Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miria, nu e maine ziua fetitei tale ci poimaine ca deh suntem in aceasi zi. de la mine.

Roxana stiu ca nu e ca la voi cu gripa asta, dar pe mine tot ma sacaie mai ales ca m-a prins acum cu sarcina.

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Buna Dimineata.

Miria- nu fi suparata cu catelusa. Probabil au dreptate cunoscutii. Cine ar fi avut grija de puii ei si e greu sa le gasesti stapan la niste catei maidanezi. Mai bine asa decat sa chinui niste suftele pe lumea asta.
La multi ani lui Dami. Petrecere frumoasa.
Nu te stesa cu invitatii bolnavi, daca e sa ia ia si din supermarket.

Oana-dragute paturicile lui bebe. Eu aici inca nu m-am decis de care sa iau. La cosmetice sunt si mai in ceata. Probabil voi folosi pt baie klorane si dupa ceva natural daca va avea pielea uscata gen unt de cocos. Am vazut si sampoane minerale pt bebe, poate o sa incerc ...

Cristina-bine ai venit in gasca

m-am uitat ieri pe linkul pus de Roxana despre gripa. Se pare ca nu prea ai cum sa te feresti .Mai ales ca virusul are o perioada de incubatie de 24-48 de ore in care persoana poate sa raspandeasca virusul fara sa stie ca-l are.
Mie mi se pare o banala gripa, daca o gripa poate fi considerata asa pt ca orice gripa e periculoasa.
Mai zicea ca putem preveni prin:
-bautul de lichide calde: gen ceai, lapte, cafea. Orice cald, odata ajuns in stomac virusul e distrus
-cosumul de vit C
Mai erau dar astea le-am retinut eu .
Eu vrea sa ma duc sa cumpar Tamiflu sa am in casa. Mai bine sa expire dacat sa facem gripa si sa nu aveam cu trata la timp.

Denisa, 18 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Andira vai cat de dulci pot fi fetele tale.

Am fost si eu in we la finuta mea care are 1 an si 7 luni si incerca sa strige unul din nepotei pe care il cheama Alexndru si tot tipa "Antentantuuuu",asa era de scumpa de me topeam.

Denisa

Oana 23+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Andira - Mortala Irina. Cum mai mami sa-l papi tu pe bebe???.

Roxana- incearca sa tratezi raceala si sa ajuti organismul sa-si revina cat mai repede. Un sistem imunitar slabit lasa alete bacterii si virusi sa patrunda. De aici ajung racelile netratate la complicatii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana, Honey

Cand era mai micuta, acum vreun an si mai bine, a venit fuga la mine in bucatarie sa-mi spuna "maaaami, e un paianjen mare si sanatos la mine in camera!!!!"

M-a umflat rasul, dar apoi mi-am dat seama de unde facea ea asocierea asta: toata lumea ii spune sa creasca mare si sanatoasa, si atunci ea credea ca mare merge cu sanatos

Mergi la inceput

Andira - pai si ce nu era ?? Ca daca era bolnav nu se mai plimba de pereti la ea in camera !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,
Vin si eu cu cafeluta si micul dejun.

Am citit ceva din ce am de recuperat si am vazut o gramada de burticute dragute . Unele mai frumushele ca altele, nu vreau sa dau nume sa nu uit pe cineva, dar cate o la fiecare si un pe fiecare burtica draguta si fericita.
Am vazut de asemnea hainute, patuturi, accesorii. Superb. Sa de DD sa le foloseasca bebeii sanatosi si fericiti.

Multumesc tuturor de felicitari, suntem super fericiti si ai dreptate Vladimirescu, cred ca la fel am fi fost si cu baietel. Nu eram nicicum suparata pe soata mea, il cunosc de prea mult timp ca sa ma vrajeasca asa. Stiu, el isi dorea un copil sanatos si atat. Ca si mine d ealtfel, dar de, noi fomeile, mai .
La nume ne-am gandit eu si Mihai, ar fi SOFIA MARIA, dar ramane de vazut. Mai ales ca domnii de aici accepta doar un nume.

Apreciez foarte mult linkul pus de Rebiana , desi nu am citit inca tot, dar l-am salvat, merita, zau. Rebiana, ai grija de tine si de burtica ta.
Ioana 28 , mamica si sotie brava. Merci mult pentru urarile din suflet.

Miria, cum e catelusa? Sanatate multa. Cat despre faptul ca au sterilizat-o vazand ca era gestanta, sunt niste animale, ei, cei de acolo. Puteu macar sa intrebe mai intai, de aia sunt telfoanele mobile. Nu te supara asa tare, macar ea sa fie bine

Cristina, bine ai venit . Scrie-ne despre tine si hai la . Sarcina usoara, la termen si sa va vedeti fetita sanatoasa.
Castelana, sanatate multa mamei tale. Zau ca e un exemplu de stoicism. Probabil viata medicala a facut-o sa fie asa. Desi putea foarte usor pica in extrema cealalta. Merci de aprecieri
Andra, succes la dr. pentru baietelul dragut si activ.
Andira, am ras cu lacrimi, fetitele tale sunt niste scumpe, i-am povestit si lui Mihai, care s-a innecat cu mancarea, de ras.
Freedelia mamica activa si puternica.

Sa aveti o zi buna si incalziti-va cat puteti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 23+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira scumpe foc fetitele! ce legaturi fac ele :))) auzi paianjen mare si sanatos :)

oana am vazut.o si pe nepotica in album, e tare dulce

denisa asta fac, mi.am pus o cana cu lapte cald si miere ...a fost asa ca un orgasm :)

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata fetelor!

Poftiti o calda!

Noi (eu si Ioana) ne-am binedispus in dimineata asta ascultand urmatoarele melodii:

www.youtube.com/watch?v=bIGlSpH0Zyk&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bIGlSpH0Zyk&feature=related

www.youtube.com/watch?v=Hc6D6iAP8tU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Hc6D6iAP8tU

si

www.youtube.com/watch?v=Zz_PEBYLG58" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zz_PEBYLG58

Sper sa va binedispuna si pe voi!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Roxana auzi la ea, orgasm
Denisa,Alina va rog sa fiti voi pe faza la schimbat capitol ca eu ma pregatesc sa plec acusica.

Oana 23+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput