Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra, scuze stiam ca ai baiat si citisem cand te.a intrebat ioana daca ii ramane numele asa parca si ai spus ca inca nu v.ati decis
totusi m.am zapacit, dar sunt sigura ca am citit in ultimele pagini de un carucior roz, in afara de kossir!
sunt varza :)))

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi, eu apreciez cum pui tu problema cu munca, probabil ca asa ar putea sa para, ca tu muncesti poate mai usor decat altii, dar eu zic ca muncesti ff mult, chiar daca ai mai multe ajutoare. in primul rand, cred ca ai muncit destul de mult ca sa ajungi acum sa coordonezi firma, deci efortul este bine recunoscut. si in al doilea rand te implici mult cu trup si suflet in cariera si in familie, ceea ce este foarte de apreciat. fiecare munceste ca sa-i fie mai bine lui, familiei si copiilor carora vrem sa le oferim totul. imi place cum pui tu problema, dar, eu zic sa-ti recunosti meritele si eforturile, si dedicatia pt copii, sot si familie. plus ca esti o profesionista adevarata si la birou. ceea ce nu cred ca e usor. plus sa le imbini asa pe toate, si cariera si familie. si eu am muncit un pic mai mult acum vreo 2 ani, aveam si servici destul de obositor si inca un job acasa, care imi umplea mai toate serile si destul din weekend-uri. dar am facut-o cu placere si efortul a meritat. cred ca si tu ai satisfactii mari din job dar si din familie. bravo tie ca esti asa o super mamica, si super profesionista si mai ai si zambetul pe buze si buna dispozitie!!! un de la mine. si pt sfaturile pe care ni le dai cu atata dragoste si grija.

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, sunt suparata fleasca!!!!

A sunat la clinica barbatul meu, sa intrebe de catelusa si i s-a dat o veste care l-a impresionat atat de tare, incat m-a sunat imediat fara sa isi dea seama c-o sa ma marcheze.
Cand au bagat-o la sala s-o opereze dr. a descoperit ca este gestanta, dar pentru ca noi ii spusesem s-o si castreze (fara sa stim ca asteapta pui) el a si chiuretat-o si i-a legat trompele.

Primul gand a fost sa nu ma bata Dumnezeu ca am sterilizat-o intr-un astfel de moment! Va dati seama ca sunt intr-o perioada destul de influentabila si sensibila... Cu cine am mai vorbit imi ziceau sa ma linistesc ca doar n-am stiut si nu a fost decizia noastra, dar nu ma pot linisti. Ba, una mi-a zis ca poate a fost mai bine asa ca, ar fi fatat in iarna, cand era frig si la tara n-am fi avut grija de ea tot timpul si de pui si s-ar fi chinuit. Si ca oricum, nu i-as fi pastrat puii.

Of, ce m-am suparat!

Hai, ca ma duc sa fac ceva prin casa ca m-am agitat si cred ca-mi face rau!

Cristina +14 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna seara,

numele meu e Cristina si vom avea, azi am aflat, o fetita la sfarsitul lui martie... Va citesc de mult, dar deaabia azi ma "inscriu" oficial la voi.

Cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Felicitari, Cristina si bine ai venit!

Cristina +14 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici:
Pun direct poze:
lucrusoare noi

Burtica de 23 de sapt+

Ella vreau sa te intreb cum ti-a masurat colul, la eco normal?

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana multam' de link! In ultimul timp am devenit tare fricoasa.. poate si pentru ca am o sarcina grea, insa "diger" fiecare informatie in ideea in care paza buna trece primejdia rea
Cristina bine ai venit si felicitari pentru fetita din burtica! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen! Din ticker am dedus ca mai ai acasa... o fetita de 3 anisori?
Cristina (miria_cri...) nu mai ajuta la nimic sa te pui pe inima rea; asa a fost de la Dumnezeu! Ai grija de tine si de burtica acum!
marsy ce faci? Cum mai esti? Da de veste!
Oana dintotdeauna am avut ceva aparte pentru gravidute... privind pozele voastre am realizat ca nu ar putea fi altfel; burticile ce "cresc" pui de oameni sunt minunate! Frumoasa burticuta ta de 23+ saptamani!! Mi-a placut teribil pledul pentru bebe Erick!! Sac de dormit transformabil am avut si noi si a fost foarte util!

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Miria - imi pare tare rau de supararea ta!!! Of, saracuta de tine! Dar uite ce zic: ce e facut, e facut, inutil sa suferi pt ceva care nu poate fi reparat. Faptul ca v-ati gindit sa sterilizati catelusa arata ca sinteti oamnei responsabili si civilizati. Nu aveati de unde sa stiti, a fost o intimplare... Acum concentreaza-te pe ce poti sa faci, nu te gindi la ce nu poti sa faci... Poti sa ai grija de catelusa pina la sfirsitul vietii ei, sa-i asiguri o viata decenta si sa-i dai 5 minute pe zi din timpul tau ca sa-i arati afectiune. Si asa cred ca va avea o viata buna si va fi multumita, ceea ce e cel mai important pt un biet animalut... Hai, fruntea sus si fa ceva sa se simta ea mai bine
Nu am reusit sa te PM despre obloane - te rog scrie-mi tu PM cu ce vrei sa stii ca sa dau reply - multumesc !

Cristina30, bine ai venit! Scrie-ne despre tine, sa ne cunoastem :)

Ellanick, personal iti multumesc pt mesajele tale. Mai scrie-ne cum te impaci tu bine cu sotul, ce dragalasenii iti mai zice cu fatza lui de dur :)) Imi place tare mult sa vad ca exista gravide asa de alintate de sot cum esti tu, mi se pare de poveste! Eu nu am astfel de sot, din pacate, dar imi place sa stiu ca specia exista si ma bucur sa aud de fete care au! Plus ca tu esti foarte tonica si pozitiva, iti multumesc ca ne ridici moralul in fiecare zi

Bordeancavio - multumesc mult pentru vorbele tale frumoase... m-am inrosit la urechi cind le-am citit!

{gravi] 19+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana asa si eu cu gravidutele, si la cat de mult mi-am dorit sa fiu cu burtica, ii multumesc lui DD ca mi-a implinit visul.

Cu gripa asta noua pe mine ma termina gandul ca as putea lua, Sper totusi sa fim ferite. Isi face cineva vaccinul?

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

multumesc de primire; mai am un baietel de 3,5 ani, Magnus Tiberius nascut pe 7.04.2006, parca mai era aici un baiat cu aceeasi zi de nastere....; data nasterii va fi probabil 25 martie dupa ultimele masuratori, ultimul UM 28.06.2009.
Despre ce pot sa spun, din cauza de stari de greata si ameteala foarte mari am primit interdictie de munca, asa ca de 2 luni sunt acasa.. la prima sarcina am avut inceput de gestoza din cauza de tensiune arteriala mare, acum e totul OK din privinta asta, dar paza buna trece primejdia rea, spune doctorul meu.

O seara placuta tuturor.

Cristina cu Magnus Tiberius (7.04.2009) si Ingrid Evelina probabil...

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput