Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
Rebiana27 spune:
Tot am mai sarit eu cate-un semn... dar textul se poate citi (mi-e lene sa mai editez
)
Roxana, mama pleaca miercuri de dimineata inapoi in Spania. Ce bine a fost cu ea aici, nu zic!!!
Se va intoarce la botez... care va fi in aprilie daca bebelusa se va naste in martie. (Voi stabili data in momentul cand se va naste... ca de cand cu problemele mele nu mai am certitudinea cand voi naste... offf)
Ce dragut pare ce i-ai luat lui Ivan
. Mama i-a adus lui Luca o pijama kaki, cu Mickey Mouse si Donald si Luca e tare incantat de ea. Geaca de iarna, mama a optat pt una cu Spider ca o innebunisem eu ![]()
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
denisa frumoase ultimele seturi de hainute, cel mai mult imi place cel in dungi
si patutul alb cu roz e foarte frumos, anca si chiar si pe alb si albastru merge la fel de bine
sa le poarte sanatosi bebelusii
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Anca_iary sigur ca mai adaugam la listuta diverse. Eu n-am avut la Luca leagan electric, asa ca aman pentru dupa nastere procurarea sau nu a lui, in functie de necesitatile aparute. E bine de completat lista ca sa ne facem o idee despre lucrurile necesare bebelusilor.
Aleza este acel scutec dreptunghiular care are pe o parte a sa un material impermeabil (nu trec lichidele prin el) iar pe cealalta parte un material ce absoarbe lichidele (cred ca acelasi sistem ca la pampersi). Eu am gasit seturi de aleze la firma Happy. Partea aceea impermeabila are desenati pe ea pesti. Sunt practice! Am folosit aleze pt a-l schimba pe Luca; cand il mai lasam golutz vara; le puneam in geanta si le foloseam cand plecam de acasa etc.
Mami de Luca si
19+ cu 
anca_iary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Anca_iary sigur ca mai adaugam la listuta diverse. Eu n-am avut la Luca leagan electric, asa ca aman pentru dupa nastere procurarea sau nu a lui, in functie de necesitatile aparute. E bine de completat lista ca sa ne facem o idee despre lucrurile necesare bebelusilor. Aleza este acel scutec dreptunghiular care are pe o parte a sa un material impermeabil (nu trec lichidele prin el) iar pe cealalta parte un material ce absoarbe lichidele (cred ca acelasi sistem ca la pampersi). Eu am gasit seturi de aleze la firma Happy. Partea aceea impermeabila are desenati pe ea pesti. Sunt practice! Am folosit aleze pt a-l schimba pe Luca; cand il mai lasam golutz vara; le puneam in geanta si le foloseam cand plecam de acasa etc. Mami de Luca si 19+ cu ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana27 merci pentru raspuns, si daca nu aflam de la tine chiar nu as fi stiut de ele.
O sa caut cu siguranta sa cumpar si eu. 

anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_iary
Rebiana27 merci pentru raspuns, si daca nu aflam de la tine chiar nu as fi stiut de ele. O sa caut cu siguranta sa cumpar si eu. ![]() ![]() ![]() anca 17+ si de Karla Maria 20.08.2003 |
gasesti in supermarket-uri, cu siguranta! Eu am luat din Carrefour; cand luam pampers, mai luam un set de aleze daca mai aveam nevoie (sunt 5 in set).Mami de Luca si
19+ cu 
anca_iary spune:
M-am uitat si eu acum la calculatorul acela care ne spune cate kg ar trebui sa avem in sarcina si mie-mi rezulta ca am in plus aproape 3kg
. Dar ma bucur ca prea eram slaba inainte si oricum bebe sa fie sanatos, asta conteaza
anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
anca_iary spune:
Rebiana27 multumesc
chiar o sa caut. Sper sa gasesc
anca
17+
si
de
Karla Maria 20.08.2003
ellanik spune:
Ramy si Cenia felicitari pt carucioare.

Jeni la multi ani fericiti si cu multa sanatate.
Azi am fost la dr si suntem taaare frumusei si voiosi.Bebe are nasucul si gura mea si forma capului si a fruntii de la ta-su(sa speram ca va avea si ochii albastri ca ai lui tati).Ne-a masurat, cantarit, avem 564 de grame si cand i-am zis dr ca mama a nascut 2 copii de 4 kg a zis sa ma pregatesc ca asta se mosteneste pe linie materna.Colul este inchis si lung de 3,96(o fi bine?!) si bebe e cu o sapt si o zi mai mare ca de obicei deci s-ar putea sa fim un mandru martisor.
Drept rasplata lui bebe i-am luat 2 salopete:una albastra cu platcutza alba si un delfinas si una vernil cu o veverita si un set de 5 body galbene si oranj de la real.Am aranjat de patut si carucior , am ochit si un sac de dormit portabil de scos din spital de la Premaman.Offf!Ce greu e sa te decizi.Eu le-as lua pe toate.
Pup si eu pe toata lumea !!!
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
rebiana uite pun poze cu ce i.am luat de la chicco, treningul si pijamalele sunt la spalat deja
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Arturo#
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ella bravo, ma bucur ca ai vesti bune! de dureri ce.a zis? presupun ca.s normale
eu azi am avut dureri pt ca m.am tinut sa nu merg la baie...asa mi se mai intampla din cand in cand
vladimirescu chiar ne ingrijoreaza vad, azi eram sigura ca o s.o citesc
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE