Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Bravo, multimesc ca mi-ai amintit! Eu am un stres asa mare cu ziua fetei de aveam impresia ca va fi maine.

Cristina +14 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare la toate fetele!!!
Am aparut si eu dupa cateva zile in care n-am apucat sa scriu nimic, dar sunt la zi cu cititul si cu listuta.
Felicitari mamicilor care au aflat de fetite si baietei!! Se pare ca incet incet fetitele au inceput sa echilibreze balanta!!
Bun venit cristina30!! Imi plac la nebunie numele copilasilor tai!
oana super hainute...super paturici...super burtica!!!!
andra_s felicitari pt rezultatele bune la eco. Sambata merg si eu tot la dr. Albu pt morfologie. Cum a fost? Sper sa nu astept nici eu prea mult, mai ales ca am programarea pe seara..
Cand ai timp poate imi scrii pe pm..cat a costat exact, ca sa fiu pregatita!
andira pupici pentru fetitele tale . Scumpe rau!!

Eu sunt putin ingrijorata....aseara cand m-am pus in pat, m-au luat niste junghiuri pe sub burta care nu mi-au dat pace toata noaptea . Azi dimineata am luat un no spa, si au mai trecut...dar acum vad ca iar ma apuca. Simt ca niste intepaturi continue..iar acum le simt mai mult in partea dreapta....oofff..
Daca nu imi trece o sa plec acasa sa stau in pat linistita..

asteptam un 21+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata tuturor,

imi cer de pe acum scuze, ca nu prea pot sa retin toate numele... multumesc de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Dupa cum vad toate fetele sunt interesate de ceea ce este mai bun pentru bebelusi, eu pot sa va spun din experienta ca aici nu se folosesc tare mult creme ci chiar de la inceput cand era vorba sa-i schimb pampersul l-am sters doar cu o carpa/prosopel mic/manusa inmuiata in apa calda si atat; e cel mai usor. Daca chiar aveti nevoie de creme am folosit si recomand cu caldura, nu stiu daca se gasesc usor in Romania crema de copii Kaufmanns e foarte ieftina aici si foarte buna (sa-r putea sa o gasiti in Romania la DM drogerie) si produsele Weleda pe care le-am vazut ca se mai gasesc in Romania.
In rest, daca aveti mese de infasat va mai recomand un radiator deasupra mesei de infasat, e foarte practic si util.
In probleme de tensiune arteriala este indicat ecografia Doppler dar asta mai tarziu si va fi la indicatia ginecologului... eu sper sa fie bine la mine, problemele de tensiune apar se pare ca in partea a doua a sarcinii, de asta stau acuma cat mai linistita acasa. In Germania daca medicul ginecolog considera ca job afecteaza una din persoane (mama sau fatul) poate da o interdictie de munca si partea buna e ca primesti salarul normal mai departe (fiecare firma are fie un fond fie o asigurare special pentru asemenea situatii) si poti sa stai linistita acasa. La Magnus am mers pana in luna a 6-a la servici pana au aparut problemele de tensiune.

Cristina 19+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Andira, geniala Irina ta!! M-am prapadit de ris! Ma faci geloasa, ca al meu nu are perle din astea... Vladimir e genul de "copilul precis", care cere explicatii reale si stiintifice la orice (el deja stie cum sta bebe in burta intr-un fel de balon din piele umplut cu apa calda, cum se hraneste prin cordon etc), iar cind nu stie ceva prefera sa nu emita opinii decit sa ridem noi de el... e f orgolios, nu-i place deloc sa greseaca ceva :)) Si, in concluzie, eu n-am ce povesti perle de la copilul meu, nu e funny deloc :((

20+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

O NOUA FILA DE POVESTE!

Mergi la inceput