fost viroze si gripa, fiecrae purtand cate o denumire si nu s-a mai facut atata caz.

Eu, una, incerc sa nu ma mai panichez asa aiurea ca pana acum.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Mamici, voi il simtiti pe bebe zilnic si/sau de mai multe ori pe zi?
Eu nu il mai simt asa des si ma ingrijoreaza. Ma gandesc sa merg la o ecografie.
Il simt cam de maxim 2 ori pe zi cand in stanga, cand in dreapta sau jos. Il simt cum se gheia o pauzaste ca sa zic asa...dar nu mai simt lovituri. Ce ziceti e normal?
In ultimile zile am avut dureri de burta mai ales seara si ma agitam toata noaptea dar le-am pus pe seama balonatului... E posibil, nu?
Ieri am mers pe jos vre-o 3 statii de masina si de abia am ajuns acasa- m-a luat asa o durere de burta, se intarise jumatate de burta si ma durea de mergeam aplecata ca o babuta... Si inainte de a pleca afara chiar ma gandeam ca daca nu mai am contractii sa ma intorc la servici. Acum cred ca nu mai e cazul sa fac vitejizme.

Scuze ca va bazai cu problemele mele dar chiar ma ajuta sfaturile voastre

Muuuulte si muuuulti sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase si fericite si sa aduceti pe lume bebici sanatosi, voinici si voiosi

18+

Mergi la inceput