Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Kossir - felicitari pentru fetita, sa vina sanatoasa la 40s si sa va bucurati de ea!

Miria - si eu ma gandeam sa-mi schimb serviciul dupa ce temin cei 2 ani. Nu ca nu mi-ar place ceea ce fac, dar la noi se simte criza foarte tare, nu sunt proiecte, si stau mult degeaba. La sarcina cu Nati am trecut prin ce treci tu acum, dar pana la urma s-a rezolvat, m-au sunat de la servici si mi-au propus alt job (oricum nu m-as fi intors unde lucram inainte)
Nu-ti fa ganduri de pe acum, se pot intampla multe in 2,5 ani. Poate castigi la Loto .

Eu m-am apucat sa invat, si sper sa reusesc sa dau cele 3 examene pana ma intorc la birou, ca sa nu se simta chiar asa tare cei 2 ani.

Selina - si eu tot acolo sunt, maine fac si eu 17 saptamani . Nici eu nu o simt inca foarte bine, dar stiu ca o sa inceapa "distractia" in curand .
Bafta lui Victor la gradinita, sa-i placa si sa nu se imbolnaveasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

briza marii, superrrr! fetita, ce iti doreai! felicitari!!!! si pupici

kossir, felicitari pt bebelina, sper ca ti-au trecut emotiile acum.

delia, si eu am stari de ameteala rau, chiar spre lesin. la analize imi iesisera toate bune. acu... nu stiu ce sa zic. eu merg miercuri la dr si o sa intreb. mai ales dimineata am pe la 11-12 pana mananc ceva de pranz. of... ce urate sunt ametelile astea!!! au iau elevit, si nu cred sa am totusi lipsa de ceva vitamine. ai grija de tine.

ioana, ce bine ca sotul a inteles, si si-a cerut scuze. eu zic sa incerci sa mai vorbesti cu el la orice problema, cu calm, daca poti, ca sa inteleaga si el mai bine si poate nu mai se ajunge la neintelegeri. incet-incet poate incepe si el sa se schimbe si impreuna sa consolidati relatia. ma bucur pt tine!

dayanara, asteptam pozele saptamana asta !!!! scoate burtica la sedinta foto!

ina, odihna placuta in ziua libera! la noi e asa urat afara si friggg.... of, vine iarna asta de tot.am vazut si pozele acum, foarte dragutze hainutele. si ce de jucarii!! o sa se bucure bebe. bara cu jucarele e foarte dragutza. si tu cu burtica arati foarte bine si radioasa.

oana, asteptam pozele, cand ai timp si povesti din excursie.

selina, nu esti asa la coada, eu abia am 15 sapt si o zi. mai mica... dar, invatam de la fetele mai cu experienta!

noi suntem bine, am facut programare pt miercuri la dr, la eco si triplu test. nu mai am rabdare, de 4 sapt de cand n-am mai fost. parca asa greu trece timpul.... sper sa fie totul ok cu bebe, ca inainte de programare, ma iau emotiile.

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

kossir felicitari pentru fetita, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
marsy-baby imi pare rau ca sangerezi din nou, sper sa treaca cat mai repede
miria_cristina pacat de catelusa, sper sa nu sufere prea mult, si mie imi sunt foarte dragi animalele
Multumesc fetelor atb,ioana28,Samaria,dayanara,babyangel,
honeybaby pentru complimente.

anca18+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, ar trebui sa ma intind nitel, dar n-am stare.

Sotul mi-a plecat la servici, Dami doarme, iar eu m-am conversat cu medicul de familie ca sa-i explic ce am facut cu medicalul, dar si cu medicul de la care am luat concediu. Amandoi, printre altele imi ziceau cum nu-si mai lasa copiii la gradinita din cauza virozei asteia nasoale. Si eu care ma optimizam singura prin casa!

De catelusa aflu abia diseara, cand va mai trece sotul pe la clinica.

Cat priveste serviciul, n-am sperante la nici un castig la loterie si nici nu stiu ce as putea invata ca sa-mi fie mai bine. Da, as putea face o specializare in functie de locul de munca, dar asta cu conditia sa il schimb intai, ca sa ma pot orienta, dar pana in prezent n-am nici o idee cu ce sa schimb si unde. Din pacate timpul trece foarte repede chiar daca zicem ca in 2 ani se schimba multe.
Eu lucrez in domeniul bugetar. Cu toata vechimea si specilaizarile mele de pana acum, mai au putin astia si ne dau salariul de incadrare, atat de mult a scazut.

Cristina +14 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Carmen felicitari pentru fetita! Sa dea DD sa se nasca sanatoasa la termen!
Ina am vazut mandretea de burtica frumoasa si hainutele care m-au topit! Si mie imi plac produsele Disney!
marsy stai cat mai linistita, in pat, ca sa nu se declanseze sangerarea si suna-l pe dr tau sa-ti faca o programare! Sa dea DD sa fie totul bine si sa nu fie nevoie de tratament!
Roxana

Eu... tot cu ceva contractii

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria - imi pare rau ca esti in situatia asta. Ai incercat sa vorbesti cu colegii de la munca, sa vezi ei cum percep situatia asta, ce vor sa faca?
Banuiesc ca au mai plecat oameni de la voi, unde / pe ce joburi s-au dus? E nevoie de ceea ce faci tu acum si in sistemul privat? Pt ca acolo salariile pot fi mai bune.
Si ma gandesc ca tu stii ceea ce ti-ar place sa faci, spre care sa te indrepti si care sa aiba cat de cat legatura cu ceea ce faci acum, ca sa nu fie un domeniu complet nou.

Eu de ex vreau sa-mi iau examentul de CFE (Certified Fraud Examiner), si poate o sa ajung sa lucrez pe chestia asta, desi trebuie multa experienta, si nu e cel mai usor lucru. Nu pentru asta invat acum, mai am ceva de facut pana acolo, dar macar e un inceput pentru cand ma voi intoarce.

Cu Loto nu glumeam chiar de tot, eu incerc in fiecare saptamana cate o varianta. Si am catigat acum 2 saptamani primii mei bani, 15 lei
. Normal, nu te poti baza pe asa ceva. Dar am zis ca nu se stie niciodata .

Si cu toate ca suna ciudat in conditiile actuale, poti sa incepi si un business propriu, daca ai fondurile necesare. Nu trebuie sa ai zeci de mii de eur - in functie de ceea ce ai vrea sa faci, decizi cam de cat ai nevoie pt inceput.

E adevarat ca e criza, insa e criza si pentru furnizori. In perioada asta ai cu atat mai multe sanse sa negociezi niste contracte avantajoase, niste preturi mai reduse, niste termene de plata / livrare ok. Eu de ex am vreo 3 idei in cap, pentru niste segmente de nisa (chestiile generale, dupa parerea mea, nu merg acum), practic niste produse care nu exista in Ro sau sunt insuficiente ca si gama de produse, numai ca nu am banii.
Daca i-as avea, maine as incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Rebiana, intradevar util link-ul postat de tine. La prima sarcina nu am avut mari probleme, dar tot au fost "as fi vrut sa stiu...". Si ma gandesc de pe acum sa discut si cu tati nostru, asa, in momente de liniste, unele aspecte, fiindca imi dau seama cat de putin cunoaste el, si ne-ar prinde bine amandurora sa stie mai mult.Cred ca unele aspecte nici nu sile imagineaza...
dayanara, miria cristina, nici eu nu reusesc sa ma mobilizez sa-mi fac niste poze...de parca ar fi mare lucru, da nu gasesc starea de spirit necesara, si chiar asa, la prima sarcina aveam deja multe, nu e cinstit fata de bebe 2...
marsy baby, incearca sa te relaxezi si te asteptam cu vesti bune
Ina, ce frumoase lucrusoare, sa le foloseasca bebe sanatos !!! iar tu arati ca o adolescenta, ...cu burtica
andira, bravo, imi place ca esti vizionara , incerc sa ma molipsesc de la tine, mai ales ca noi suntem amandoi in faza "restructurari"...si sincer, e tare greu sa gasesti o linie de plutire, mereu apar detalii neprevazute, noi inca suntem la faza "teorie si planuri", dar,vorba Cristinei, timpul trece...

Ioana, 21+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dragutele de voi, cum mai credeti voi ca eu muncesc prea mult ! :)) Pai fata de majoritatea dintre voi, eu huzuresc, zau, nu e cazul sa-mi purtati mie de grija - ma simt si prost cind vad ce dragut esinteti cu mine! Sa va explic: e adevarat ca am grija unei firme (dar e mica), a casei nou construite si a tot ce inseamna managementul casei unde locuiesc, grija unui tata batrin si cam bolnav, a unei surori mult mai mari decit min esi ea cam bolnava, am si copil si 2 mitze prin casa... dar e chiar l anivel de responsabilitate si organizare ce fac eu, ca nu degeaba am pus "amangementul casei" in fraza si nu altceva... Am bona pt Vl;adimir zilnic de la 3 cind vin ede la gradinita pina seara la 9, menajera zilnic care face curat si mincare, asistenta care inafara ca face toate actele firmei, curieratele samd, ma ajuta si la cumparaturi, plateste facturile si tot ce trebuie, pune benzina la masina, o duce la spalat etc... Deci eu sint mic copil pe linga voi, care faceti curat in casa, mincare sotului si copiilor, calcati, spalati, aveti si servicii cu sefi nasoi si faceti toate lucrurile astae fara sa va plingeti ca ce mult aveti de lucru... Eu ma pling doar cind am foart emult intr-un timp limitat, in general evenimente sau lucrari publicitare cu deadline foarte strins si ma stresez pt ca nu admit sa fac lucruri de mintuiala, eu ori fac foarte bine ceva, ori deloc, si ma omoara mereu gindul ca "de data asta chiar mi s-a infundat si chiar nu reusesc...." Iar de tata si de sora am grija la modul ca l etrimit bani, l ecumpar si trimit medicamente, le mai trimit o menajera sa le faca curat, citeodata umplu portbajgajul si le aranjez camara cu tot ce le trebuie pe termen lung... din astea, nimic cu adevarat foarte greu... Deci iertare daca v-am facut sa credeti ca muncesc mai mult decit voi, pentru ca nu e adevarat. Si ma plec in fatza voastra

Si ca sa vedeti ca-s ascultatoare si chiar am de gind sa ma menajez - pentru ca nu mai am nici de departe energia de pe vremuri, sarcina asta m-a cam pleostit :)) - iata:
- am anulat plecare ala Paris de saptamina asta, unde aveam un workshop de 2 zile cam obositor... cu parere de rau, pt ca imi place Parisul si planuiam sa ramin si peste weekend acolo, sa-l iau si p etata si Vladimir, ca lui tare mult ii place sa mearga acolo cu metroul, sa mincam nems aux crevettes la un restaurant japonez excelent (cum nu e pe la noi, din pacate) sio sa mergem la Cite des Sciences, unde sint tot felul de experimente stiintifice pe care pot copiii sa le faca... Si zau imi pare rau, pt ca de acum si pin ao avea bebe 4-6 luni oricum nu mai imi propun sa ies din tara, si gindul ca stau aici un an de zile ma cam speria (ca in ultimii ani am tot plecat macat o data pe luna...)
- m-am hotarit sa ramin cu un singur client permanent pt un an, si sa refuz alte contarcte - chiar miine am o intilnire si voi da cu piciorul unui contract destul de fain... dar asta e, simt eu ca numai cu efort as putea duce mai mult in perioada asat si chiar vreau sa-mi bag mintile in cap, ca daca nu ma odihnesc un pic acum, dupa ce nasc stiu eu ce urmeaza... si nu cred ca as rezista.

Deci, promit sa fac cit mai mult din ceea ce trebuie facut pt a fi o mama model :))

Va imbratisez cu drag!
18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina tare frumusica esti, si nu ai pus deloc, decat burtica a crescut!
hainutele sa le poarte bebe sanatos, mi.au placut ghetutele sunt tare haioase

daca va intereseaza la generale, sunt cateva fete din canada care au facut gripa A si au trecut cu bine, dar e interesant sa stim sintomele direct de la cineva si ele le descriu foarte bine:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144462&whichpage=3

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra_s ce burtica draguta! la ce nume v.ati ganidt pt fetita?

am vazut si pe rebiana, alta mamica slaba si cu burta! esti tare draguta

vladi imi pare bine sa te vad, cel putin acum stiu sigur care e ritmul tau, poate totusi cu cat vei inainta in sarcina, vei sta mai linistita

anca, am vazut hainutele, sa le poarte bebe sanatos! iar tu arati foarte bine, m.am uitat si la pozele de dinainte sa ramai si erai prea slaba, acum esti perfecta

ella ma conformez, poate pana la sfarsitul saptamanii ma pozez si eu cu arturo:)))

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

roxana nume pt fetita cui??? ca noi avem baietel 100%

POZE

22+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput