Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana ma bucur ca.ti plac :) eu imi schimb semnatura inainte, de exemplu cand am 18+1 eu pun direct 19, nu stiu daca si tu schimbi la fel |
Nu, eu schimb cand implinesc saptamana. Azi am 19 (
) si am pus 19+... eu oricum ma consider la jumatatea sarcinii Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
off, azi am avut chef de o "sedinta foto" si acum nu gasesc cablul sa descarc pozele 

il caut de o ora, nu mai stiu unde l-am pus si pace. maine mai scormonesc, pana atunci va spun tuturor somic pufos 

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
22+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ioanaa28 spune:
ella, asa parinti, asa fecior !!! nici nu ma gandeam ca ar fi altfel...
sa-l tina naravul, sa creasca mare si frumos, cuminte si destept ca voi, dar neaparat hlizit ca tine![]()
![]()
![]()
draguta burtica...draguta mamica...

Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
briza_marii spune:
Se pare ca si noi tot carut roz o sa avem
.
Azi dimineata m-am trezit cu pete maronii pe protej slip. Am incercat sa nu ma panichez, am luat nospa si am stat in pat. Cand am vazut ca se face aproape 2 ceasul si petele tot continuau sa apara, parca si mai dense decat dimineata, m-am imbracat sa plec la camera de garda (dr meu nu este la clinica in weekend). L-am sunat sa ii spun ca merg la urgenta si, spre marea mea fericire imi spune: sunt pe scaun la stomatolog, unde stai? Ii spun si imi zice: CFR2 e cel mai aproape de tine, mergi acolo la camera de garda ca vin si eu sa te vad. Din fericire totul este OK, si bebe si colul (are vreo 4 cm), placenta e jos
si se pare ca am ridicat ceva mai greut si de aia am sangerat. Mi-a facut o injectie cu nospa si scobutil si m-a trecut la stat in pat tot weekendul. Si la sf imi zice: ecograful asta e vechi rau, dar dupa cate vad bebe are 17+ sapt (nu 16 cum stiam eu) si e fetita
. Vreau sa va spun ca m-a impresiont f mult ca a venit asa anesteziat cum era si nici nu a vrut sa primeasca nimic!!!!
Vineri merg la control la clinica, asa ca o sa stiu sigur daca am avut dreptate in tot acest timp cat am sustinut ca o sa fie
. Abia astept sa completez si eu listuta la "sex"![]()
16+
ioanaa28 spune:
Legat de relatia cu tati nostru...va multumesc de sfaturi, sincer sunt tare binevenite, ca prea ma afund eu cateodata in lumea mea si am impresia ca detin adevarul absolut![]()
![]()
Aveti dreptate, trebuie Sa fiu mai explicita in unele cazuri...de exemplu aseara i-am explicat de ce m-am suparat si cum am vazut eu situatia...cu calm. Abia dimineata si-a cerut scuze
, adr important e ca a facut-o, iar acum suntem ok. Asa am evitat sa fim suparati pentru inca cateva zile![]()
Alex e ok deocamdata, a luat antibiotic doar o zi, de acum inainte ma tem ca o sa-i piara pofta de mancare, mai ales ca trebuie sa-i dau la 8 ore, cee ce inseamna o doza la 6 dimineata...adica pe stomacelul gol
, incerc sa-i dau un pic de iaurt sau lapte, da nu prea coopereaza
..inca 9 zile...
Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
Rebiana27 spune:
Ioana foarte dragut ca sotul si-a cerut scuze, chiar daca mai tarziu decat trebuia. Poate a reflectat la cele spuse de tine! Ma bucur!!!
Am gasit, prin Cabinetul psihologic acest subiect Ce v-ar fi ajutat sa stiti inainte de nastere? Mi se pare util de rasfoit. Macar ne reamintim unele dintre noi iar celelalte isi fac o idee.
Somnic usor tuturor! 
Mami de Luca si
19+ cu 
Rebiana27 spune:
Briza felicitari pentru fetita din burtica! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen! 
Mami de Luca si
19+ cu 
CoriMami spune:
Fetelor,
scriu si eu sa va dau un Buna seara, racita, cu nasul ca un borcan..
De o luna stau in praf si curent datorita renovarii..si iata ca am cedat.
Acum iau Catinofort si Oscillo si in nas Humex spray nazal..si sper sa ma fac bine.
Noapte buna tuturor
20+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Apar si eu cu greu, ca am avut cateva zile pline si seara nu mai eram buna de nimic.
Inainte de orice, LA MULTI ANI! pentru fiecare fata care si-a aniversat ziua cu toate urarile de bine si fericire.
Pe Dami am hotarat s-o tin mai mult acasa, ca oricum dupa 3-4 zile la gradinita printre copii bolnavi tot acasa statea. Asa ca, va trebui sa merg saptamana viitoare sa vorbesc cu educatoare si directoarea ca sa nu am probleme cu ea.
Nu a luat antibiotice, dar din cauza asta, si-a curata gatul mai greu si mi-e mila de ea s-o duc ca sigur la incepe din nou cu virozele.
Eu am facut inhalatii la greu cu ser fiziologic si propolis si am luat sirop de brad. Vad ca-i mai bine acuma, desi inca tusesc.
Mai ca incepusem sa ma tem si eu de gripa porcina pana am citit niste articole mai mult decat amanuntit explicate despre campania vaccinarilor in masa impusa de OMS, si m-a mai linistit.![]()
Ieri am fost la tara sa vedem ce au mai facut muncitorii si nici n-am putut sa ma concentrez din cauza catelusei noastre de acolo, Maritza.
Este o catea tanara, super loiala si foarte cuminte, care indiferent cat lipsim ne simte si ne asteapta vesela din capatul drumului.
Ieri cand a auzit masina parcand in loc sa iasa inaintea noastra schelalaia de mama focului cu o privire trista rau. Cand m-am uitat mai atent la ea avea labuta rupta. Muncitorii ziceau ca n-a lovit-o nimeni, dar asta m-a dat asa tare peste cap de nu mi-a mai ars de nimic. Am plecat repede si am luat-o cu noi in masina si am dus-o la veterinar. I-am facut radiografie si are si tibia si peroneul sectionate pur si simplu. Dr. zicea ca putea sa-si fi prins labuta in ceva, ca in urma unei lovituri ar fi aratat altfel. Acuma e internata pana saptaman viitoare, luni o opereaza si-i pune tije pe ambele oase. Nu mai spun nimic de preturi ca n-are sens.
Asa ca, numai emotii am avut, dar si belele.
Mai revin, ca acuma am obosit.![]()
fetele!
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
michelle_sf spune:
Neata fetele. La multi ani sarbatoritelor si felicitari mamicilor care au carucioare noi. Eu nu am aflat inca putza lu bebe, poate peste 2 saptamani...
Intre timp am o problema, poate stiti voi vreun remediu???? Mi s-au umflat gingiile de la dinti (deci nu si de la masele, doar partea din fata) si sunt super sensibile. Nu pot sa musc nimic, mananc piure de 3 zile, sa nu mai zic ca nu dorm aproape deloc. Si dintii nu dor propriuzis, dar parca ma mananca la radacini. E super tampita senzatia... Am observat ca daca beau lapte cald si il tin un pic in gura mai trece... dar e doar pentru moment. Ati patit/auzit? Mersic anticipat, ma duc sa ma intind, poate adorm, ca iar am facut noapte alba
cu bebica de 17+
cum creste bebelusul meu drag